Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    12. Studeni 2016. 19:35

Nasdva nosa plišanca okolo :D hahahhaha

TinyBabyToes
    12. Studeni 2016. 19:40

Kreten sam jučer zaboravila pitat koji je broj tam u dežurnoj, na netu nema, tak da nalaz za urin tek u pon budem znala. A jesam kreten.

Al bolje je, nema temp pa mislim da niš pametnog nebi ni bilo na nalazu. Jedino šta je i dalje cendrava za popizdit. Niš joj ne paše. Neće jesti. Ni kašice ni mlijeko. Neću ni komentirat šta je popila danas. Rođena beba bi više pojela od nje tokom dana. Al neću si razbijat glavu s tim, sam me u depru baci. Ak neće, ne mora baš me briga...

Kad će mi se vratit moje milo dijete?
    Još uvijek sam u nadi da je zub maltretira hahahhaah

mamasita4
    12. Studeni 2016. 21:09

Vratit će se Mia vratit. Muči je sad jadnu i nikakva je. Al proć će brzo....i novo će doć. Drž se

nasdva
    12. Studeni 2016. 22:15

Suffleići uspjeli mmmm fino.
    Budući sam cijelu trudnoću provela uz tv programe s kuhanjem. Slijedi nekoliko jeste li znale?
    Da u čokoladu treba dodati prstohvat soli jer naglasi čokoladni okus.
    Da sastojci trebaju biti sobne temp. za biskvitna tijesta
    Stigo mi muž! Idemo gledat na tabletu nove nastavke The bing bang teory.

nasdva
    12. Studeni 2016. 22:15

Laku noć!
    Želim svim bubinima da što prije ozdrave!
    Pusa

TinyBabyToes
    13. Studeni 2016. 08:33

Jutro!
    Bubanci, kak ste? Kriszta jel tebi bar malo bolje?

Nasdva stvarno si se nagledala kuharskih programa ;)

Mi smo bolje, noć je bila s par buđenja, al opet popila zaspala dalje, nije bilo previše suza. Donjela svekrva svoju sušenu lavandu, to objesila kod nje u sobi u nadi za boljim spavancem :P

Jučer smo joj vrištali od smijeha, opet joj dala da pije iz čaše (da pokaže svekrićima) i onda je radila mjehuriće u čaši, pa se ljuti kad joj prsne u nos, bedak jedan :D al lijepo si potegne, super, bar se s tim neću valjda natezat ko s hranom.

mamasita4
    13. Studeni 2016. 14:25

O! Ja sjela za komp, reko, sad ce bit za citat jedno 5 strana...ono nitko....hahahahahahaha. Uzivate u nedjelji,a? Super! Mi bili vani, izgustali se na suncu. Nije posebno hladno, bas je lijepo. Nadam se da ste svi isli udahnut malo zraka i da nitko nije bolestan! Puse svima.

TinyBabyToes
    13. Studeni 2016. 19:37

Opala pa ovdje pravo zatišje, neka samo vi uživajte u sunčanom danu ;)

Malo zamjenili uloge pa mama otišla pijuckat kave dok tata čuva malenu. Uspavala ju prije nego sam otišla, vratila se taman nakon kupanca, uspavala je. Kaže on ne bi izdržao po cijeli dan tak. Otkako sam otišla skoro sve je i prespavala. Sve skupa bila budna možda 2h. A šta mu je teško bilo :D

Kak je bila bubina nisam je gnjavila s kašicama, al danas se vraćamo nazad u formu. Papala prvi put špinat. Okusom mi se čini da joj se sviđa, jedino šta i dalje slabije ide sa žlicom pa malo dajem prstima malo žlicom. I svega posvuda. Al dobro, pojela je. To je bitno.... valjda.

Jel ponudio tko do sad skutu? Po kalendaru kojem se ravnam piše da smiju sa 7mj skutu, muž kupio, al nisam još probala. Čekam kad završimo sa špinatom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.