Dolazi vikend pa i s tim raspad sistema. Nije jela ni prije ni poslije spavanja, koju žlicu, baš prezire voće ludača. Sad više ne znam kam bi, izgubila sam se.
Ni mlijeko kasnije, spavala sat vremena, probudila se umornija, nervozna je ko pas. I ja skup s njom. Samo cvili svako malo. Kasnije moji dolaze, opet pisanje, opet će mi se živci slomit. Muža tjeram doktoru taj tvrdoglav ko mazga, kao proći će. Sad će vikend i kaj će onda? Nek ode i dobije antibiotik i mir. Bič mi treba i za njega i za Miu :D
Ovaj moj spava jos jutarnji san. Popodne sam jebala jeza.
Meni isto bodiji katastrofa, bijele umocim u varikinu, ostali su takvi kakvi jesu. Probam s opalom, ne ide, bok.
Sjedalica - meni se to cak i svidja, ja o tom razmisljam. Al ova Kiddy mi je blesava jer ide samo do 18 kg... pogledaj takve sjedalice na kojima onda mozes to maknut pa bude do 12godina. Jednako su dobro prosle na testovima... dvoumim se oko takvih i onih do 4 godine sta se voze unazad.
Mozes sad na balajaz pramenove sva sreca :D
I jucer jede avokado i bananu, jedu oni njega. Ne znam koji mu je djavo.
A kiflice?
Joj da...kiflice. Mada mislim da dokle god ona ne krene u vrtić/jaslice ja to neću uspjet napraviti,ali tko zna?!
Nasdva sretno tati!
Stela spava, pa da se i ja javim malo.
Znaci oko pol 7 se probudila plakajuci da sam ju jedva smirila. Onda si je popila mlijeko. U pol 10 pojela sir s vocem, krenulo nam to. I trebala bi na prvi spavanac, a neda se. Idem s njom u setnju jer mi u nosiljci uvijek zaspi kad je umorna, 100m od kuce ona vec spava, vratim se doma, spustim ju i za 5 minuta opet plac, vristanje i nekak mi zaspi na rukama jedva i spava 20 min. Ajd dobro.
Oko pol 1 je pojela rucak. Kuhala sam joj mahune, krumpir, mrkvu i komad piletine..veli muz vrlo optimisticno, jer Stela i nije ljubitelj tih mojih mesno povrtnih kombinacija..to sam sve zajedno skuhala, ubacila u blender..ispalo je između 3.5 i 4 dcl i sve je pojela. :) i sada u 2.10 je zaspala i nadam se da ce bar sat vremena spavat.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji