Mamasita ja mislim da su nasi ko krpa i zakrpa. Kod nas zadnjih par puta malo bolje stanje u autu, unesem ga kad zaspe... pa nekak izguramo uz puno stresa. Sutra idemo u Vodice, bozesacuvaj.
Kriszta na koji uzv mislis? Bila ja ono dva i pol mjeseca nakon carskog... to bilo sve ok. Zaboravila sam sta smo pricali za uzv il to mozda nisam bila ja? :D
Ah idete na put! E pa sretnooooooo! Ponesi puuuno strpljenja :-)
A ko nam je ono bio s onom pozitivnom papom? Halila? Il sam sve pobrkala? Kako je?
Vidim da su svi nešto slabo spavali, možda do promjene vremena
Mamasita baš sam se jučer sjetila tebe i ovčice :D al znam da ti je muž počeo raditi, pa ti s njm dvoje, joooj
Još malo pa će i 1.9. i vrtić :)
Onda da ne kupujem te kreme, gelove za zubiće? Ma joj sve si mislim da ćemo opet ponavljat priču kao s kapima za grčeve hahahhaha
Malo je postala čangrizava ali opet, da se sama zabavljat, nije tako strašno, samo se ratužim kad vidim da ju nešto muči a nemam šta.
Krenula sad mjerit temperaturu u guzu (učinilo mi se da je čelo toplije) ajme meni šta je to bilo!
Skinem pelenu, ona mi se taman pokaki Brzo hvatam pelenu da ne iscuri po njoj hahhaha
Pričekam malo, mislim idem sad probat izmjerit, stavim toplomjer evo nje opet, brišem sve, toplomjer, guzu, podlogu, krenem opet i opet izleti sve van :D
Odustajem, koliko sam uspjela izmjerit toplomjer nije ni došao do 37
Nema temp, bar smo crijeva ispraznili
Tiny, lijepo se cura ispraznila....hahaha
i moja se meni danas cini nekako topla, ne znam, mozda da i ja idem izmjerit....A gel ce joj malo pomoc, bar ce je smirit na neko vrijeme, probaj!
Tako je, Simal! A gdje nam je ona joj joj....
Inace, zaboravih, ja prekjuce dobijem M i boli me AJME. Inace mi traje, dva-tri dana, a saaaad - imam osjecaj na slapovi nijagare idu iz mene....rekla sam muzu da cu stavit lonac ispod sebe.....ajoj ajoj. I boli me SVE dole, pritisak samo takav...jedva malu drzim. Uh
Sto se tice te vrucine meni zna malac cesto bit vruc na celu, barem mi se tako ucini, a negdje sam procitala da bi u biti trebalo vidjet jesu li obrazi vruci usnama... ne znam jel to tocno, sjecam se da je meni mama uvijek celo provjeravala, to mi je nekak normalno. Mozda ce Ninach znat vise o tome...
Ja sam totalno zbunjena...mislila sam na fibroadenom,ali sad više ni ne znam tko je to napisao :(
Mamasita drago mi je da ovčica još uvijek aktivna. To znači,da dobro odrađuje svoj posao. Možda je budem kupila,kad budemo krenuli sa uspavljivanjem u krevetu,pa ako slučajno ne bude išlo.
Moja malena voli biti u autu i u kolicima, Meni je to spas..kad je cendrava,ako je vrijeme za šetnjicu,stavim je u kolica i odmah se smiri,ako je ružno vrijeme ill prevruće,onda u auto,pa se malo vozikamo ili idemo sa autom do grada,bake ili tetke. Mogu misliti kako je teško kad neće ni jedno ni drugo. Pogotovo ako morate na put..možda će vas utješiti da mala od prijateljice se navikla i na jedno i drugo sa skoro godinu dana.
A što se cendravosti tiče,i ja znam da je moja malena takva,ne mislim da je to zbog zubi. Kad prvi zub krene kupim gel heheh neću i ja kao Tiny sa kapi za grčeve.
Ni moja jučer nije dobro spavala,ali ustvari ona nikad ni ne spava preko dana,tako da sam se već navikla. 3x po pola sata i to je to. Točno pola sata. Jedino kad je kišni dan,zna jednom duže odspavati,eto...možda danas :)
Krenula sam pisati zitarice, voce i svasta nesto sto od kojeg mjeseca i pronasla sam na fejsu u jednoj grupi super listu. Nemam vas na fejsu da vas dodam u grupu pa evo tu link 😘
https://www.scribd.com/mobile/doc/80526393/HUGPD-tablica-dohrane
Sortiraj odgovore
Najstariji