Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iv-ka
    06. Prosinac 2016. 10:52

Eto, procitala ja! a beba jos spava...

Joj joj, i mene to za vrtic muci. Nemam kome ostavitialu jer svi radidee. vracam se na posao u 5. mj (porodiljni plus stari godisnji), a morat cemo se rasporediti svi s godisnjim odmorima pa da je uvijek ima tko pricuvati. 
    Za novu g smo doma  nije da mi se nesto previse ide nekuda...

Kako vam bebaci spavaju preko dana? moja je dosad tri puta, ali na onaj treci spavanac sve teze ide i jako se brzo probudi, mislim da ce ga izbaciti.

• Kriszta
    06. Prosinac 2016. 11:10

Evo napokon ova moja zaspala.
    Nos joj curi i hropće. Nisam znala da nakon 6 mjeseci će sve svesti na to da li ide zub i da li je bolesna! :( Nadam se da neće kao zadnji put,jer mi je to bilo groznoooooo!

Cure moje predivneeeeeeee ste 
    A sad moram svaku komentirati. :)

Halila otprilike sam te tako zamišljala,mala ,simpatična tamnokosa ! Bingo
    Kamikazee kako je već netko napisao,tebe sam zamišljala plavušu sa kosom do guzice :)
    Poison tebe sam isto zamišljala kao plavušu..ali lice je tu negdje,tako slično sam zamišljala.. :)
    Crna ajme totalno suprotno sam te zamišljala...ma ni blizu..lijepa kosa,nemoj u crno. Tako ja svaki put...vječito crnka (prirodno plavuša) pa onda idem na svijetliju,pa mi se ne sviđa,pa idem opet na tamnije,pa mi se opet ne sviđa...pa opet blajham,pa ispadnem zelena i tako u krug :)
    Audrey sam već komentirala,ali ni nju nisam uopće tako zamišljala,nego crnu sa kosom do ramena ( valjda zbog malene)
    Tiny ni približno! Mada boje kose je tu negdje ( ako dobro vidimprirodna boja svijetlo smeđa/tamno plava) Ali ti imaš "onu facu" koja ti je poznata,ali nikad tu osobu nisi vidio. Ne znam objasniti..Lice ti je ko da te znam,ili vidjela negdje,onako usput na ulici.. :)

crna123
    06. Prosinac 2016. 11:21

Vjerojatno jer sam vec imala tu sliku s njom di sam crna pa...
    Ne znam jel ko probo onaj bambi jela? svi hvale a meni je u pricuvi bas me zanima za te bolesti navodno je wauu

nasdva
    06. Prosinac 2016. 11:38

Pozdrav,
    Mi bili na sistemackom mališa ima 9340g, dug 73 cm. Taman se vratili da se s tatom čujemo prije nego ga odvezu u salu.
    Kod dr se derao gore nego kad ga cijepe bilo mu vrijeme za spavanje, nije bila njegova dr. nego zamjena koma. Stišao se tek kad smo izašli van. Došli dona spustila ga u vrtić i počeo pjevat, brbljat nešto :-) 
    Ja njega kupam 2x tjedno, kosu perem 1x tjedno.
    Vidim vlada trend selfija.
    Ja vas uopće nisam zamišljala :-P, ali slikice su super.
    Možda imam kojuna kompu moram potražit dok mi je mob u komi.

nasdva
    06. Prosinac 2016. 11:44

Malo sam zgubljena, iv-ka čekamo i nju.
    Nazvala me svekrva, paničar po svemu pame izbacila iz takta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.