Super,može wapp..samo čekamo još da potvrde Audrey i Ivka. Jel imamo još nekog?
cijeli dan mi je malena kenjkava,samo se penje po meni. Namazala sam joj prsa,dala joj cepic. Odbila je bočicu opet. Evo već 5.dan,ustvari jedan dan je između nešto slabo pojela ,a ostale nula bodova.
Danas sam je inhalirala sa "sinomarin" ..ali jadnica kašlje dosta. Kaže meni u ljekarni,ne bih vam ništa ovako dala za inhaliranje za kašalj (bisolex ili sl) nek nazovem pedijatricu. Pukla sam se smijat Kažem joj ne mogu doći do nje,pa ona meni,pa onda ju nazovite hahahahahahahah vic dana!
cijeli dan mi je malena kenjkava,samo se penje po meni. Namazala sam joj prsa,dala joj cepic. Odbila je bočicu opet. Evo već 5.dan,ustvari jedan dan je između nešto slabo pojela ,a ostale nula bodova.
Danas sam je inhalirala sa "sinomarin" ..ali jadnica kašlje dosta. Kaže meni u ljekarni,ne bih vam ništa ovako dala za inhaliranje za kašalj (bisolex ili sl) nek nazovem pedijatricu. Pukla sam se smijat Kažem joj ne mogu doći do nje,pa ona meni,pa onda ju nazovite hahahahahahahah vic dana!
hahhahahha tebi to sjelo ko najbolji vic koji si čula zadnjih par godina
Uh, Mijicu je baš gadno to onda primilo :(((
Hoćeš sad opet zvati pedicu??? Baš je.... da ne kažem šta..
A vjerojatno onda ne papa toliko kad je bubina, a kašice jede dobro? Zapamtila sam ono šta je Nasdva rekla, kad su bubini manje jedu :*

Može, može.....uff koliko imam za čitati.... Kome broj, sta kako?

Ja ovdje ne kuzim nista tak da cu ja sam probat skuzit kome se broj salje u poruke :)

Evo i mene, a jeste se raspisale.
Imam viber, ali ako treba instaliram i whatapp.
Nego ja luda lagano, kasni mi 5 dana. A otkako sam dobila poslje poroda točna ko vurica.
Tiny Mia je mrak, zurka mi je zakon
Ivchy Hrc na stolu, frajer mali
Nego ja luda lagano, kasni mi 5 dana. A otkako sam dobila poslje poroda točna ko vurica.
Tiny Mia je mrak, zurka mi je zakonIvchy Hrc na stolu, frajer mali
Nemoj molim te samo ići sad još i na ljetnice
Čitala sam da smo plodniji poslije poroda,pa...
ALi dobro,to još ništa ne znači...pa zna i može nekad i kasnit,zar ne?
Idem pogledati slikicu vašu..vidim da Lovro nešto ozbiljno radi na stolu :)

Tiny Mia je mrak, zurka mi je zakonIvchy Hrc na stolu, frajer mali
ajoooooj da nasdva zaboravim :)))
Profilna hahahhahaha odličan je!!!! Šta je to papao pa mu ni baš svejedno? :P
I mi imamo ovakvu hranilicu! Baš je odlična stvar!
ma došla bude, bez brige, ja ni ne pratim, da mi i kasni pet dana ne bi primjetila, iako bi trebala bar sad pratit da vidim jel sve u redu. Moram si zaokružit današnji datum

hahahahahahahhaa koja slika Nasdva. Zakoooon.
Jel to cikla na faci? A vidim da se voli i on igrati sa mjerilicom od AD-a. To je i Mijina najdraža igračka :D

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji