Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 09:50

Mi smo danas do 8 čak spavali!!! Ne znam kad se ona zbudila jer kad nas je zvala već si je upalila i zvijezdice i sve plišance dohvatila. Tko zna koliko je gmizala po kindaču, al hvala joj, bar sam duže odspavala.
    Bit će i kasniji prvi spanavac, još se neda, sd smo doručkovale :D

ivchi87
    11. Prosinac 2016. 09:56

Isuseboze pa kod tebe stvarno zona sumraka... tu isto sunce (vrapce)... 

Ja se isto zdravo i raznoliko hranim, sve papam... al kad radim deserte onda samo smanjujem secer jer si nemrem dozvolit da napravim zdraviji kolac a da mi muz kaze da je od njegove mame ukusniji :D bilo bi krvi, pa onda bolje da ima secera :) on je inace bio jako ogranicen u jelovniku, jeo bi samo pohanu piletinu i krumpir, sad zahvaljujuc meni i prvenstveno svojem kuharu na poslu koji svasta kuha je prosirio jelovnik. I svasta sad koristi i djumbir i kurkumu i kefir i pije limunade i tako... aj bar nesto. Al sto zadnje vrijeme mene puca slatko to je cudo, valjda zbog dojenja.

Danas ne stignem, al sjetila sam se da bi ovih dana mogla pitu od sira napravit... 

Hahhahah Nasdva a znas kako u dalmaciji kazu: jesi dobija sina ili dite? :)))

• Audrey2016
    11. Prosinac 2016. 09:58

Znači imam 20 str za pročitati..... Bravo za prvu pomoć!! 
    Mamasita nas u Kninu zatreslo, odmah se tebe sjetila..... Dok sam studirala jednom je isto dobri zatreslo Split, na blatinama sam zivila.... 
    Inače poplava mi u stanu, pukla cijev ali kuhinja za novi stan naručena..... ljubac van svima

poisonivy2604
    11. Prosinac 2016. 10:03

Jutro. 
    Kod nas isto lijepo sunce :)
    Stela spavala jako nemirno, samo se okretala i stenjala i u 7 je vec bila budna! HB barem nije kasljala...uopce! Malo joj nosic bio zastopan. Sad spava nekih 15 min, znaci imam jos toliko fore :P

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

crna123
    11. Prosinac 2016. 10:04

Mi jeli i vec spava boga pitaj kad se digla. pocela je plakat po noci sama od sebe a i sve gore spava budi se pa krene puzat u snu pa se digne na koljena na mene pa mi dira kosu al koda u polusnu jer kad ju vratim spava. nemrwm se naspavat nikak...i kod mene suncee al nekak zima.

poisonivy2604
    11. Prosinac 2016. 10:04

Moj muz si nedavno kupio playstation, pred cca. 2 mjeseca..a ne znam dal je 5 puta igrao od tada. Valjda se nije jos skroz ufurao u to :P

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Kriszta
    11. Prosinac 2016. 10:30

U OS je sunčano...sva sreća ,pa možemo van.Malena je svakim danom sve smrcavija,ali dok je sunčano,idemo van.
    ALi ne bih preporučila nikako kavu ovdje. Kao prvo u ST je ipak ljepše i toplije. A kao drugo,tamo nema pedijatra,a ovdje su bezobrazni :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.