Evo mi smo ko bebe spavali do 1 i onda od pol 8 do pol 9. Mislim da je gladan jer ja vec nocima ne spavam i vidim da navecer nemam mlijeka i sad sam u zacaranom krugu. Jutro je a meni cice ko zele. Nemam volje dalje za sad al imam par rijeci za ove sa savrsenim bebama za poslije :D
Ahahahaha ove vaše prijateljice su stvarno super!
Ova što je naučila bebu da spava cijelu noć... ma blago njoj! Mogla ju je onda i naučit da se sama nahrani i obuće. Prestrašno!
Kriszta, ovo da imaš groznu bebu.. ne mogu vjerovat da itko može tako nešto reći! Nije beba grozna ako ju nešto muči pa plače.. ne znam što bi trebala drugo?! Stvarno sve neke savršene mame oko vas. 😨😨😨
Ja nemam takvih problema jer moja mala stvarno super spava za razliku od frendičinih beba pa sam kod nas valjda ja ta sa "savršenim djetetom" 😁 Isto tako imam suprotnu situaciju od vaše, kad pričam s frendicom o spavanju, njen mali će sad godinu dana i budi se svaka 2 sata, pa kad kažem kako moja lijepo spava od početka, ona meni odgovori "Ma još je mala, to se još stigne promijeniti." Baš lijepo me tješi 😂
Al zato je njen mali bio super kad se rodio, samo je jeo i spavao, dok je moja rasturala mamine sise cijeli dan i vrištala svakih 15 minuta. 😂
Mi smo 2 godine za redom isli pocetkom 9og mjeseca na more i moram priznati da je bilo super. Nije bilo previse ljudi, vrijeme je bilo ugodno, ne prevruce tako da ce ti to biti super :D
Ma ja sam bas ko kristza ne volim i ne vidim svrhu preuvelicavanja icega. Kazem onako kako je. Slazem se ful da se ne treba nikome osim najblizih jadati jer svi drugi ko da "uzivaju" u patnji ili se nasladuju pa odmah okrenu pricu kako je njihovo dijete dobro. To me totalno izludi. Sad ko god me pita kazem da je curka super i tocka. A iskreno uopce ne vjerujem toj kolegici ista, to je ista ona koja je pricala da porod uopce ne boli i da ne zna sta zene izmisljaju.
Kristza-tako isto kad muzeva sestra kaze da je Lana zlocesta, odmah dobijem zastitnicki instinkt. Ja mogu rec da je zlocesta, ali nitko drugi na to nema pravo. 😅
Ivchi-uopce ne znam sta da ti kazem 😕 mozda si pod stresom pa se to vidi na punjenosti u cicama?
Tiny-moja u zadnja 2 dana stalno prati sta ja pijem/jedem. Jucer jedem sladoled, iz zezancije joj priblizim ustima, a ona rukom capa sladoled i otvara usta. Bas sam se dobro nasmijala. Joss mjesec dana i mi krecemo s dohranom :D :D
Oooo halila ja se onda toplo nadam da ce se i moja promijeniti. Nece valjda moja jedina ostati od pocetka do kraja zlocesta :P
Svatko od nas ima savrseno dijete. A to je vlastito kakvo god bilo :D
Tiny nisam mislila na nas na forumu hahaha.. ovo "nas" se odnosilo na mene i moje frendice s djecom.
Mislim da smo mi tu na temi sve tu negdje.. ima zahtjevnih beba, ima mirnih beba, imamo dobrih dana i loših dana (i noći) 😂
Moja Iris je bila koma prva dva mjeseca, sad se još ne mogu načuditi u kakvo dobro dijete se pretvorila i stalno se bojim da se ne vrati na staro.
Sortiraj odgovore
Najstariji