Kriszta obavezno si nesto priustite. Pa makar je uspavaj i spusti rolete kako cure kazu.
Tiny drz se,spavat ce. Ja sam imala kronicnog nespavalicu,danas evo jos krmi a vec je 9. Have faith!
Mi nocas opet proslinii,al evo jutros ok,pa cemo vidit. Danas nam dolazi dadilja doslovno na kavu sat vremena da je mala vidi. Tako cemo ovaj tjedan. Drugi tjedan planiram izac do ducana,pa nek bude s njom pola sata sama. Pa cemo dalje....javim kako ide. Ja na posao 12.12.
Ivchi bit ce i kod mene otad zagorenih stvari ne brini. Smotani su da smotaniji ne mogu bit. Iso moj muz jednom ispec jaje. Udre on jaje,i ubaci ljusku u tavu a jaje u kos. Treba li jos sta reci?
Tiny kazes reka Mia da nece vise jel? Hahahahaha. Najjace su. Tako male a vec sve znaju sta bi.
Skutu mozes fino skombinirat s vocem. Bilo kojim. Kontam da bi fino islo i s avokadom. Al nisam probala....
Ja nemam pojma za skutu nisam ni upoznata s tom namirnicom :/ posto bi se trebala vratit s 31.3 kao za njenih god dana al imam pravo se vratit na njen ocekivan datum porođaja tak da sam ipak doma do 24.4 jeej
Meni piše do 22.3 da traje porodiljni. Prije njenog rođendana :(
Al tak i tak ne znam di ću se vratit, to ću kasnije glavu razbijat, iako još malo pa će i to nažalost.
Cure moje...kuća (katnica) je u pitanju.. Gore imamo ,spavaću sobu,dnevnu sobu,Mijinu sobu i kupatilo.
Dnevna je samo poludnevna,jer je taj otvoreni tip. A dolje imamo ZAJEDNIČKU KUHINJU. Sa stepenica kad siđem ,evo je odmah...nemamo posebno niti ulazna vrata. Kažem vam nemamo privatnosti..ko dođe kod nje ,evo ih i kod nas...jedino da stavim na svaku stepenicu mišolovku :))))
Tako da ništa od svijeća i večere..ne možemo mi biti sami u kuhinji...jer evo je odmah..šta je ovo,vi bez mene,ma to ne može ići!! Luda sam cure moje! Skroz!
Hej..pregrmili smo i mi vikend nekako. Preko dana je vise manje ok, samo sta je nosic non stop pun i curi, onda mi predvecer bude cendrava i zakuri, onda dobije cepic i po noci relativno dobro spava (uz luk ;) ), sta me iznenaduje, ali ugodno ;)
Pocela je kasljucat dok spava po danu, ne znam jel to jer joj se sekret iz nosa slijeva u grlo ili sta..nadam se da je nece i kasalj uhvatit..
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Tiny i ja sinoć dobila M. Još i to. Ali svakako mi je lakša bila noć nego tebi.
Nekad i dobra Mia mora poluditi..a i njena mama heheheheh
Drži se danas. Biti će bolje..možda...sutra.
Ja od muke idem po čokoladu i ispeći ću souffle :)
Mamasita mogu to držati u frižideru nakon što napravim jel tako?
Pa onda vadim vam kad palim pećnicu da se malo ugrije na sobnoj temp,ne? Pa pećem :)
Sortiraj odgovore
Najstariji