Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    11. Prosinac 2016. 07:35

Jutroooo. Nocarile ste lijepo a?

Ja nisam nesto spavala. Mali kasljao oko 1, pa oko 3,ona jela u 4,mali kasljao u 6,ona se probudila u 7.30. Naravno,dizala se svaki put za pokrit maloga. Ah ah. Spava mi se....

Ko je spominjao sunce? Dodite u st,mozda nemamo pediiatara i vrtica al imamo sunca. Ovih dana u izobilju. Vrijeme je izmislljeno. Sunce,nije vruce,onako prohladno al divota. Ajde,pit cemo kave. Prave. Ne virtualne.

ivchi87
    11. Prosinac 2016. 08:07

Bas sam jucer pricala s muzem kak bi ja u biti voljela zivjet na moru. Pritom mislim na St, samo mi to dolazi u obzir, nista manje od toga. A i jako volim St, bas me radost uhvati kad dodjem...

A muski i kucni poslovi... a moj oce napravit kad mu ja kazem, par puta. I onda ce usisat temeljitije od mene. Al zapamtit da stavi tenisice na mjesto a ne nasred hodnika. Ma kakvi. I naravno tisuce drugih stvari za koje sad nemam inspiracije.

Nikakva noc. Al pravo mi i budi kad nisam s njim legla nego kao malo cu ostat...

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 08:22

Jutreko!

Uh Mamasita koja noć. Jel bolje Andriji? A sutra radit uh uh
    Nama ipak malo bolja noć, u 2 je nahranila, čujem drugi put, pošaljem muža a ono 6.

Ja bi sunca!!! Moji otišli sad za vikend u Šibenik, piju kavice na terasama uh

TinyBabyToes
    11. Prosinac 2016. 08:39

kod mene sve sivo i bijelo od mraza, ni danas ne idemo nigdje :(

ivchi87
    11. Prosinac 2016. 08:45

Ma Tiny je Tina, ona ne zivi uopce u zg. Pa sunce je i danas tu :D I zamisli molim te, jos upadas tamo na temu ljetnim bebama, kak si se to usudila? :PPPP

Mda, sanjajte o pijenju kavi dok spavaju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.