Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    11. Prosinac 2016. 11:01

Koliko stranicaaa... odlučile vi doći do 700, sviđa mi se to! 😉
    Prvo, Kriszta, prekrasne ste! Baš prekrasne! 😍
    Hehe, nedavno ja bila u gradu s Iris, ona u roznoj jaknici, s roznom kapicom, pokrita roznom dekicom i kaže neka baka "Vidi ga kako je sladak!" 😂 Samo sam se pukla smijat. 
    Što se tiče toga jel sin ili dite... prije 2-3 mjeseca šećemo moja mama i ja s Iris i sretnemo maminu sestričnu, pita ona jel cura ili dečko, kažem da je cura, a njen odgovor: "Nema veze." 😂

Tiny kod tebe baš turobno, kod nas sunceeee, divotica. Što se muža tiče, kud se naspavao, nije bio ni malo mamuran. Otišao s Iris do bake, ja ostala malo odmorit. Vratili se oni doma, začas zove baka "Jel možda kod vas naš daljinski?" Pogledam ja u torbu, a ono stvarno. Iris se igrala s njim i strpala ga u torbu od kolica, nitko nije primjetio. 😂
    Navečer smo se lijepo podružili. Kumovi otišli, muž i ja još i jamb odigrali pa sam legla opet iza ponoći. Bar me Iris nagradila s prvim buđenjem u 7. Dobra noć. Bit će i danas dobar dan, idemo na ručak pa ne moram ni kuhat. Juhuhu! 
    Oprala sam kosu pa možda i ja bacim još koji selfie. Puse svima

Halila
    11. Prosinac 2016. 11:06

Eh dok ja natipkam, evo još desetak novih postova. U formi ste, svaka čast! 
    Kamikazee, presladak je! ❤ I kod nas s dudom ista stvar, žvače plastiku.

mamasita4
    11. Prosinac 2016. 11:15

Je je i mi zvacemo plastiku. To su se oni dogovorili

mamasita4
    11. Prosinac 2016. 11:16

Kamikaze bas je pravi frajer!

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 11:19

Dama budna, hm baš sam mislila da će otegnut duži spavanac sad :P

Ovaj tjedan je neka nova fora s tim dnevnim spavanjima, sad je jedan spavanac kratki od 30-40min, a drugi bude 1-1,5h nema više dva duga spavanca. Al neću se bunit, dobre smo ovaj tjedan hehe

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 11:38

ovako se kod Mie sve bijeli, pa sad se ti znaj kladit koji zub bi mogao prvi i kad će.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.