slika malo mutna, al kuži se..valjda sam dobro kopirala... slova su nove :D
slika malo mutna, al kuži se..valjda sam dobro kopirala… slova su nove :D
Ajmeee slatkica. Koliko kose ima. Pa Tiny ona ti je lijepo popunjena,onako lijepo bucika. Nije ona mršavica. Baš je slatka

slika malo mutna, al kuži se..valjda sam dobro kopirala… slova su nove :D
Kutak vam je prva liga mi imamo slican samo cini mi se manji..

2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Moram za danas pohvalit Miu, jako dobra je bila cijeli dan, nasmjana, zaigrana nije ni jednom kmečala bezveze, zapravo nije uopće, čak ni na davanje željeza to je u tišini obavila hehe
I lijepo je papila jedino sad ovo zadnje nije htjela popit, baš mlijeka slabo jede al štaš.... Bude nadoknadila po noći :D
Moram za danas pohvalit Miu, jako dobra je bila cijeli dan, nasmjana, zaigrana nije ni jednom kmečala bezveze, zapravo nije uopće, čak ni na davanje željeza to je u tišini obavila hehe
I lijepo je papila jedino sad ovo zadnje nije htjela popit, baš mlijeka slabo jede al štaš…. Bude nadoknadila po noći :D
Evo ni Mia sad opet nije htjela mlijeko popiti prije večere. Inače preko 200 ml popije,a sad već drugi dan skroz odbija. Ko će ih više znat.

Tiny pa tvoja Mia baš uživa! Ona cijelu igraonicu ima! Supeeeeer!
I bravo za dobricu danas! Ma ona je uvijek dobrica bila.

Aha... hvala vam za komentare na sliku 😘 sad kad se može dizat, barem malo hoće bit u vrtiću pa uspijem nešto i napravit. Sad ju spremim na spavanje pa na učenje opet.. sutra ispit iz prve pomoći 😣
Aha… hvala vam za komentare na sliku 😘 sad kad se može dizat, barem malo hoće bit u vrtiću pa uspijem nešto i napravit. Sad ju spremim na spavanje pa na učenje opet.. sutra ispit iz prve pomoći 😣
Sretno..ako ti nešto znači..bilo je davno,ali se sjećam ,da sam se jako sekirala za prvu pomoć,a bila je sprdačina. Učila sam ko nespašena,a na kraju stvarno nije bilo teško. Prije 18 god,a još se uvijek sjećam. Istina,da sam ja položila u Mađarskoj,tako da ne znam kako je ovdje.

Aha… hvala vam za komentare na sliku 😘 sad kad se može dizat, barem malo hoće bit u vrtiću pa uspijem nešto i napravit. Sad ju spremim na spavanje pa na učenje opet.. sutra ispit iz prve pomoći 😣
Sretno danas! Javi kako je prošlo!
Al sigurno ćeš to proći! I kod nas je ta prva pomoć bila sprdnja, i mislim da je i sad pošto je to buraz jedino prošao odmah :P

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji