Meni ti kalendari idu na jetru. Kad navrsi 7 mjeseci dobit ce jest skoro sve, tad mu planiram uvest drugi obrok bez mlijeka.
Sto se case tice ja sam zacudjena kak lijepo mogu bebe brzo naucit. Prije dva tjedna je pio iz case ko pas sa jezikom, sad vec kak spada guta. (Curi posvuda al guta). Al Tiny mala je bas duhovita, moj nece puhat baloncice :DDDD i ovaj spinat sta si joj dala si naravno danas ubrala i skuhala unutar dva sata?
Nasdva ovo sam cula za coksu i sol... ja bas obratno u trudnoci, nisam mogla vidit 24kitchen i slicne programe, od muke. A koja mi je tek averzija prema djumbiru ostala posto sam ga tad pila jer mi je pasao (al ne previse pomagao), ljak... ko nakon drugog srednje kad sam se tekilom otrovala - limun probala prvi sljedeci put pred kraj faksa. I tekilu odma nakon toga. Reko ak mogu limun, mogu onda valjda i tekilu. :D
Znaci, svekrva jel. Dobro Kriszta kaze, ne bi ni 150 kvadrata bilo dosta. Uglavnom razbolio se moj dragi muz, kako zgodno, ajde ti Ivana zabavljaj svoju svekrvu. E reko figa, ostani ti fino kuci, a nas troje idemo kod mojih da ne moram samo nju slusat. Napravila mu juhu ujutro i rekla mu da zakuha. Velika greska. Vracamo se nazad. Stan smrdi ko da je na lomaci vjesticu spalio, a otvorena sirom sva vrata i prozori vjerojatno cijeli dan, u stanu hladno ko usred Rusije. Znaci. Ja to nisam vidla nikad. Rastaljen lonac, onaj sivi obicni jel. Nesto crno pocelo izlazit iz njega sta se onda nazad skorilo. Napa crna, unutra u napi crno. Garez. Koji k. jel tu vatrogasac Sam danas dolazio? Ma 20 minuta sam samo stavio juhu i to se dogodilo. Kao gorila je juha ??? 20 minuta??? Znaci ja ne razumijem sta je on radio i kako to juha moze gorit i kako je uspio kremirat lonac, brate on mora da je neke eksperimente izvodio. Dodje mi da ga izbacim van al onda bi ostala sama sa svekrivom. Pa bi mozda tek tad bilo pozara.
Aj laku noc, ak se ugusim nema me vise tu.
Mamasita evo sam ti pet strana samo ja sad ispisala :D
Pa halo šta je ovo? Što sam ja odsutna,ne znači da i vi morate biti :DDDD
Vidim da smo svi uživali u danu. Kod nas je hladno,tako da malena bila samo na kratko sa tatom
.Prijepodne sam ribala,čistila.. (znam,baš lijepo ,nedjelja je,a ja čistim) jer se napokon malena ozdravila i odmah sam cijelu sobu njenu oprala,od A do Ž. Malena se cijelo vrijeme igrala pored,baš je bila dobra.
Samo imamo jedan problem,kako je bila bolesna i nije mogla disati kroz nos i nosala sam je onu noć do 3 ujutro,odonda ne želi zaspati u krevetiću,nego traži sa ju nosamo.
Pun je mjesec. Muć tvrdi da je to razlog i da će ju proći. A ja ne vjerujem.
Opet tjedan dana borbe dok sve vratimo na staro. Danas mi je urlala toliko u krevetiću,da se počela gušiti (još kašlje) morali smo je podići. I naravno da je zaspala tati na rukama.
Jel svima vama tako bilo poslije bubanosti?
Sutra imamo godišnjicu Mraka. I nećemo na večeru. Moja mama radi popodne ,to znači do pola 9h. A svekrva ju ne zna uspavati. Iskreno možda sam ja grozna i znam da se dijete mora naviknuti na druge,ali nemam je srce ostaviti njoj. To je ipak noćno uspavljivanje. Nikad nitko nju nije uspavljivao navečer osim mene i muža. Preko dana,kad smo kod mame ,onda je ona uspavljuje i to je to.
Nikad svekrva nije htjela nju nahraniti ili uspavati,a živimo zajedno.Tako da nju doživljava kao osobu za malo igranje i to je to.Znam da se mora naviknuti na druge ljude,ali ako se dosad nitko nije trudio (osim moje mame) da nam olakša i da se brine o njoj,onda smatram da možda ni ne žele!
Sebi samo otežavam ,znam! Ali si ne mogu pomoć. JBG
Problem je što mi ( muž i ja) nismo sami,pa ni ne mogu doma napraviti neku atmosferu ili nešto nam ispeći/skuhati. Joj baš nam treba da budemo malo sami,malo privatnosti.
E sad sam morala malo kukati hehehehe
Čekam da se Ivchi javi i da nam kuka,da mi bude lakše!
Tiny hvala na pitanju,kao da ide na bolje. Nemam temperaturu,ali sve ostalo je tu još .
Sretna sam što čim nemam temperaturu,odmah imam i snage za malenu. Baš mi je falila.
Ne mogu je još ljubiti,ali se družimo i igramo se i gnjavim ju,pa mi je srce odmah na mjestu :)
Nadam se da su ostale bebice dobro i da ste svi uživali u današnjem danu.
Laku noć mame moje,puse!
O Bože koliko grešaka...nije muć hahahahahahaha nego muž. I dijete je bilo vani kratko sa tatom. I svakakve gluposti sam napisala,nadam se da ćete uspjet shvatiti. Tipkam u mraku,jer sam lijena otić upaliti svijetlo.
hahahahahahahahah ja čekala da Ivchi kuka za svekrvu,a ona za muža hahaha umirem
Mi jedemo sve sad polako po par griza joj dajem sta i mi jedemo da se nnavikne al apsolutno sve i meni na nerve idu kalendari i neda mi se ni citat iskreno i pazit....ocito samo mi nismo bubani nadam se da ni necemo(pokucala sam) ovo za lonac me tak nasmijalo da se sama sa sobom smijem hahah.i mi smo brzo naucili iz case pit isto proljeva al pije..ja necu nis ni pisat jer ja nemam uopce kontakta s svekrivom tak da ja hepi
Mi prekhučer preko dana dva puta po deset min spavanja.....zato noc samo dva hranjenja, jučer standarni, cca cetri budjenja po noći dan ok, danas jedno spavanje u setnji cca pola sata i evo sad zaspala. Zubici nas baš muče. Zahladilo je baš ali zabundamo se i uživamo. Nikako ja procijeniti sta obuci. Trakice naručila veće pa spadaju s glave, manje stisnu, kapa i kapuljača -znoji se... bez kapuljače teško jer sve jaketica je imaju ako ju ne stavim smotam je ali žulja....probat ću sutra koju skinuti. Jaketa debela, taanka, da li vreca, skafander..luda sam . ..
Hvala mamasita na svemu 😙
Jutreko!
Ivchi hahahhahahahahaha kakvu si mu to juhu htjela podvalit, nije on kriv :D
Ah popravila si mi jutro s ovim postom! Volim te hahaahahah
I da, naravno, svježe ubran špinat u Lidlu i otvoren nakon 5 dana stajanja u friđu. Danas će biti još finiji jer je ostatak špinata sigurno upio i druge mirise i okuse, malo špekeca ne škodi :P
Kriszta super da je bar temp otišla, bar je malo lakše! Još malo i budeš ko nova!
Šta nije svekrva kat ispod? Spustit rolete do kraja, zaključat vrata i prozore, svijeće i kakva večera?
Nismo ni mi uspjeli proslavit prvu godišnjicu sad, tješit ću se da ćemo drugu proslavit za duplo ;)
Vraga mog pun mjesec! Ak mu je tak lakše onda nek se uvjerava da je do mjeseca hehehe
Ne znam zašto al nakon svake bubanosti nikako noću ne spavamo. Oporavljamo se još valjda dva tjedna. Eto bubana buđenje svako 2h, ozdravila i nastavlja buđenje svako 2h vrištanje i plač, a neće jesti neće čaj, nosaš, zaspi, zaspeš ti napokon i eto nje opet i tak u krug.
I kaj da si mislim??? Nikad više valjda neću doživit spavanje od 6-7 ujutro.
Crna pokucala o drvo za svaki slučaj ;) možda je tajna u tome šta papa ko velika hehehe
Ah kalendari... ne držim se tog ko pijan plota, al škicnem pa kad vidim da je neka namirnica baš sad par mjeseci dalje, onda ju radije preskočim. Kad joj nešto ne sjedne onda prdi i kmeči po cijeli dan, ne da mi se to slušat, a ni udisat...
Pitah za skutu da znam kakve ste "kašice" s tim radili. Koliko na netu nalazim recepata to se kao može u sve dodati..niš ekstra.
Mene je ova moja noćas izludila, još dobila m pa ću tu nervozu pripisat njoj. U 5 ujutro mi pukao već film da sam zagalamila "tišina". Mislim da su me svi susjedi čuli. Naravno kasnije mi žao, al ubila me u pojam.
I onda je uspjela uspavat opet nakon šta je muž otišao na posao, mislim si već par dana spava ujutro kojih 1-2h idem i ja, ali ne- ona si odspavala pol sata.
Naravno, ja sam htjela spavat.. ne može!
I ti muževi... dakle jučer kako sam došla, on obavio kupanje i sad ja ju uspavljujem, pogledam ona u istom bodiju. Pitam šta ga nije zamjenio, on- jer je čist. On ga je valjda pregledavao u mraku jer je bodi zmazan od glave do pete od špinata, pod bradom, rukavi čak i po leđima.
Ah, bar je nju okupao.
Kad sam ju došla uspavat dobila sam hrpu onih smiješnih pusa i smajlića. Ko ribica. Kasnije mi je cuclala i grizla nos. Računat ću i to kao pusu jer bocu ni dudu nije htjela :P
Kriszta a da ju uspavas pa onda malo smugnete? A ono, tak ti svejedno, ionak bus sam cekala da se vratis i ides spavat, al mene je bilo razveselilo da bum se nasminkala i obukla u ne-trenirku :) a kak zivite, po katovima kak Tiny kaze ili?
A to lose spavanje je nama trajalo mjesec dana nakon bolesti.
Kad se vracate radit?
Sortiraj odgovore
Najstariji