Za ovu knjigu...svako malo na fb-u vidim u jednoj grupi (oglasnik za bebe, klince i klinceze) da si ženske šalju tu knjigu u pdf-u...
Cure citam vas stalno no jednostavno vas nisam htjela vise maltretirat svojim djetetom. U petak smo otisli na more svekricima jer je bila ne-mo-gu-ca. Stvarno sam bila pala u depresiju, u sta me vlastito dijete dovelo to je uzas, srijedu i cetvrtak sam kompletno preplakala, a posto su svekrici na moru odlucili smo i mi otici k njima i moram priznati popravila se. Preko dana je super, noci su lose, ali ne vice kao prije. Mi smo trebali na more sami u 8om mjesecu no necemo ic. Ovako nam je super ispalo.
Tiny-ja bih ga osobno oterala u tri lepe, nek si gurne tu knjigu znas gdje. steta sto si to za pdf tek sad otkrila :/
Ninach ostani tamo onda i ne mici se....kad je dobro....hahahaa.
Mi i dalje svaku vecer imamo reprizu dernjave,vec sam i navikla...ukljucuje se usisivac,nosa na nevjerojatne nacine i to traje i traje....al spava ok kao i dosad. Bar nesto.
Muz pocinje radit za tjedan dana i ja pojma nenam kako cu s njih dvoje mjesec dana sama doma.....ah....kad ce taj vrtic vise....bar jedno manje.
Drzte se cure,jedno dijete je pjesma! hahahahahahahaha
Ninach samo ti piši nama,da ti bude lakše. Znam da je to faza,prošla sam nešto slično,od onda kopam tu rupu za svoju mir :) J sam totalno bila na dnu...nisam mogla vjerovati,da joj ne mogu pomoć,ustvari da nikako ne mogu shvatiti zašto plače?! Koliko to kod vas već traje? Moja npr.nije ni napredovala,jer je odbijala jesti,kako tvoja po tom pitanju?
Moja malena u zadnja 2-3 dana,jako slabo jede. Pojede možda 500 ml u 24 h. Nadam se da samo osjeti promjenu vremena. Tako je počela i onda kad je plakala 3 tj. I zeleno kaki.
Tiny kakva ti je knjiga?
Ja cu pocet plakat sama zbog sebe jer je ovaj moj super. Probudi se u 3 i ja onda do jutra ko sova a on spava. I tako vec ne znam koliko vremena. Danas ak ne zaspim prek dana gotova sam, glava me rastura.
Dostavljaci, postari, svi su mi trn u oku. Steta sto nisi prije nasla pdf pa mu se zahvalila samo.
Mamasita ja uopce nemam ideju kako bi sama s njim. Jadan nit bi se kupao nit setao, nista :D
Krista moj zeleno kaka cesto, rijetko zuto, dr kaze da je to od bio gaie. Jedno je sigurno; gladan nije. Tako da ne treba to nista znacit.
Sortiraj odgovore
Najstariji