Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    12. Prosinac 2016. 20:53

Super,može wapp..samo  čekamo još da potvrde Audrey i Ivka. Jel imamo još nekog?

cijeli dan mi je malena kenjkava,samo se penje po meni. Namazala sam joj prsa,dala joj cepic. Odbila je bočicu opet. Evo već 5.dan,ustvari jedan dan je između nešto slabo pojela ,a ostale nula bodova. 
    Danas sam je inhalirala sa "sinomarin" ..ali jadnica kašlje dosta. Kaže meni u ljekarni,ne bih vam ništa ovako dala za inhaliranje za kašalj (bisolex ili sl) nek nazovem pedijatricu. Pukla sam se smijat Kažem joj ne mogu doći do nje,pa ona meni,pa onda ju nazovite hahahahahahahah vic dana!

crna123
    12. Prosinac 2016. 20:54

Ja ovdje ne kuzim nista tak da cu ja sam probat skuzit kome se broj salje u poruke :)

nasdva
    12. Prosinac 2016. 20:56

Evo i mene, a jeste se raspisale.
    Imam viber, ali ako treba instaliram i whatapp.
    Nego ja luda lagano, kasni mi 5 dana. A otkako sam dobila poslje poroda točna ko vurica.
    Tiny Mia je mrak, zurka mi je zakon 
    Ivchy Hrc na stolu, frajer mali 

crna123
    12. Prosinac 2016. 20:59

Nasdva🍼🍼

• Kriszta
    12. Prosinac 2016. 21:08

hahahahahahahhaa koja slika Nasdva. Zakoooon. 
    Jel to cikla na faci? A vidim da se voli i on igrati sa mjerilicom od AD-a. To je i Mijina najdraža igračka :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.