Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    crna123
    06. Prosinac 2016. 10:01

Dadilju nemrem tolko placat jer bi mi ostalo od place skoro pa nis... cekamoo

Halila
    06. Prosinac 2016. 10:01

Crna, meni su propisi bili super, baš sam s voljom to učila. Zato je prva pomoć bljuf! Za to nemam volje ni malo, a u petak ispit. 
    Vjerujem da si jako lijepa s tamnom kosom, ali i ovako ti super stoji! 
    Za doček ćemo bit kod kuće, sami. Živimo blizu centra grada i jaaako se puca kod nas pa ne znam kako će Iris reagirati. Ne ostavlja mi ju se jer od nedavno ako se nečeg uplaši, baš mene traži, nitko ju ne može smiriti više.
    Poison, krasne ste! 
    Tiny hahaha pa nekako te vidim s dugom tamnom kosom, tipa tamno smeđa/crna, šiške na stranu... nešto kao Penelope Cruz u Vanilla sky. 😂 Na kraju će ispast da si plava ili tako nešto. 
    Danas su Mia i Iris u istom ritmu, vidim. I moja spava sad. Idem kavu popit.

TinyBabyToes
    06. Prosinac 2016. 10:09

bebonja spava, pa za početak jedna ljetna slikica :P

crna123
    06. Prosinac 2016. 10:11

Vidi cuperka ajmee.
    Naravno da te nisam tak zamisljala ja crnku dugokosu :)

• iv-ka
    06. Prosinac 2016. 10:13

Pozdrav curke! par dana ne citam, nikako vas stic, tek sam na 558. str. 

Super su vam nove slikice, preslatki su nam proljetni klinci! javim se kad vas sustignem, da ne ponavljam stare teme 

Halila
    06. Prosinac 2016. 10:16

Tiny to nisi ti. Od koga si uzela sliku? 😂
    ma divne ste obje! 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.