Jutro cure moje,
ja još uvijek pod temperaturom,budila sam se preko noći svakih 15-20 min. Živi užas. A malena ,ona je spavala od 21h do 7h ujutro,bez buđenja,popapala 250 ml i nastavila spavati do 9:20 juhuuuuuu
Šteta samo što ja nisam mogla spavati. Nije mi ništa bolje,a od klavocina niti jesti ne mogu,muka mi je.
Nemam snage za malenu,ni igrati se,a kamoli ju držati :(((((((
Sva sreća muž za vikend je doma!
Malena je puno bolje,samo još ima slajma,a prospan čepiće smo potrošili. Sad nastavljamo inhalirati,pa ću pratiti kako će biti ovih dana.
Nasdva ajoj pa ništa neće papati Lovro? Jel ima temperaturu i buban još ili možda zubi?
Drži se.
Tiny nadam se da ste mokraću riješili..
Za prokuhanu vodu sam čitala da najmanje 6 mj,ali preporučuju do godinu dana. Prokuhavam za mlijeko i za piti,a za kašicu kad skuham voće i povrće onda ne,jer prvo vodu stavim i kad počne vrit,onda tek stavim sve unutra. A rižolino i ostalo pravim sa prokuhanom vodom.
Idem čitat ljetnice :)
Ta cura ima potrebu valjda pisat o takvim stvarima...ne znam kaj je s mozgom..
Kriszta uh užasna noć! Mogu samo mislit kak ti je :(
Srećom pa je Mia dobra pa da se ne izmučiš do kraja..
Teško ti pada klavocin? Ja inače ne mogu njega piti,ko mala uvijek povračala pa uvijek napomenem doktoru da mi to ne daje..
Uspjeli smo nekako riješit urin. Popiškila se, naravno da je procurilo al uspjelo je nešto i u vrećici završit. Manje od 10ml al rekli da će im biti dosta hB.
I još jedno pitanje, znam da smo tu temu odradili već par puta al sam sve pomješala.;)
Za zube smo rekli da valja šta?
Muž u ljekarni jučer uzeo onaj gel Dentinox- jel taj valja šta?
Nekak mi je u glavi ostalo da je Kamikazee rekla da niš od njega?
A mi imamo Dologel. Ma to ti njima pomogne kratkorocno...tipa 15 20 min....onda slina to sve skine i gotovo.... tako da ti je sve isto....hahahaha. papilova.
Sortiraj odgovore
Najstariji