Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    04. Svibanj 2016. 16:35

Pupa još neki dan smo usjeli preko dana spavat po sat vremena barem, al sad zadnjih par dana spava isto tak po pol sata..

Halila
    04. Svibanj 2016. 17:24

I moja isto skoro ništa ne spava po danu... većinom po 5-10 minuta i gotovo.

Nego, pišem da vam se požalim jer me malo kriza ulovila. Uglavnom... muka mi je više od tog dojenja. Stvarno! Ja kužim dojenje na zahtjev i kužim skokove u rastu, al onda smo mi od prvog dana u skoku koji ne prolazi, jer ona bi non stop jela. Ne znam jel kod vas tako, ali u ovim mjesec i pol, ona ni jednom nije prestala jesti jer je sita. Ili jede dok ju ja ne dignem ili zaspi. I ako zaspi, bez obzira koliko je jela, ako se probudi za 5 minuta, odma traži opet. Meni je već to za izluditi! Mogla bi 24 sata dnevno sjediti doma i nju držati na sisi, onda bi valjda bio mir. Neki dan je sisala sat vremena bez prestanka, zaspala, probudila se za 10 minuta i opet tražila. I onda mi pričaju da treba isključivo dojiti 6 mjeseci? Ma dajte... iskreno, jedva čekam da navrši 4 mjeseca da ubacim kašice jer ovo me bude ubilo.

Halila
    04. Svibanj 2016. 17:27

Od nervoze nisam ni čitala što ste pisale... Kriszta, žao mi je. Malenoj želim da što prije ozdravi!

Ninachh12
    04. Svibanj 2016. 19:43

Halila-ja svojoj ili dam dudu ili dam da cucla sredinu prsta di se kost nalazi (naravno prethodno operem ruke ) ako nisi vec isprobala..probaj 😊

Halila
    04. Svibanj 2016. 20:32

Ninachh, to i ja radim, oboje navedeno :) ali funkcionira samo kratko. Za nekih 10 minuta se više ne da varat i onda nemam više izbora nego oooopet hranit.

Ninachh12
    04. Svibanj 2016. 20:55

Jedino šta imam za reći je "jadne tvoje cice"  šalu na stranu..a pretpostavljam da ti je teško i da bi najradije odustala, ali ona se osjeća sigurno kad je na prsima i vjerujem da se više vremena mazi nego što jede..budeš izdržala još neko vrijeme..a možda se to promijeni..možda je to samo "faza". (oni uvijek imaju neke faze 

• Kriszta
    04. Svibanj 2016. 21:57

Hvala cure :)
    Nismo išli kod pedojatra,jer taman kad smo htjeli krenuti,neko nevrijeme je počel.
    Pošto sam sama trebala ići sa malom,nisam se usudila (a ni inače ne volim)voziti dok grmi i sijeva..
    Sutra radi prijepodne,pa ćemo otići.
    Nisu nam u bolnici prepisali nikakve lijekove,jer ne bi kao htjeli šopati malu bebu sa antibioticima,ali ako se ne poboljša disanje,onda se moram s njom javiti u bolnici ,da naprave detaljniji pregled.
    Sumnjali su na bronhitis,ali HB nije. Sinoć je opet jako teško disala,zanima me šta će biti danas,reko dana bude ona relativno dobro,preko noći se jadna muči jako!

Da cure,mislila sam na kremu za sunčanje. Svugdje sam čitala da bebama do 6 mj,ne preporučuju nikakve kreme,ali koliko sam vidjela Mustela i još neke imaju kreme za bebe od rođenja.
    Nećemo ove godine na more,ali opet...tako ima nježnu kožu 

Halila potpuno te razumijem,ali nekako i ja mislim,da se to mora srediti,kad-tad,nadam se uskoro.
    Nažalost tu ti ja ne mogu dati neki savjet,ja sve manje i manje mlijeka imam 

Lola29
    04. Svibanj 2016. 22:20

Kriszta nadam se da malenoj nije nista od navedenog i da ce proci bez ikakvih antibiotika. Drzite se!

Halila draga, mogu mislit kako ti je. Kad moj mali ima te skokove (ako uopce jesu) ja sam luda tih dana, niti jedem niti spavam, a ni ne idem na wc jer se on doslovno ne skida. Sad kad zamislim da je nekima tako svaki dan po 3 mj onda mi se njegovi grcevi od sat-dva dnevno cine ko nista. Ne znam jesi probala s AD mozda bi ju to vise zasitilo pa bi i bolje spavala? Ja bi probala na tvom mjestu dfnt, uvijek mi se cini makar po pricama da su bebe na bocici puno mirnijie od dojenih.

• maminosunce29
    04. Svibanj 2016. 22:51

pozdrav cure evo ja nova ovdje, vidim da imate svakojake teme pa se nadam da ce te i meni pomoc oko nekih pitanja radujem se druzenju i odgovorima a mozda i ja kome pomognem;)

Halila
    04. Svibanj 2016. 23:18

Lola, razmišljam o ad-u već tjednima, ali uvijek se predomislim. Bojim se da ne bi onda opet s grčevima se mučila, a i lijepo mi dobiva na težini što znači da nije gladna.. Neznam stvarno što mi je pametnije.. probati s ad ili trpiti i dalje.   Kupila sam bebimil odavno, ali još uvijek stoji neotvoren, jer nikako da se odvažim.
    I da, Ninachh, u pravu si, jadne moje sise hahaha.. stvarno su u komi :p
    Sad sam već došla k sebi, popodne sam već bila luda od tog dojenja i svega. 
    Maminosunce dobro nam došla! Jel imaš curicu ili dečka? Kolko mjeseci/tjedana? 
    Kriszta, nadam se da vam bude mirna noć i da mrvica bude brzo ozdravila! Sretno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.