Koliko stranicaaa... odlučile vi doći do 700, sviđa mi se to! 😉
Prvo, Kriszta, prekrasne ste! Baš prekrasne! 😍
Hehe, nedavno ja bila u gradu s Iris, ona u roznoj jaknici, s roznom kapicom, pokrita roznom dekicom i kaže neka baka "Vidi ga kako je sladak!" 😂 Samo sam se pukla smijat.
Što se tiče toga jel sin ili dite... prije 2-3 mjeseca šećemo moja mama i ja s Iris i sretnemo maminu sestričnu, pita ona jel cura ili dečko, kažem da je cura, a njen odgovor: "Nema veze." 😂
Tiny kod tebe baš turobno, kod nas sunceeee, divotica. Što se muža tiče, kud se naspavao, nije bio ni malo mamuran. Otišao s Iris do bake, ja ostala malo odmorit. Vratili se oni doma, začas zove baka "Jel možda kod vas naš daljinski?" Pogledam ja u torbu, a ono stvarno. Iris se igrala s njim i strpala ga u torbu od kolica, nitko nije primjetio. 😂
Navečer smo se lijepo podružili. Kumovi otišli, muž i ja još i jamb odigrali pa sam legla opet iza ponoći. Bar me Iris nagradila s prvim buđenjem u 7. Dobra noć. Bit će i danas dobar dan, idemo na ručak pa ne moram ni kuhat. Juhuhu!
Oprala sam kosu pa možda i ja bacim još koji selfie. Puse svima
Eh dok ja natipkam, evo još desetak novih postova. U formi ste, svaka čast!
Kamikazee, presladak je! ❤ I kod nas s dudom ista stvar, žvače plastiku.
Dama budna, hm baš sam mislila da će otegnut duži spavanac sad :P
Ovaj tjedan je neka nova fora s tim dnevnim spavanjima, sad je jedan spavanac kratki od 30-40min, a drugi bude 1-1,5h nema više dva duga spavanca. Al neću se bunit, dobre smo ovaj tjedan hehe
ovako se kod Mie sve bijeli, pa sad se ti znaj kladit koji zub bi mogao prvi i kad će.
Sortiraj odgovore
Najstariji