Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinyBabyToes
    01. Kolovoz 2016. 09:53

Nadam se da moja neće doći u te faze, ne znam kak bi ja to izdržala, dovoljni mi bili grčevi i one neprospavane noći!

Stvarno kad malo bolje pogledam, ne mogu se na svoju požaliti, rijetko kad plače, ako zaplače znam da je ili glad ili pospana.
    Sad i bolje spava i prek dana i po noći- Prek dana ima dva, tri kratka spavanja od pola sata i jedno duže od 2,3 sata.
    A po noći, zaspi oko 7,8 i spava do 8 ujutro (uz obrok u 5), napokon! Neku noć nismo ni dali u 11 klopu (zaspali smo) i ona s nama sve jutra!

Kamikazee
    01. Kolovoz 2016. 09:55

Curke, saljem vam pusu s mora! 🐳🐳

Malac uziva na svjezem zraku, cak u kolicima spava. Jutros (doduse u pola 6, 6) smo setali nakon klope po ulicicama i osjetim lose mi kako sam umorna. Gledam u kojem smjeru moram gurnuti kolica ako se srusim da on bude na sigurnom i krenem brze gurati kolica da sto prije dodjemo doma - frajer zaspao!!!! Dosli doma, ja legla u krevet, kolica do sebe dogurala i nastavili spavati 🎉🎉🎉🎉

Ninacch, drzi se 💋

Anee
    01. Kolovoz 2016. 10:08

Pozdrav curee !! ☉☉💋
    Mi se nismo javljali ove dane bili smo sami par dana..
    Kamikazee nadam se da si bolje kada si se probudila , pazi se i odmaraj.

Ja moram pohvaliti mog malca, sada je puno mirniji i proslo nas je da jedemo svako sat bude i toga al ne toliko cesto kao prva evo skoro 4 mj. 😀  sretnija sam i puno mi je lakse, nadam se za koji dan kad krenu kasice da ce biti jos bolje.. 
    Zato nam je spavanje po noci postala prava muka, ako zaspe 21:30, 22:00 kako kada prvo buđenje bude oko 1, 1:30 i onda svako malooo.. a kad on spava ja ne mogu, spavali smo super do nazdad 15 tak dana 2-3 buđenja. Mislim da mu je to preslo sada u naviku ili nezz sto vec.

mamasita4
    01. Kolovoz 2016. 12:26

Mi cure bile danas na sistematskom. Imamo 5.350kg i 62,5cm. S nepuna 3 mj (u srijedu punimo 3). Sve je ok,ona vec hvata igracke,stavlja sve u usta,vrti se na bok,cak se par puta okrenila s prsa na ledja (nenamjerno naravno - prevrnulo je haha). Poslije pregleda zaspala 45min a tataa i ja odma na kavu uz more....divota. Poslije je standardno plakala u autu,ne volimo se bas vozit....al nema veze. Sad opet spava svojih pola sata. Ja kuhham. Nisam je htjela cijepit,rekla sam dr da cemo kad produ vrucine. Eto ga! Odo mijesat rucak da ne zagori! Pozdrav iz st!

nasdva
    01. Kolovoz 2016. 13:00

Pozdrav,
    Cure izdržite brzo će oni narast.
    Da se pohvalim, ja se danas izdajam mališa se igra u viperu ispred mene i najedanput plače ljuti ga igračka. Ja mislila gladan čeka friško mlijeko, sad ja animiram ga, pjevam, nudim igračke i nekako se izdojim do kraja. Brzo trk po sisač i uvalim ja njemu flašicu popije on 40 ali dalje plače gura flašicu. Kad ono on usran do pola leđa da je meni na majcu prošlo. Siroče moje  zato smo se oprali u lavabou i bilo je sve ok.

Anee
    01. Kolovoz 2016. 15:00

TinyBaby malo posisa i zaspe mi nazad. Pred jutro oko 5,6 uhvati sisiu i ne pusta ja vadim on neda... ja sam mu zadnja dva dana dala bocicu pred spavanje al otspaba do 1, 1:30 i opet svako malo budenje.

Ninachh12
    01. Kolovoz 2016. 20:28

Baš smo se utihnule u zadnje vrijeme :(
    mamasita-ajoj, za muževo zdravlje dobro da ide raditi, ali za tvoje živce to i nije baš nešto :/ A čuj, mama si, izdržat ces, mi mame sve izdržimo :) A vrtić je tu za čas ;) super napreduje :D

Tiny-mislim da su zubi u pitanju (?!) mislim da joj gornja dvojka ide van već..ali nisam sigurno dok ju ne vidim :P

Kristza-ma moja papa ko zmaj, ona nikad cicu odbila nije :P trajalo je nekih tjedan-dva. Pravo da kažem ne znam više, izgubila sam se :P Uglavnom je bolje kak je bilo :)

Mi se vratili s mora, bilo loše vrijeme, a najavljuju i sutra pa reko ajmo mi kući. Sad kad beba spava napokon da vam kažem doživljaje s plaže. Znači ovako, ja sam zaista mislila malu kupati u moru, no kad sam ušla u vodu, voda je bila mrzla i samo jednom sam ju uspjela staviti u vodu do cicka i lupala me jako nogicama pa sam ju izvukla van, nisam htjela forsirati. Nosila sam flašu tople vode i nalijala u bazen i pomiješala s flašom morske vode i nju u bazen, bazen u more, suncobran nad bazen i kupanac, malo sam si mislila da izgledamo ko luđaci, ali sunce je uistinu prejako. Curicu sam mazala s garnierovom baby kremom spf 50+, ima 2 štetna sastojka u sebi, ali bolje išta nego ništa s obzirom da sam 6 ljekarni prešla i nisam mogla naći glupu mustelu, a išli smo na more neplanirano. Svaki put kad sam ju mazala sam osjećala grižnju savjesti :( Sljedeće godine kupujem mustelu u 5 mjesecu pa kad cemo ic na more da budem spremna. 
    Uglavnooom, ja si stalno mislim da smo pretjerivali sa silnom brigom, ali cure moje, ja sam vidjela bar 3 bebe do godine dana da su izgorjele, jedna beba (cca 9 mjeseci) u faci ko rak bila. Tako da mi nije žao što sam izgledala ko luđak držeći suncobran nad bazenom u moru :)
    Tek sam se zadnji dan sjetila da postoji onaj bazen polunatkriven i da bi mi to bilo praktičnije no eto uči se na greškama. Prvo ljetovanje uspješno obavljeno :))

crna123
    01. Kolovoz 2016. 22:45

Malo je zatisje slazem se. Meni je ok odkad navecer dajem bocu napokon bez dernjave juhuuu.. u ned smo bili na bazenima sve je super proslo i to. Na more tek za desetak dana ah tko ce docekat...tak sam i ja ko ti mislila bazencic pod suncobran i bok. A daj mi reci jesi bila na plazi u hladu il ste isli natrag ono od 11-5? Ja gledam kak smo na bazenima cijeli dan al u hladu i ok je

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.