Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    28. Studeni 2016. 09:34

Hvala svima :*
    Meni je kupaona najudaljenija od spavaće pa se tamo idu radit glasne stvari ;)
    Kriszta, sama se uspavljuje, odlično. Mi smo to pocele pred cca 3 mjeseca, bilo nekih 5 dana, razbolila se, pa samo na ruke, pa je pocela dizat se na nogice i vise nema sanse...sada mi se cini nemoguce :(
    Ivka sretnih 8! :*

Ja isto cuvam sve, jer planiram drugo za koju god, a zapravo dosta toga imam i posuđenog...kolica, kadicu, vrtic...

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Kriszta
    28. Studeni 2016. 09:46

Opet nisam završila!
    Slučajno pošaljem. No sve u svemu,sad je stavim u krevetić i izađem iz sobe :)
    Nekad zaspi za 2-3 min,večinom za 10-15 min...rijetko,ali nekad bude i koncert,pa se igra i priča i potraje malo duže dok zaspi. Ali sama sa sobom se bori :D

• Kriszta
    28. Studeni 2016. 09:56

Ivka nisam učiteljica,ali si me sad zbunila,jer se i meni čini,da  netko od nas je! Ali se možda varam. Nemam pojma.Ne mogu se sjetit.

Kad mi je ošla plodna voda i ja sam bila sretna da ne moram još ogulit mjesec dana,ali poslije kad beba nije bila sa mnom,sam jako patila. Meni je već u 8.mj trudnoće bilo jako teško,mogu misliti kako je onda na kraju :(

Probudila se malena,pa idem nešto pojest i van :)

TinyBabyToes
    28. Studeni 2016. 10:09

A jeste se raspisale dok nas nije bilo :D
    Dama zaspala čim smo u stan ušle, valjda bude malo duže potegnula spavanac.

Obavili pregled, ma izašle van za pol sata, ni parking mi nije istekao. Jedan plus u tome šta smo nas dve išle same je da sam nakon 8godina koliko ovaj auto imam skužila da ja uopće nemam zraćni jastuk kod suvozača
    Tak da smo se nazad peljale naprijed, baš je fora tak.

Pregled šta da kažem..pedica je s nama bila možda minutu i 43 sekunde. Stavila ju u sjed, rekla da moraju biti ispružene nogice ne skvrčene tak da na to pazimo kad ju stavljamo sjedit.
    Dal pijemo željezo? Reko pa ne, rekli smo da ćete mi danas na pregledu reći šta treba.

Vaga pokazala 6650g??????????????? Prije mjesec i više kad su nas u bolnici vagali je imala 7kg????????? Kaj mi gubimo kilažu???
    Pitam ste ziher da vam vaga valja??? Koji k? Mislim... ja stvarno ne mogu šopat dijete, neće jesti više nego šta sad jede, kaj da joj ja radim, da je lopatom onesvjestim pa našopam???
    Kaće doktorica da vjerojatno ne dobiva zbog anemičnost (to vjerojatno mi odmah pada mrak na oči) tak da sad idućih 4tj pijemo željezo.

Savjet za željezo davati prvi tjedan jednom dnevno 1ml 2h nakon jela, nikako prije ili neposredno poslije jela jer onda nema efekta. Sljedeća 3tj po 2,5ml. Uz to se daje i C vitamin (ovo pišem dok se još sjećam pa u slučaju ako jednom zaboravim vratim se na ovu stranicu podsjetit)

Dugi smo 66cm...aj bar smo narasli neš. S 5mj (kad nas je zadnji put mjerila) je imala 62,5cm.

Pikica...a naravno da je dušu iz sebe isplakala, plakala je i prije pikice i nakon. Rekla da posluša pluća jer mi nekako čudno zviždi, njoj sve normalno... Tak da haluciniram valjda. Ili tak hriplje zbog viška sline...tko zna.

Baš sam se zbedirala na ovu kilažu, niš mi jasno nije... sad si misliš kaj krivo radiš i vrtiš filmove u glavi, al tješim se dijete je zaigrano i veselo, pa da je gladna valjda bi plakala i bila nervozna stalno.

a sad vas odo prolistat :P

TinyBabyToes
    28. Studeni 2016. 10:13

E i da...idući kontrolni pregled (bez pikica) imamo 14.2.... to je neš prije godine dana al opet, bar je pregled. Eto svak svoju politiku ima, kad znam da su nekima od vas rekli da se vidite s godinom dana ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.