Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    02. Prosinac 2016. 16:11

Spavala 40 min samo.
    Ma to se danas pogodilo da je puno pojela meni. Mljeka joj radim po 130 ml i uvijek joj ostane bar malo.  nije bas neka papalica...ja onda sva sretna kad toliko pojede.
    Izgleda da zubi sire nervozu svuda.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

mamasita4
    02. Prosinac 2016. 16:18

Zubiiiiiiiiiiii....ah ah ah. Al nama su izašla donja dva....drugi prije dva dana.....šta je sad zaboga nervozna??? Pa zar idu i gornji već? Ne osjećam ih...

poisonivy2604
    02. Prosinac 2016. 16:22

A ne znam..i mi imamo donja dva, gornje jos ne vidim i ne osjecam, ali pripisujem ipak nervozu njima hahaha..kao da pojacano gura sve u usta i to lose spavanje..i pojacano kakanje, a tako joj je bilo prije nego su izbili prvi zubici

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Halila
    02. Prosinac 2016. 16:26

Mamasita recept spremljen! Probat ćemo.
    Kriszta, lijepo je bilo jučer. Izvukla sam neku haljinu iz ormara hehe. Muž bio mrtav umoran kad sam se vratila, sad bar vidi kako je meni. 

Sve nešto cendrave bebe naše.. ova moja je bila tjedan dana takva, čak dva buđenja po noći imala. Zadnje dvije noći spava i preko dana je ok, ali na turbo pogon. Možda je to bio onaj skok u razvoju. Počela se dizat na noge i cendravost nestala. Neznam. Mislila sam da je zub, al nema ga na vidiku. 
    Nasdva sretno mužu s operacijom i nek se brzo oporavi!
    Što se jela tiče s mlijekom smo na 230 ml većinom, a kašice joj slažem od oka.. oko 200 ml bi rekla da ispadne i to ne pojede uvijek sve, ovisi što je na meniu. Ribu i mi volimo jako. Do sad sam joj samo oslić davala, svježi iz ribarnice. Oradu obožavam, dobro si me sjetila.

ivchi87
    02. Prosinac 2016. 17:23

Moj je cendrav od 1.5. Pa ja to ne prepisujem nikad nicem. 
    Avokado mu je definitivno ogavan, mislim da to vise necu kupovat. Ne jedem ga ni ja budimo realni. 

Mamasita jel doso nalaz krvi? 

Super za naknadu za drugih 6 mjeseci, al ne vjerujem dok ne vidim crno na bijelom. Ak ce mi uopce vise trebat.

mamasita4
    02. Prosinac 2016. 18:52

Ma i meni je avokado gadan al ona mi ga bas super pojede. Do prekjuce. Onda je sve islo nizbrdo. Haha.
    Nalaz zvala,kaze da zovem iza 7,dr je zauzeta. Tako da jos cekam.
    Naknada...hm. Ne vjerujem nista.

TinyBabyToes
    02. Prosinac 2016. 20:38

Vrtim stranice unazad, al niše ne vidim..kakva naknada?

TinyBabyToes
    02. Prosinac 2016. 20:49

Eto i naš današnji dan gotov. Uh do podneva sam mislila da ću se upucat, kasnije je nakon šetnje sve mirnije bilo, hB.

Ne znam šta je to bilo, probudila se nakon što je odspavala prek sat vremena i ponašala se kao da nije ni spavala. Tata me zove da je tek krenuo, reko ajmo nas dve u šetnju prije spavanca. Izlufta svjež zrak i njoj glavu, nakon toga zaspala ko beba, u kindaču čak i to na 2h.

Doručak voće nekak, nije ni pola, pa ponudila mlijeko oko podne, ma ono 60ml. Kad smo se vratile iz šetnje, metnem na spavanac vidim ja da dudla prste, reko si ajd napravit ću joj pa nek popije i tih 20ml, nije prvi a ni zadnji put da ću bacit, kad pojela sve. Iznenađuje me svaki put stvarno.

Ručak napravila batat, mahune i piletinu, prvo joj mama davala, nešto je zbrljavila, onda smo kasnije nas dve dok sam i ja ručala sve pojele. Ne bi ona žlicu ona bi šta ja jedem, tako da je probala i jogurt i oči je od sreće izbacila van. Zjevala je i prije nego sam zagrabila novu žlicu i proizvodila neke zvukove mhmmmm koje prvi put čujem, izgleda da je jogurt omiljen, do sad nije ni na jednu namirnicu s takvim oduševljenjem reagirala hahahahahah

Inače kako je danas na svaku kašicu imala i gledatelje, svi imali danas potrebu davat joj neke igračke dok jede, kao da se zabavlja na kaj bar za sad još skulirano objašnjavam da mi ne rade to. Dok jede bavite se svojim poslom i ne ometajte je :D
    Kažem da joj više niš ne dajem , stol prazan mora biti jer čim ugleda nešto zapikira se na to i usta više ne otvara, nema vremena jest valjda. Ovak kad je pust stol ima samo mene za gledat pa je sva koncentracija na jelu :P

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.