Kamikazee pa super ste vi odspavali! Ajde nek se nastavi tak! 😊😊😊 I još jedan zubiiiić? Preslatke su mi bebice s dva zubića, pogotovo kad se nasmiju!
Za dohranu i uvođenje drugog obroka svakako javi! Kad idete doktorici?
Halila hvala ti na opširnom objašnjenju. Kašice sam i ja postepeno povečala,počeli smo sa 4 žl.,pa drugi dan 8 žl.pa 3.dan 11 žl.svaki dan sam pomalo povečala količinu ona jela 25 ml,kad smo krenuli sa 3 žitarice,koje je pojela 30 ml i drugi dan skoro 60 ml,treći dan 60 ml. Mislim papamo mi već 2 tj pa možda i nije puno.jer sam polako povečavala obroke,ali brine me što ne pije mlijeko ,pogotovo jer jučer satima nije imala mokru pelenu (imala sveukupno 3). Da to traje samo 2-3 dana,ali nažalost dugo već traje.
Dobro,neću se sad sekirati,sutra zovem pedijatricu.
Evo moja malena jučer jela u 8:30 50 ml,u 11h žitarice,koje sam napravila u 60ml vode,poslije odbila bočicu,ništa nije mlijeka popila.14;00 popila 60 ml! 17:00 h 130 ml ,navečer 100 ml u 20:30 s tim,da se nakon 40 min se vrištajući budila i popila još 60 ml. Cijeli dan joj krulji u želucu,nudim joj a ona zatvori čvrsto usta i okrene glavu,ako silim onda vrišti i baca se. A kašice kad nudim? Sretnaaaaaa ajme.Otvara usta,i smije se baš uziva. Mala prdica...
Kamikazee samo ti piši nam lijepe vijesti,barem se veselimo! Svaka novost nas zanima! Pogotovo kad su spvanje ili hranjenje u pitanju :)
Zar još jedan zubić???? Wuhuhuhuhuhu Morat ćeš sliku staviti sa smiješkom i zubićima :)))))
A pedijatricu pitaj za sve,kad već naša nije ni za koji ......!
Mi smo jučer nakon pokušaja pijenja mlijeka popio 80 ml jeli kašicu od riže i bilo mu je fino. Ali cijeli dan popio samo 560ml mlijeka tj. Humane
Nisam stigla pogledat i kalendar ali hoću danas... naime nama krenili zubici....taman su grcici prestali i evo zubica.....čitam vas
U cetvrtak imamo sistematski i cijepljenje, vec vidim da cemo biti unutra vise od pola sata dok sve saznam 😀
Odoh jos spavati, jutros odrapio 3 sata, 2 sata budan i evo opet zaspao. I on se jadan napatio pa valjda sad uziva u spavanju napokon.
Hvala na kalendaru za dojenje.
Ja jedva cekam da pocnemo i mi.
Lijepo je citati kako vasi jedu super, nadam se da ce i moj jer tata i mama vole papati :).
Maya
Mi smo jučer bili na izletu. Tako nam je bilo lijepo :)
U autu je bila dobra,put dotamo je trajao 2h. Malo je spavala,pa se igrala..pa smo stali da papa.
Kad smo stigli na miru smo u prirodi popili kavu,pa naručili klopu,ja sam je uspavala,pa smo na miru ručali,baš je sve išlo kako treba. Poslije smo krug napravili oko jezera i ošli vidjeti slap. Ona se oduševila,mislila sam da će joj bti glasno pored slapa,ali ona sa oduševljenjem gledala to! Poslije na miru još popili cugu,ona papala,pa krenuli kući,u autu je opet odspavala. Savršen dan!
Očito i ona voli biti na gasu hehehe
Sortiraj odgovore
Najstariji