Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    12. Studeni 2016. 16:19

Ahahahahaha. Eto vidis da i oni katkad misle ahahahahahaha

mamasita4
    12. Studeni 2016. 16:19

Naglasak na katkad.

nasdva
    12. Studeni 2016. 17:49

Pozdrav,
    Nama tata u Lidlu kupio kombinezon i mi ga danas izveli u šetnju i zbunili ljude po kvartu.
    Obukla mu bodi dugih rukava, štrample kombinezon i u maramu. Marama tamno ljubičasta, kombinezon bijelii viri van samo kapuljača s ušima izgleda kao da nosim plišanca. Još je pišulinac zaspao nakon 1/3 šetnje. Ekipa nas je jako čudno gledela tj. mene. Drugi put moramo obut termo čarapice jer sam ja imala kraću jaknu.

Ja vodu prokuhavam a meni su rekli da se mora jer se inače narušava odnos minerala u ad pogotovo ako je voda jako tvrda.

Večeras ćemo probat suffleiće by mamasita.

Mi za zubiće imamo anaftin i čini mi se ok. Kad se onako ludo češe i sve gura u u usta namažem mu i ok. Čak sam mu i afte mazala s tim. Nema ograničenje na količinu mazanja u danu pa ok.

poisonivy2604
    12. Studeni 2016. 18:13

Hej.
    I Stela je danas zakurila..najvise je imala 38.3, ali je bas placljiva. Nosic joj je non stop pun i curi. Ja oko kolaca skacem cijeli dan, pa oko nje...sutra ce nam proslava biti zestoka..jos sigurno necemo ni spavat nikako..joj joj..

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

mamasita4
    12. Studeni 2016. 19:14

Mi slavili danas tatin rođendan, mali obožava puhat svjećice na torti, palila sam ih barem 20 puta...hahahahahaha. Maloj ništa nije jasno. Al došo mali od kume (9 mj) pa su se super igrali na podu. Čitaj potukli se oko igračaka...hihihi. Ma vrh! Al i dalje je grintava i siše stalno donju usnu. Ide i drugi garant!

mamasita4
    12. Studeni 2016. 19:27

Alo vi sa sjevera! Ima li snijega gore kod vas? Mi danas u kratke rukave 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.