Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    10. Prosinac 2016. 23:00

Sad sam se sjetila neki dan zena ispred mene u dmu stavlja na kasu ono bio bio kokosovo mlijeko reko kaj ja znam bas bi probala ona imala nekih 6 komada 7 i vidim kasnije da je 25kn.. koj k..kakvo je to mlijeko kajj??
    Ma joj e nas kaj nigdje vise ne ostavljam broj jer stalno neko zove ok znam da im je to posao al poatanem bas bezobrazna kad zovu vise puta pa brate mili ak kazem ne zovi vise onda me ne uznemiravaj

ivchi87
    10. Prosinac 2016. 23:01

Daj Mamasita Bozic je, daj nam neki recept od kojeg kolesterol ide gore i raste rizik od zlocudnih bolesti :D tak si dobro pocela sa souffleima a sad nas tjeras da se penjemo na kokosovo drvo! :)))

Ma to ljudi pitaju zato kaj ne znaju kaj bi pitali... jel cura il decko. A bokte, pa nije pas il macka da im moras u jajca pogledat, vidi jel u rozom il plavom. Moj bio obucen u zeleno, a vidite po slici da izgleda ko izbacivac, a susjed pita jel to cura. Da ne zna on boje kaze onda, to sad sve nes moderno. A bokte, otkad je to moderno da decki nose zeleno, pa nisam mu lila obukla.

Idemo spat. Laku noc, nek ste vi odradile vec sad sva budjenja za do jutra :)

mamasita4
    10. Prosinac 2016. 23:03

Imam ja jos nezdravog ne beri brigu Ivchi. Ajmo lec. Noc svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.