Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivchi87
    26. Studeni 2016. 21:59

Ja imam malo siru kosaru za ves kraj kade pa na nju stavim kadicu i onda samo punim. Ne mogu ja to prenosit a vrlo cesto se kupamo sami obzirom da moj muz cesto "ide po gume". 

Audrey a kako ih je prekrizila? Lezecki, dok ju drziis?

Moj ima novu foru da ispravi noge i stisne da ga ne mogu presvuc. Ne znam koji mu je bog, moram mu dat uvijek nesto jako zanimljivo u ruke da mi dopusti, tipa daljinski, jabuku, vrecicu, noz, pistolj... a do nedavno se bas volio presvlacit. 

Idem spat. Zivit cu na rubu i necu ni zube oprat.

mamasita4
    26. Studeni 2016. 22:07

Ivchi ti mi dodes ko neofen. Vrh! Lijepo spavajte

• Audrey2016
    26. Studeni 2016. 23:32

Ivchi carice!!!!!! 
    Kad je ona uzela pod ruke okrenutu od sebe i stavila da stoji pa je podignula u zrak, onda je od nekoliko puta sta je to napravila (podizanja) jednom prekrižila nogice od koljena do pete dio ,di su listovi na par sekundi.
    Laku noć svima

TinyBabyToes
    27. Studeni 2016. 07:34

Mi smo super spavali, oko 9 je zakmečala, dala joj papati jer je ipak rano legla, i spavala je do 4, mužek nahranio i nastavili smo do 7. Vikende baš zna produžit, dakle muž je kriv šta se prek tjedna budimo u 6, on i njegove šlape :D

poisonivy2604
    27. Studeni 2016. 08:28

Jutro.
    Stela isto zaspala oko 9, papala oko 1 i oko 5, u 7 se probudila. Nije uopce kasljala po noci  samo navecer kad je tek zaspala..

Pocela mi jucer i jutros vise jest, a jucer se po danu uopce nije dala spavat..rekla bi da imamo onaj skok u razvoju koji ide oko 9.mj.

Ona je isto imala foru da ukoci nogice dok ju oblacim, al proslo ju, sad ima foru da ih savije, samo sta ih za vrat ne stavi, ili ih meni oko ruku omota..tak da oblacenje nije nista lakse.

Igra se sa igrackama na kojima moze nesto stiskat, vrtit ili koturat ih po podu. Ostalo isto sluzi samo za guranje u usta.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

TinyBabyToes
    27. Studeni 2016. 08:35

Poison sretnih 9mj!! ;)
    Bravo za kašalj!

Nama su od igrački najzanimljivije te čašice i sve šta svijetli i svira. Na poklon smo dobili seku sveznalicu, počela je lagano sama stiskat gumbe. Prije stiskanja je samo grebala po njima, nije kužila kako upalit da krene svirat. I didaktičke knjige su joj naj!

Baš mužu velim da bismo mogli baby gym bacit na Njuškalo. Lagano više nema svrhu, lukove smo već odavno maknuli jer samo zapinje po njima i tu i tamo baci pogled na šuškavi list na njemu al to je to...

mamasita4
    27. Studeni 2016. 10:33

Poison, sretnih 9!!!! Stela najstarija jel da?

Tiny, prodaj ti to, najbolje. Oni vise nisu na ledjima, tako da im nije zanimljivo....ja sam svoj odavno dala prijateljici. Osim ako neces cuvat za drugo hehehe.

Evo mi bile do ducana i malko prosetale, zaspala u kolicima, sad sam je doma samo frknila u krevet. Tuli i dalje, valjda jos izlazi ovaj drugi zub sto mu samo vrhic malko vidim....Bas tuli i plače stalno...osim vani...ma odo ja opet vani kad se probudi hahaha. Tata radi dnevnu, maloga skupila baka, tako da smo same do rucka. Rucak cu nesto zmeljat na brzinu, imam kupus i vkerojatno cemo bacit neki omlet sa pancetom (špekom jelte ga). Mala je prije setnje papala jabuku, hokaido i amaranth. Njam

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.