Dakle danas popodne se Paula pokaki do vrata....nikad tako. Ja kontam sta je ovoj sad....i sjetim se pojela hipp sljivu i krusku....no more sljiva for you! Eto,da znate sta otvara...odmah sam je okupala. I glavu....sad mirise mmmm....
Braco moj iso poslovno u Dublin. Reko mi da narucim sta ocu iz Primarka. Odo gledat......me happy! Lijepo spavajte. Odo ja sutra radit. Jaavim seeeee
Hahha daa ja kad njoj isto damaljivu il nedo bog zgance ili ti palentu ajme.... isto kupanac iza...
Mi smo probali peceni krumpir i naravno jede.. meso isto nekak izbjegavam radi ovog svega al morala bi pocet davat napokon.
Ima koja mozda instagram da tamo vidimo slikice?
Jutreko!
Ponedjeljak je pa se vraćamo mi na buđenje u 6, ne želi ona da tata zaspi na posao :D
Kava je poslužena. Al okej je spavala ne mogu se žalit, buđenje u 23h i pol 5...
Mamasita sretno sutra! Nemoj se previše naradit ipak je prvi dan ;)
Javi nam se!
Halila a baš sam jučer i ja tak pa zato i pitala. Dala jedan krumpirić šta sam za nas spekla, lijepo si ga je žvakala, al neću onda još niš peći ak niste još ni vi ostali nudili. ;)
Crna ja nemam instagram...fb, viber, wp i to je previše :D možda stavit slike na svoj profil baš to mogu viditi samo prijatelji, iako koliko sam skužila to će klokanica uskoro ukinuti :P
Jutro,
Budni od 6 naravno, ubi ga južina i ovaj drugi zubić. Gura u usta sve što stigne samo nešto gricka ko mali dabar.
Tiny bila si upravu ova buđenja u 7 su vikend buđenja bila.
Ja sam njemu davala pečeni krumpir, kad nama pečem onda ostavim par komada bez soli, stavim malo ulja i pečem na papiru za pečenje. On isisa ono mekano iznutra i to je jedini način na koji jede krumpir.
Sinoć su bili mužev brat i njegovi klinci. On se probudio, stavila sam ga gore spavat, sišli dolje oni tu prvo je sve pogledao onda plač. Klinci hahari ali pravi, samo ih je preplašeno gledao. Pa ga je Luka lupio, pa plač, pa striko vikao na Luku plač. Sinoć se toliko naplaka...
Nije htio večerat jer su oni bili tu, jedva pojeo ono voće iz tetrapaka. Popio je mlijeko prije spavanja, ali se noćas budio. Što mu nije baš običaj
Sortiraj odgovore
Najstariji