Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kriszta
    08. Prosinac 2016. 19:35

Halila kako lijepo i ona stoji u vrtiću...pre preslatka je 

TinyBabyToes
    08. Prosinac 2016. 19:47

slika malo mutna, al kuži se..valjda sam dobro kopirala... slova su nove :D

Kriszta
    08. Prosinac 2016. 20:38

TinyBabyToes

slika malo mutna, al kuži se..valjda sam dobro kopirala… slova su nove :D

Ajmeee slatkica. Koliko kose ima. Pa Tiny ona ti je lijepo popunjena,onako lijepo bucika. Nije ona mršavica. Baš je slatka

poisonivy2604
    09. Prosinac 2016. 08:08

TinyBabyToes

slika malo mutna, al kuži se..valjda sam dobro kopirala… slova su nove :D

Kutak vam je prva liga  mi imamo slican samo cini mi se manji..

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

TinyBabyToes
    08. Prosinac 2016. 19:48

ih manja slikica ne može biti hahahhaha

TinyBabyToes
    08. Prosinac 2016. 19:55

Moram za danas pohvalit Miu, jako dobra je bila cijeli dan, nasmjana, zaigrana nije ni jednom kmečala bezveze, zapravo nije uopće, čak ni na davanje željeza to je u tišini obavila hehe
    I lijepo je papila jedino sad ovo zadnje nije htjela popit, baš mlijeka slabo jede al štaš.... Bude nadoknadila po noći :D

Kriszta
    08. Prosinac 2016. 20:34

TinyBabyToes

Moram za danas pohvalit Miu, jako dobra je bila cijeli dan, nasmjana, zaigrana nije ni jednom kmečala bezveze, zapravo nije uopće, čak ni na davanje željeza to je u tišini obavila hehe
    I lijepo je papila jedino sad ovo zadnje nije htjela popit, baš mlijeka slabo jede al štaš…. Bude nadoknadila po noći :D

Evo ni Mia sad opet nije htjela mlijeko popiti prije večere. Inače preko 200 ml popije,a sad već drugi dan skroz odbija. Ko će ih više znat.

Halila
    08. Prosinac 2016. 20:04

Tiny pa tvoja Mia baš uživa! Ona cijelu igraonicu ima! Supeeeeer! 
    I bravo za dobricu danas! Ma ona je uvijek dobrica bila. 

Halila
    08. Prosinac 2016. 20:17

Aha... hvala vam za komentare na sliku 😘 sad kad se može dizat, barem malo hoće bit u vrtiću pa uspijem nešto i napravit. Sad ju spremim na spavanje pa na učenje opet.. sutra ispit iz prve pomoći 😣

Kriszta
    08. Prosinac 2016. 20:44

Halila

Aha… hvala vam za komentare na sliku 😘 sad kad se može dizat, barem malo hoće bit u vrtiću pa uspijem nešto i napravit. Sad ju spremim na spavanje pa na učenje opet.. sutra ispit iz prve pomoći 😣

Sretno..ako ti nešto znači..bilo je davno,ali se sjećam ,da sam se jako sekirala za prvu pomoć,a bila je sprdačina. Učila sam ko nespašena,a na kraju stvarno nije bilo teško. Prije 18 god,a još se uvijek sjećam. Istina,da sam ja položila u Mađarskoj,tako da ne znam kako je ovdje.

TinyBabyToes
    09. Prosinac 2016. 07:40

Halila

Aha… hvala vam za komentare na sliku 😘 sad kad se može dizat, barem malo hoće bit u vrtiću pa uspijem nešto i napravit. Sad ju spremim na spavanje pa na učenje opet.. sutra ispit iz prve pomoći 😣

Sretno danas! Javi kako je prošlo!

Al sigurno ćeš to proći! I kod nas je ta prva pomoć bila sprdnja, i mislim da je i sad pošto je to buraz jedino prošao odmah :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI