Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    11. Studeni 2016. 16:24

Obavili pedicu išli vadit krv i dat urin. E ako ikad opet budem imala dijete dao Bog da bude muško!!!!!!
    Jbga i proklete vrećice da proklete vrećice. Izludit ću s njima!
    Pojela lijepo, dala čaj prije pedice, ponjela sa sobom vrećice jer sam znala šta nas čeka, pelena suha, stavi joj sestra vrećicu ali ne! Dama se nije popiškila dok smo došli do ambulante. Onda smo u autu čekali ko kreteni da se spiški, ona vrišti još od šoka vađenja krvi i uopće šta je ugledala pedicu.
    Došli doma, zamjenili vrećicu jer, jbga ova stoji već duže od pol sata, stavili novu. Ona zaspala, zbudi se, popiša, naravno u pelenu. Vrećica ni kap.
    I sad opet stavljaj, a do 6 treba donjet urin. Aha... budemo.

Uh da sljedeće bude muško!

TinyBabyToes
    11. Studeni 2016. 16:51

Pardonček, poziv za utjehu pa nosaj malo dok ne zaspim opet.

Niš nije pedica rekla, čekamo nalaz rekla da zovem oko 6,7. Veli da joj se grlo čini malo upaljeno. Muž bokte pogodil! Pitala jel može biti takva reakcija od zuba, kaže da ne, nikako.

Ivchi aha živi ste još :P
    super za bananu! Samo mu počni davati sad tako malo manje kašastu hranu! Neka se lagano navikava. Banana je odlična za takav početak jer se baš fino topi u ustima.

Ne znam moja se ne boji nikakvih aparata i tehnologija, možeš kraj nje usisavat, miksat, pilit, palit, lupat loncima, ništa. Malo se na prvu strzne onda u čudu gleda i kad vidi da se ja smijem krene i ona. Moja se zato boji ljudi. Nepoznatih i onih koje ne vidi često. Nema šanse. Donju usnu izbaci i krene plač. Ne smije joj se obratit.
    Sad u čekaoni ugledala sestru koja ju nije ni pogledala ona odmah u plač. :P

ah Tina/zvonkica i da dalje ne nabrajam imena, ima ih previše. Meni je sad postalo super to pratit, prešlo je već na komediju. Više volim komedije neg drame :D
    Kaj mislite da je to dijete? Meni nekako previše zna o tome i ne znam zašto bi se npr ja kao tinejđerka zamarala o trudnoćama, prije bi rekla neka nestabilna osoba koja ili hoće zatrudnit a ne može ili je imala taj spontani a ne želi si priznat pa prolupala još više .
    Mislim da je uspjela doć i do toga da je rodila, bar mi je takav opis poroda zvučao na jesenskim bebama. Glava vani a ona spava i sl

Halila zezala Iris malo ujutro? Njoj je dobro jutro bilo hehehe
    Al sigurna sam da će se opet vratit ona u svoj štih spavanja po cijelu noć ;)

TinyBabyToes
    11. Studeni 2016. 16:58

I da, od ovih muka zaboravila pohvalit Miu da je jučer pila vodu iz čaše!!
    Gleda mene kako pijem i baš sam iz fore stavila njoj u čašu da vidim kako će joj ići i baš je lijepo prislonila usne i gutala. Malo previše potegne pa joj curi sa strane al bitno da kuži foru :D

I ona pusa ipak nije bila slučajna, sad kad ju nosim i kažem daš mami pusu krene polako prema meni i ko riba priljepi usne. Muž ostao zapanjen. To mi daje puse samo kad je pod visokom temp... očito mora biti u deliriju da bi mi pusu dala :D

mamasita4
    11. Studeni 2016. 17:01

Ma bravo Mia!!!!!!!

ivchi87
    11. Studeni 2016. 18:49

Ajoj Tiny koma, nadam se da ce nam zima svima sa sto manje tih bolesnickih muka proc... al barem dobivas puse sad :)

A nisam na jesenskim citala Tinu Zvonkicu... a ko ce sad nac na kojoj je strani... Posto oklada da je i ova Mamicaaa s ljetnih isto ona? :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.