Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    01. Kolovoz 2016. 23:30

Mi smo isli u apartman u 12 i natrag oko 4/5. Ali mi oduvijek tako, muzu se neda biti cijeli dan na plazi, a apartman je blizu plaze. Ma u hladu bez problema, da muz hoce bit na plazi i mi bi bili cijeli dan.

Danas mi se javila kolegica koja ima bebu ni 3 mjeseca, ona s njim bila na krstarenju jadranom (?!?) neki dan na koncertu joksimovica (mislim da u Splitu) do kasno u noc (?!) on spava od 8 do 8 i ne budi se, ona ga je tako naucila od malena (je, je. Aha)  bla bla bla, a ja si u sebi mislim "idi u 3 pm i ti i tvoje hvalisanje" pita ona mene kako tvoja cura, reko isto ko tvoj, spava cijelu noc, ne budi se, andeo od djeteta. Necu ja slusat tude lazno suosjecanje. 
    Zasto moje dijete nece spavati i ko je uopce izmislio frazu "spava ko beba?" 😅😅

Maya30
    02. Kolovoz 2016. 00:26

Mislila sam da beb koje su na ad-u spavaju bolje od onih koje su dojene ali vidim da to nepma veze.

Moj stalno hoce cicu,sad ima 3 mj. i budi se dosta po noci i kad god trazi ja mu dam. Nekako mislim da se ne najede do kraja pa da se zato tak budi ili mozda krivo mislim?

Jel moze mi tko poslati ovu knjigu u pdf-u o kojoj pricate?
    Ja nista ne vjezbam sa svojim, mi se samo igramo u baby gymu.
    Kad se smije postavljat beba u sjedeci polozaj?

Maya

TinyBabyToes
    02. Kolovoz 2016. 07:04

Baš nam je malo zatišje, pobjegle sve na more

Gdje nam je Simal? Nadam se da je dobila terapiju i da ide na bolje?

Mamasita pa vi ste lijepo nauživali jučer ;) lijepo raste curka! Pa vi ste svi velikiiiiiiii, mi sad s 4mj imale 5390g! Ne znam koliko je narasla ali baš se naočigled vidi kako se izdužila. Jučer smo i prvi put obukli bodi 68 veličinu :D

Nadva hahahahah a lijepo on tebi objašnjava šta njega muči :P

Anee ma onda je nadajmo se samo faza! Što su veći više papaju ;) bolje i to nego da si je pobrkao dan i noć pa bude budan noću..

Crna i vama pali ta fora s davanjem boce navečer?
    Mi smo sad to izbacili, već dve večeri smo zaspali skup s njom pa joj nismo davali obrok u 11 i eto je, više joj ne treba, prvi obrok oko 5-6 :D

Ninachh gornji joj prvi idu?
    Joooj baš lijepi izvještaj s mora, sad bi i ja na more, jedva čekam otići!
    Kreme za sunčanje, da sam bila na tvom mjestu isto bi napravila! Mislim da je manje štetnija ta krema nego sunce! A ovi rakovi....turisti, njima se ne može objasnit, stvarno ponekad izgleda kao da ih boli briga, žalosno!

Ninachh12
    02. Kolovoz 2016. 08:09

Maya-a kazu da je majcino mlijeko najjace po noci i da djeca krace sisaju po noci jer se brze zasite. Suosjecam s tobom, i moja se non stop budi po noci..
    Sjedeci polozaj oko 6 mjeseci.

Tiny-pa da, a sta da im drugo kazemo kad su dosadne. Meni je rekla da sam ju tak naviknula. Nemas ti tu sta navikavati, svako dijete je u potpunosti drugacije. Te koje imaju dobru djecu s par mjeseci misle da su one zasluzne za to. Da su ih one "odgojile" tako. Aha. 😩😩
    Pa mislim da da, vidim ispod gornje dvojke ko bijeli pristic, vidit cemo za dan dva. Necakinji su prvo izbile obe gornje dvojke pa tek donje jedinice :P
    Kad ti ides na more? :D

TinyBabyToes
    02. Kolovoz 2016. 09:04

Ovu frazu: " spava ko beba" je izmislila neka budala koja nije imala djece

TinyBabyToes
    02. Kolovoz 2016. 09:15

Kriszta uživajte u gostima, danas će biti baš lijepi dan :D

Ma točno je tak i kod mene!!! Sa starcima je, koji sigurno sve rade, vidjela bi kak bi pospana bila da se sama uz dijete primi kuhače i čišćenja

Trebalo mi je da shvatim da je bolje ne jadati se (osim mužu, mami i bratu) ostalo sve kao da me još nakraju podbada! Otkako sam ovoj rekla da spava i ova cijelu noć, nema više poruka "joj meni pospana sam".
    Sad su pak krenula dosađivanja s kašicama.
    Ona naravno već krenula s kašicama, pa zašto ti ne, zašto tako kasno, zašto joj ne želiš dati jesti? Kažem šta mi rekla patronažna, ona meni na to: ta priča gluposti, ona ne sluša nikoga, samo šta njena mama kaže to radi.
    Mislim si i moja mama je odgajala djecu prije 30g, i još ih i u vrtiću odgaja, ali da nju slušam već bi mala jela petit kekse i piškote!

Druga su to vremena bila.... Gledat ću po svojoj maloj, kad ona pokaže zanimanje za hranom koju mi jedemo, mogu joj nešto ponuditi, za mj dana sam tak i taki mislila krenut s kašicama, ne vjerujem da će to biti prekasno!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.