Super ti je pedica! I mi opustosili lidl kkupljeno sve a najslade haljinice i vestice! Moja se popentra po jastuku i digne na garnituru i tqk stoji dok se ne srusi. Imam puno greska dira mi ekran đipa po meni hehe
Aaaaa velika je dilema na domaćim kašicama na fb....gotova kašica ili kuhati??? Pitanje je sad....ahahahaha. Meni to presmješno. Duboko sam najdublje uvjerena da je za SVE u životu najbolja umjerenost. U svemu. Tako se i ja vodim...uglavnom skuham, gotovo uvijek. Mada ne mislim da su kupovne kašice zlo, niti ću dijete ostavit gladno ako taj dan ne skuham. Dalje, po ovima sa fb bi svi trebali imati vrt ispred zgrade...pa lijepo uberi blitvu i baci je u lonac 5 minuta nakon....ma daj....ko da mi ne znamo da bi to bilo najbolje....al jbg, život nije bajka. Trudiš se najbolje što možeš, a kad ne možeš odeš na plac (pazar) i kupiš u bakice koja ti se čini simpa. I svi smo opet živi.....Ma samo umjereno u svemu....eto to je moj stav....za sve.
Pesticidi su nužno zlo u poljoprivredi, ali ukoliko se pazi na karencu i LD50 sve ok. Jer dozvoljenu količinu rezidua određuje medicina i onda agronomi to još smanje.
A u proizvodnji organskih i bio proizvodim dozvoljeni su pesticiditi prirodnog porijekla ali su i kontrole strože.
Voštani sloj na jabuci se prirodno stvara kao zaštita od gubljenja vode iz ploda, i one ubrane u mom voćnjaku koje nisu vidjele pesticid nekoliko dana nakon branja su masne.
Kako kaže mamasita vjerujte mi to mi je struka
Evo nas napokon. Došli svekrići da nas izvedu na kavu i kolače u Ikeu. Usput stali u Lidl, čudo se desilo. Prošlo je 10h a dosta toga je bilo. Uspjela ulovit bodije (toga kao da nemam već tonu), jaknicu (koju nisam mislila uzet jer i njih imam, ali nisam mogla odoljet) i nakraju nisam uzela papuče (po koje sam zapravo i išla) jer su mi čudni brojevi, pa se nakraju predomislila.
Eto ceh ondah hopla
Već je sve oprano, na sušenju sad hehehe
Prošetali se po Ikei, meni tam ništa zanimljivog... Osim restača i hot doga od 3kn
Dama u 1 rekla ajmo doma, zaspala u autu, nije ni trznula dok sam je prebacivala iz as-a u kolica na spavanac. Odvalila 2h.
Odo sad pročitat šta ste pisale, raspisale se vi. Šta potakne pitanje kašica i hodalica hahhahaha
Jeidno šta sam primjetila na ovoj stranici Mamsita ima novu slatku slikicu p.s. i mi, naravno, imamo tu jaknicu hehe
Kriszta navukla si me da ću morat to kupit kad dođe vrijeme (kao da me teško navuč na shooping :P)
Nisam primjetila da drži zgrčeno nogice, tj prstiće..
Crna tvoja već i kelj papa :D baš je papalica! Ma ne bi toliko pazila aljda da moju nisu onda baš grčevi mučili. I danas se baš izmučila s kakanjem i prdecima, jbga previše šta zatvara sam joj jučer smiksala (krumpir, mrkva, pastrnjak) pa baš idem polako. ;)
Ivchi hahahahahhaha bolje da tebe nema na fb-u ubila bi ih u pojam hahah
Babylove jednom uzela, skroz na početku bile su ok. Frendica veli da su njoj najgore pelene na svijetu da su im stalno promokala, tak da te pelene stvarno kako za koga :D
Mamasita jesi živa? Jel vas ispuhala bura malo? :D Baš te izgnjavila od jutra uhhh
Iv-ka ne idem po placevima, tako da dajem kupovno. Znači, ono najgore smeće. Nemajka sam jbga :D
Prošli vikend uzimam banane bez gledanja, stavim na vagu ono ceh 25kn (za koliko se sjećam 5 banana) gledam koji vrag? Ono bio. Ma jok, našla normlane banane za 10kn.
Meni ti te oznake u dućanima bio i sl. ne znače previše, jednostavno ne vjerujem ničemu ako nije iz kojeg poznatog vrta od baka i deda.
Danas je bila potraga za nekim voćem, osim banana, kruška i jabuka. Nema niš. A baš sam htjela šljive, marelice kad to još nismo probali. Osuđeni na kupovnu kašicu od šljiva izgleda..
Kamikazee hahahhaha rasturio je ordinaciju, kad dođe do pune snage tebi će zbilja biti zabavno :D
tvoju pedicu više neću ni komentirat. Ljubomorna sam
Moja proučava i šuti i ti si sad misli šta ona to proučava. Obožavam kad nam preneseš sve info od svoje ;)
Strah me uopće hvalit, jer uvijek nakon toga bude kaos, al baš je ovih dana odlična. Igra se, brblja, spava, smije se, jede,vožnja okolo, ma milina.
Ne znam šta joj bilo prošli tjedan, zuba još nigdje, ne mogu njega okrivit
Iako se baš vide ispod mesa točno gdje jesu, očekujem koji svaki tren
Sortiraj odgovore
Najstariji