Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    11. Prosinac 2016. 08:58

Tiny malo citam i vidim nesto.....si cula za spirulinu? Alga,najbogatija zeljezom. Ja je stavim u smoothie od voca....i malac popije....mogu bebe od 10mj pa dalje....cisto da znas

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 09:41

mamasita4

Tiny malo citam i vidim nesto…..si cula za spirulinu? Alga,najbogatija zeljezom. Ja je stavim u smoothie od voca….i malac popije….mogu bebe od 10mj pa dalje….cisto da znas

Nisam čula za to. Zapisala sam si sad to da imam u podsjetniku, iako ne znam ni gdje to kupiš? :D

nasdva
    11. Prosinac 2016. 09:06

Tiny dođi s naše strane Sljemena

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 09:42

nasdva

Tiny dođi s naše strane Sljemena

ajme kako je kod vas lijepo!!!!

nasdva
    11. Prosinac 2016. 09:10

Mi standardno noć, buđenje u 7 ipak je vikend. Odrađuje prvi spavanac, doručak pa šetnjica.
    Moj muž ne igra igrice on čita knjige. I honorarno radi tj volontira za sad pa se onda u to udubi.
    A trenutno je u fazi da si nemožee ni čarape obut. Tako da dok spremim jednog, pa pomognem drugom...

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 09:48

nasdva

Mi standardno noć, buđenje u 7 ipak je vikend. Odrađuje prvi spavanac, doručak pa šetnjica.
    Moj muž ne igra igrice on čita knjige. I honorarno radi tj volontira za sad pa se onda u to udubi.
    A trenutno je u fazi da si nemožee ni čarape obut. Tako da dok spremim jednog, pa pomognem drugom…

Jako lijepo od tvog muža! A ne ko naši na igricama ;)

nasdva
    11. Prosinac 2016. 09:15

Ono sa spolom beba mi je komedija. Kad smo išli kod Sv. Nikole bio je u bijelom kombinezonu s zelenom kapicom i svi su pitali cura ili dečko. Ali ja sam kriva obukla ga u unisex boje. Mada kad je cijeli u plavom i ima autiće na majci pitaju cura ili dečko. Od sveg mi je gluplji komentar kad kažem dečko a oni bravo. Wft

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 09:47

nasdva

Ono sa spolom beba mi je komedija. Kad smo išli kod Sv. Nikole bio je u bijelom kombinezonu s zelenom kapicom i svi su pitali cura ili dečko. Ali ja sam kriva obukla ga u unisex boje. Mada kad je cijeli u plavom i ima autiće na majci pitaju cura ili dečko. Od sveg mi je gluplji komentar kad kažem dečko a oni bravo. Wft

hahahah bravo! To stara fora rodila si muško a ako je cura rodila si dijete :D
    Muža znali zezat kao kak nisi muško napravio, a on "treba znat rupu u rupi napravit" užas i ti muški hahahah

mamasita4
    11. Prosinac 2016. 09:23

Pokusavamo se hranit sto bolje....nije da smo zadrti vegani ni nista. Jedemo normalno,pojedemo i souffleic i pizzu i slicno. Al se trudim sta vise izbacit ovaj uzas od secera. To hrani sve rakove i tumore....i sta manje glutena isto,al nismo iskljucivi,ponavljam. Sve umjereno. I ja istrazujem jos sve....samo pokusavam u receptima secer,brasno i slicno zamijenit zdravijom verzijom. I to je to. Otkrivam i neke nove namirnice isto....evo danas cu maloj prvi put napravit ljubicasti batat. Sa quinoom. Kazu da je taj najbolji. Javim. A jedemo mi spek (pancetu) i sarme i sveasta nesto isto....hahahaha

Kriszta
    11. Prosinac 2016. 11:45

mamasita4

Pokusavamo se hranit sto bolje….nije da smo zadrti vegani ni nista. Jedemo normalno,pojedemo i souffleic i pizzu i slicno. Al se trudim sta vise izbacit ovaj uzas od secera. To hrani sve rakove i tumore….i sta manje glutena isto,al nismo iskljucivi,ponavljam. Sve umjereno. I ja istrazujem jos sve….samo pokusavam u receptima secer,brasno i slicno zamijenit zdravijom verzijom. I to je to. Otkrivam i neke nove namirnice isto….evo danas cu maloj prvi put napravit ljubicasti batat. Sa quinoom. Kazu da je taj najbolji. Javim. A jedemo mi spek (pancetu) i sarme i sveasta nesto isto….hahahaha

Mi isto tako. Volimo zdravu hranu,ne jedemo jer je to zdravo,nego što je zdravo i fino. Bijeli kruh ne jedemo,ali zato pizzu obožavam..sarma,punjena paprika...svinjetina je naj! ALi isto tako se trudimo da voće i povrće bude domaće. Da se bavimo sa sportom. Da budemo na zraku. Godišnjem jedanput napravim detoxikaciju (upravo u tijeku). Jedva čekam proljeće i bicikl. Skoro smo se svaki dan  vozili,prije trudnoće ( u trudnoći zabranjeno) najmanje 30 kom..Radimo što volimo i uživamo jesti. Ćevape u Makedonci (restoran u Osijeku) su najbolji. 

Nisam vam rekla da od jučer se malena ubacila u turbo. Uz svaki komad namještaja se ustaje ili napravi korak dva i to s jednom rukom,onda pusti i drugu ruku i padne. Zasad na guzicu ili se zaljepi s facom uz namještaj. Luda skroz,ne shvaća da ne moze još samostalno stajati..stopala ne drži skroz ravno ni kad stoji uz namještaj. Valjda će sad skužiti da mora stopala izravnat..

Papali danas smokve..pojela sve!

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 09:43

ovo je moj pogled s prozora :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI