Ninachh ista takva je i ta moja kolegica hahhahaha
Joj, imam hrpu ispada da trebam to počet pisat negdje
"Porod? Ma šta pa to ne boli ništa, mi smo pjevali tam, baš je bila zakon noćna smjena" ili "ti si popucala jer se nisi kretala kao i ja"
Najsmiješnije mi je bilo, kak smo bile i u istoj sobi jer je dan prije mene rodila, donesu oni meni malu, ova plače non stop, ja sva u strahu prvi put primam dijete u ruke,ni ne znam kako bi se pomaknula od šavova, njen spava ko top i ona meni da joj je on dobar jer ga je naučila da se smiri na ono maženje po obrvama!
Nemreš mi dijete od niti 24h starosti nećem naučit bemti mali će biti Einstein kak brzo uči :P
Al kad mi je nedavno napisala "pa šta ti se još budi po noći za jesti" mi je bio vrh! Pa kao da je to nešto neobično, a svi ostali mi pričaju da se njima djeca od 2g i dalje bude noću.
Ili jedan dan kaže da jede 800ml AD-a i litru vode kroz dan, ja njoj javljam da je počela i moja toliko piti (prošlo je 3 dana) ona na to, a ne moj ti sad već jede litru AD-a.
Di već?
Uglavnom zaključila sam da je to samo pretjerivanje u opisima, jer po tome mi ni jedna tu s foruma nemamo "normalno dijete", zato mi ponekad lijepše bude tu pročitat vas i vaša veselja i muke, koliko god je virtualno bar je realno
Pozdrav,
Da se i ja javim. Moja beba je dobra imamo i mi loših ili lošijih dana, ali nije takav zato što sam ga nešto naučila osim uspavljivanja na rukama nego su ga takvog tete dr smiksale
.
Ovo preuveličavanje i preseravanje i meni ide na živce.
Još su mi bolji sa komentarima tipa: "ti još njega forsiraš da često ide spavat" ili "daj mu nešto za jest osim svog mlijeka već mu je dosadno stalno jest isto" i to od žena koje imaju vlastitu djecu. No pustimo glupače po stani.
Mi smo danas bili kod dr. dobili dvije pikice, ima 8100g, dug 66,5 cm u mjesec i pol je narastao 5 cm i dobio skoro 1300.
Iako je udvostručio porođajnu težinu (rodio se s 3990g) i dr kaže da je jako napredan da joj izgleda kao beba od 6mj, da pričekamo s kašicama da napuni 5 mj, i da krenemo s povrćem. Pitala sam ju za ono pakanje u snu prije prdenja rekla da mu dajem bio gaju. Budući se sam podiže da smije u polusjedeći položaj. Pitala sam da li poslje kašice mu dam da se najede do kraja ad ili moje mljeko rekla moje mljeko.
Naručila nas tek za 2 mj kad ćemo se opet cjepit.
E da netko je pisao o želatinoznim sisama. Moje već dugo nisu bile pune i tvrde izdajam se svakih 6 sati po 90ml iz svake. I onda neki dan malo mi se stavari zakomplicirale i izdajala nakon 12 sati i tek onda su bile tvrde i pune kao nekad i dala svaka 150 ml ali sam se izdajala sat vremena i bilo je jako bolno (sad se inače izadam 20-25 min). S tri mj moj mališa je jeo i po 200 ml na obrok sad jede po 120-150 ml.
Tiny baš čitam karton gdje mu upisuje kilažu mi s nepuna 2 mj imali 5780g tj. 12.05., a 14.04. 4690 g rodio se 17.03. s 3990 g.
Mi smo imali puno g kad smo se rodili, a kad smo počeli dobivat na kilaži od onda nema šale voli on svoju flašku.
Nasdva - kakva bebaaaa 😍😍
Meni je bilo kakvo usporedjivanje beba bezveze. S burazom sam odrasla - imamo skroz drugaciji ritam. Nasla sam si muza s kojim mogu na kraj svijeta al isto tako drugacije jedemo, drugacije spavamo. Sin mi je takav kakav je, zaljubljena sam u njega beskrajno i svakim danom sve vise i vise. Umorna sam ko pas i svejedno mi izmami osmjeh u 5 ujutro cim me pogleda 😍
Ova saptacica bebama kad ce imati slobodnog vremena neka dodje k meni da ga nauci samog zaspati i dam joj bubreg, neka bira koji hoce.
Mi danas idemo prvi put na novu plazu - imamo toliko opreme da mali ne moze pocrveniti ni da smo na pustom otoku mjesec dana! Ak treba nosit cu suncobran iz birca iznad njega!
Tiny, vi ste se stvarno namučili s tim nespavanjem, da. Sad ste super spavalice već! Drago mi zbog vas!
Mi barem sa spavanjem nismo imali problema. Mislim da mogu na prste nabrojati koliko smo loših noći imali u ova 4 mjeseca. Samo nek tak ostane.
Nego... jel ima koja od vas Graco Evo kolica pa da mi kažete iskustva? Znam da si ih ti, Ninachh gledala pa odustala ak se ne varam.. Ja ne mogu prežaliti što ih nismo kupili. Mi imamo Cam i nisam baš oduševljena, preteška su mi, uvijek moram nekog tražiti da mi ih nosi po stepenicama gore, dolje. Jedva čekam da uzmemo neka lagana kišobran kolica.
Sortiraj odgovore
Najstariji