Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    11. Prosinac 2016. 08:58

Tiny malo citam i vidim nesto.....si cula za spirulinu? Alga,najbogatija zeljezom. Ja je stavim u smoothie od voca....i malac popije....mogu bebe od 10mj pa dalje....cisto da znas

nasdva
    11. Prosinac 2016. 09:06

Tiny dođi s naše strane Sljemena

nasdva
    11. Prosinac 2016. 09:10

Mi standardno noć, buđenje u 7 ipak je vikend. Odrađuje prvi spavanac, doručak pa šetnjica.
    Moj muž ne igra igrice on čita knjige. I honorarno radi tj volontira za sad pa se onda u to udubi.
    A trenutno je u fazi da si nemožee ni čarape obut. Tako da dok spremim jednog, pa pomognem drugom...

nasdva
    11. Prosinac 2016. 09:15

Ono sa spolom beba mi je komedija. Kad smo išli kod Sv. Nikole bio je u bijelom kombinezonu s zelenom kapicom i svi su pitali cura ili dečko. Ali ja sam kriva obukla ga u unisex boje. Mada kad je cijeli u plavom i ima autiće na majci pitaju cura ili dečko. Od sveg mi je gluplji komentar kad kažem dečko a oni bravo. Wft

mamasita4
    11. Prosinac 2016. 09:23

Pokusavamo se hranit sto bolje....nije da smo zadrti vegani ni nista. Jedemo normalno,pojedemo i souffleic i pizzu i slicno. Al se trudim sta vise izbacit ovaj uzas od secera. To hrani sve rakove i tumore....i sta manje glutena isto,al nismo iskljucivi,ponavljam. Sve umjereno. I ja istrazujem jos sve....samo pokusavam u receptima secer,brasno i slicno zamijenit zdravijom verzijom. I to je to. Otkrivam i neke nove namirnice isto....evo danas cu maloj prvi put napravit ljubicasti batat. Sa quinoom. Kazu da je taj najbolji. Javim. A jedemo mi spek (pancetu) i sarme i sveasta nesto isto....hahahaha

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 09:43

ovo je moj pogled s prozora :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.