Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    11. Prosinac 2016. 11:50

Tiny kad se prestaneas pitat kad ce,onda ce doc. Tako meni s andrijom. Kad sam odustala onda ga je dobio.

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 15:08

mamasita4

Tiny kad se prestaneas pitat kad ce,onda ce doc. Tako meni s andrijom. Kad sam odustala onda ga je dobio.

ma ne pitam se ja kad će, bit će kad bude, al po ovim desnima ne znam na koji zub bi se prije kladila. Stalno muž i ja bacamo oklade jel bude lijevi ili desni :D

Halila
    11. Prosinac 2016. 13:19

Kriszta, mi smo jako puno igrali prije Iris, sad tu i tamo, al jako volim. Mislim da je Kamikazee isto pisala da ona i muž igraju jamb isto. 

Tiny koja slatkicaaaaa 😍😍😍😍

nasdva
    11. Prosinac 2016. 13:33

Kriszta ne skomentirah tvoju slikicu, jer me jedan od moje dvojice prekinuo. Iskreno baš nezgledaš da smo generacija. A Mia 

Kriszta
    11. Prosinac 2016. 14:32

nasdva

Kriszta ne skomentirah tvoju slikicu, jer me jedan od moje dvojice prekinuo. Iskreno baš nezgledaš da smo generacija. A Mia 

Hvala..ali maskara i cc krema čine čuda. I naravno danjsko svijetlo.. 

A Mia je zakon :)

Htjela sam već pitati,šta je s poslom što tvoj muž čeka već mjesecima,jel se zna nešto. Natječaj?
    A svaka čast za volontiranje..

nasdva
    11. Prosinac 2016. 13:36

Mi dudu dudamo pravilno i koristimo svaku priliku da ju stavimo u usta i malo dudamo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI