Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    11. Studeni 2016. 19:18

Zvala pedicu, virusna infekcija neka. Ak je na pregledu rekla da joj se čini grlo crveno onda pretpostavljam da je to.
    Pošto traje od utorka kaže da bi do sutra trebala proći temperatura. Ako ne da dođemo sutra kod nje u dežurnu ambulantu.
    I ujutro obavezno da urin odnesemo, eh to moram provjerit s Miom dal je voljna surađivat :D

Eto bitno da smo mi to obavili prije vikenda da mi kaže da bi do sutra trebalo proć. Muž je bio oduševljen. Lijep neradni dan danas. Al nema veze ja mirna jer bar znam šta je šta nije.

TinyBabyToes
    11. Studeni 2016. 19:40

Ja bacam okladu da Ivchina ipak nije, ta je pak "iz Njemačke" :P
    Ja se kladim na tu s jesenskih! babymum tak neš, al nisu je još ove otkrile hahahahah

crna123
    11. Studeni 2016. 20:48

Joj tiny nadam se da nije nis strasno! Ostavi ju golu ujutro s naljepljenom vrecicom i drzi i nosi ju meni je tak uspjelo. Pol sata al uspjelo :) ma joj uzas je ak je tak nestabilna osoba kaj ne potrazi pomoc il je fakat netko kom je dosadno u zivotu. Navijas za taj zub ko ozebli za sunce hh doc ce kad tad

crna123
    11. Studeni 2016. 20:50

Nemrem na ljetnicama nac kaze da stranica ne postoji a nema nis na tv-u :(

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.