Nasdva, taj crnac bez jaja mi je super kolač! Moja mama često radila prije, sad smo već zaboravile na njega, dobro si me podsjetila.
Hahaha, daljinski vraćen baki, dobro sam pregledala torbu prije nego smo krenuli doma. Tko zna, možda jednom i pečeno pile nađemo unutra. 😂
I ja imam jedan crnac bez jaja...i to s grizom....bez brasna...ovaj tvoj nisam ni gledala,mozda je i taj
Preslati su svi😍 mi bili malo u setnji toplo je vani i sad divlja po krevetu ja malo odmaram nis mi se neda. ne znam koj link moram kopirat kad uploadam sliku na postimg
Dan baš lijepo tekao i onda se pojavili buraz i tata, naravno zbudila se, nervozna, nudim jesti neće...kmečala dok nisu otišli. Boji se buraza da to nisu istine. Jadan ne smije ni progovrit, ma ne smije ju ni pogledat ona je gotova. I onda kak njega čuje da priča tak ona plače. Tek kad su otišli se malo smirila. Lagano mi se živac dizao od tog cendranja. Ne znam šta tolike reakcije na njega ima, jadan on :D
Jedva je i sad pojela neš, zaspala. ni bitno ima noć za nadoknadit :P
Jeste davale štogod pečenog njima? Što se smije i što ste pekle i kako? Stalno samo kuham i miksam. Slabo i mesa dajem sve me nekak sad strah kad svaki dan imam šta novog o mesu čitat, ne znam.. neki dan sam kuhala piletinu, al opet nisam tak često davala meso, još mi bude dijete vegetarijanac :P
Sortiraj odgovore
Najstariji