Joj Mamasita i moj tuli. Jedino je vani ok iszo, samo kod nas i kisa tuli cijeli dan.
Mi danas papali piletinu prvi put. Sa mrkvom, krumpirom i lukom. Bila tak fina kasica da sam si misla kak bi rado da mi ostavi nes da ja pojedem. Nije bio siroke ruke.
Cula na radiju super mantru za muzeve: cuvajte svoje stare koke, piletina puna salmonele :D
Tiny stvarno si odlucila da neces drugo dijete? :) ja nis ne prodajem, kuma tek treba rodit i imam mladju sestru i brata. Iskoristit ce se sve.
Kak je spretna bozesveti!!! al to je jako napredno jelda, nije moj tulav valjda sto nije ni blizu tog?
Boze koliko kose na glavi!!!
Nama se WG jucer isplatio, wheeee. Kupili AS, Besafe Izi Combi, crvenu da crvenija ne moze biti da mali misli da se vozi u Ferrariju. 800kn je popust bio! Uzeli i ljetnu navlaku i ogledalo pa nam je lik maknuo ogledalo i poklonio cijeli rear facing kit tako da sve imamo.
Izbio i 8. zub, valjda ce sad stati malo!! Vec 2 noci smo spavali cijelu noc bez uspavljivanja i bdijenja po sat i vise vremena, samo nekoliko sisanja sto je meni ravno dobitku na lotu.
Da se dijete uopce ne budi po noci ja jednostavno ne vjerujem da je moguce i ne vjerujem vama koji kazete da je moguce :D
Danas mali smazao batat, tikvicu i spinat na povrtnom temeljcu, eto ideje ako nekom bude trebala za sutra :)
Hvala mislim da je najstarija Stela, da..
Ajme, gle Paule..preslatka je...a kosicaaaaaa
Kamikazee kud prije 8 zubi??? Hehe..i super za popuste, dobar shopping.
Stela se jučer ni danas nikako neda uspavat...umorna, a bori se i cvili...dopodne više nisam znala kako pa sam ju u nosiljku i van, ma nismo 200m napravile, već je spavala. I popodne se izmučila i uspijem ju nekako sredit, na kraju 2h u komadu spavala...a to je jako rijetko kod nje. Taman kad sam mislila kolač miksat..na kraju sam ga u kupaoni miksala 😂
Sada spava negdje od pol 9. Još malo pa ću i ja.
Laku noć.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Moje dijete se sama uspavljuje u krevetiću,bez da sam pored. Ja ne vjerujem :))))))
I to već neko vrijeme..eto Ivchi..držimo se toga...dosljednost NIkad ne odustaj!
Danas se budila u 7h prvi put za papanje (zaspala u 21h),ali ne mislim da će ponoviti sve to danas. Puno manje je danas pojela prije spavanja. A i ona nas nagrađuje mjesečno jedanput da prespava noć i to je sasvim u redu. Nego je danas opet bila sa bakom 3 sata (išli u soping muž i ja,nemamo zimske stvari. Kupila sam si napokon rifle :D) tako da računam preko noći da će se buditi i ostat budna pola sata kao i zadnji put. To je kazna što smo je ostavili.
Mamasita Paula je vrh sa tom kosom :) Prekrasna Baby Barbie :DDDD
Nasdva jesi uživala na fešti? Prekrila sjede ? :)
Poison Stela 9 mjeseci. Čestitam..kako brzo leti vrijeme :(
Tiny ja ne prodajem ništa. Upravo sam danas prijepodne sve njene stvari,odjeće spakirala. Sve čuvam. Mada moja seka,i mužev brat su riješili svoje,ali tko zna...možda za slijedeće dijete. Ne da mi se ponovno sve kupiti.
Pozdrav,
Na fešti je bilo ok, baš sam s mužem komentirala kako se ne sijećamo kad smo zadnji put plesali. Mališu uspavala uključila baby fon i baka bila s njim. Kad sam došla doma njih dvoje spavaju i seronjica moj mali čuo moj glas, dok otišla u drugu sobu ostavit od cigareta smrdljive stvari on sjeo u kindač i čeka da dođem u krevet. 2 puta sam ga vraćala u kindač. 3 put kad se probudio u kindaču ljutito se digao na koljena i počeo gunđat i cendrat jer ga stalno vraćam. Tako da je ostatak noći prespavao u mom krevetu držeći me za pidžamu.
Ja u west nisam išla, nismo nakraju uspjele uskladit spavanje 3 klinaca.
Danas sam bila kod frendice i donjela sam kućnu ljuljačku. Jedva čekam sutra da vidim kako će reagirat kad ga stavimo unutra.
Poisonivy sretnih velikih 9
Mamasita koji bonbončić ti imaš. Kad gledam svoje slike toliko kose sam imala kad sam imala godinu dana.
Kriszta sjede su još na glavi, sinoć seoska fešta u vatrogasnom domu. Nije mi se za to dalo ni trudit.
Kamikaze super shoping. Koliko puno zubi vi imate
Tiny ti nešto odlučna u namjeri da rasprodaš sve što Mia preraste. Gužva u stanu ?
Ivchi probaj na onu foru jedna meni jedna tebi
Ivchi,ma ne puzi jos al stalno je u ovom polozaju i ljulja se naprijed natrag,a kad zeli uhvatit nesto,spusti se na trbuh pa hvata. Danas se nakon ovog polozaja digla na dlanove i stopala,ono kao piramida,stala tako 5 sekundi i sjela na bok,skoro skroz u sjed,samo joj ruka jedna ostala na podu. To nikad jos nije jer ona jos nikako ne sjedi. Al valjda idemo prema tome. Zub ide van,nadam se da ce sutra probit skroz jer ga viidm, ako ne probije ja ga vadim van. Ivchi,ne brini,kad maleni skuzi kako i sta,presisat ce sve zene!
Sortiraj odgovore
Najstariji