Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    11. Studeni 2016. 13:16

Taman htjedoh napisat di nam je Ivchi, nisam čitala crnu kroniku danas, al eto nje, živa i ti i svekrva jel? :D

ivchi87
    11. Studeni 2016. 13:25

Nije jos dosla svekriva. Danas navecer. 

Ja sam mu danas prvi put zdruckala bananu samo, ostalo je doata komadica jer nije bila jako zrela. Bez problema on to gutao. Da mu i ostalo onda pocnem samo tako il ne mora bit da ce ostalo isto ic?

Nego stalno hocu pitat jesu vasi jako strasljivi? Brate mili ovaj se boji miksera, kihanja, kasljanja, busilice iz drugog stana. Stalno se stresa i plasi. Ak mu naglo dodjes s rukom, zveckom... ko da ga tucem majketi pa se boji...

ivchi87
    11. Studeni 2016. 14:00

Ja ne zelim da Tinu/Bonitu/Zvonkicu izbace. Necu imat kaj radit dok mali spava. Pa necu valjda morat pospremat stan :D Meni se cini sad da bi to moglo bit cak neko dijete, trebalo bi pratit kad pise, garant se poklapa sa prijepodnevnim/poslijepodnevnim turnusom.

Halila
    11. Studeni 2016. 14:57

Ajme koliko vas je bolesnih... i bebama i vama želim da čim prije ozdravite! 
    Mi smo zdravi svi doma (fizički bar) ali noćas je bilo veselo. Probudila se oko pola 4, popila mlijeko, neće spavat, premotala ju, nosila po stanu, ništa. Oko pola 6 se muž probudio, ja već na izmaku snaga, psujem sve po spisku... na kraju sam ju stavila u kinderbet, malo se derala i zaspala na kraju do pola 9. 
    Danas sam prvi puta slagala palentu. Stavila sam joj malo kruške unutra i to joj je jako fino bilo. 
    Mamasita, sviđaju mi se recepti. Probat ću ovu tortu svakako! 
    Tvoja Paula prava dobrica! Neka je! Samo neka ostane tako sad! 
    Ivchi hvala bogu da postojiš! 😂 tvoji postovi mi uljepšaju dan! 
    Ova Tina/Zvonkica ili kako se već zove.... moguće da je klinka neka.. ili možda neka cura koja strašno želi bit trudna i dio takvog foruma.. ko će ju znat. I ja sam prije trudnoće znala čitat po forumima što pišu trudnice i uvijek mi se to činilo super, samo nisam nikad došla na ideju da se učlanim i pišem gluposti. Drugačiji mentalni sklop valjda. Nije ok, al ono... ne treba ju doživljavat, nije da nekom šteti sa svojim glupostima. Kako kažu, svaka budala ima svoje veselje. 
    Tiny javi što pedica kaže.

mamasita4
    11. Studeni 2016. 15:39

Evo nek je stavim spavat, pa odgovaraaaaaaaam. 

mamasita4
    11. Studeni 2016. 15:57

EVO CRUMBLE:
    https://www.coolinarika.com/recept/mirisni-crumble-od-jabuka/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.