Za ovu knjigu...svako malo na fb-u vidim u jednoj grupi (oglasnik za bebe, klince i klinceze) da si ženske šalju tu knjigu u pdf-u...

Cure citam vas stalno no jednostavno vas nisam htjela vise maltretirat svojim djetetom. U petak smo otisli na more svekricima jer je bila ne-mo-gu-ca. Stvarno sam bila pala u depresiju, u sta me vlastito dijete dovelo to je uzas, srijedu i cetvrtak sam kompletno preplakala, a posto su svekrici na moru odlucili smo i mi otici k njima i moram priznati popravila se. Preko dana je super, noci su lose, ali ne vice kao prije. Mi smo trebali na more sami u 8om mjesecu no necemo ic. Ovako nam je super ispalo.
Tiny-ja bih ga osobno oterala u tri lepe, nek si gurne tu knjigu znas gdje. steta sto si to za pdf tek sad otkrila :/
Cure citam vas stalno no jednostavno vas nisam htjela vise maltretirat svojim djetetom. U petak smo otisli na more svekricima jer je bila ne-mo-gu-ca. Stvarno sam bila pala u depresiju, u sta me vlastito dijete dovelo to je uzas, srijedu i cetvrtak sam kompletno preplakala, a posto su svekrici na moru odlucili smo i mi otici k njima i moram priznati popravila se. Preko dana je super, noci su lose, ali ne vice kao prije. Mi smo trebali na more sami u 8om mjesecu no necemo ic. Ovako nam je super ispalo.
Tiny-ja bih ga osobno oterala u tri lepe, nek si gurne tu knjigu znas gdje. steta sto si to za pdf tek sad otkrila :/
Ninachh draga, odmarajte se sada, iskoristite svekriće koliko se može ;) nadam se da ću nju malo sviježi morski zrak omamiti pa će i po noći biti bolja!
Mogu samo mislit kako ti je svo ovo vrijeme, ja sam plakala od par ne prospavanih noći, a gdje bi došla da je i prek dana bila nemoguća i da to toliko traje!
Kad god ti bude teško, samo ti nama piši da te se potrudimo oraspoložiti koliko možemo
Pa šta zbilja to može biti samo "faza"? Ne znam šta sve više nismo nabrojali šta bi joj moglo biti :/
p.s. okupajte se i za nas koje se kupamo u znoju

Ninach ostani tamo onda i ne mici se....kad je dobro....hahahaa.
Mi i dalje svaku vecer imamo reprizu dernjave,vec sam i navikla...ukljucuje se usisivac,nosa na nevjerojatne nacine i to traje i traje....al spava ok kao i dosad. Bar nesto.
Muz pocinje radit za tjedan dana i ja pojma nenam kako cu s njih dvoje mjesec dana sama doma.....ah....kad ce taj vrtic vise....bar jedno manje.
Drzte se cure,jedno dijete je pjesma! hahahahahahahaha
Ninach ostani tamo onda i ne mici se….kad je dobro….hahahaa.
Mi i dalje svaku vecer imamo reprizu dernjave,vec sam i navikla…ukljucuje se usisivac,nosa na nevjerojatne nacine i to traje i traje….al spava ok kao i dosad. Bar nesto.
Muz pocinje radit za tjedan dana i ja pojma nenam kako cu s njih dvoje mjesec dana sama doma…..ah….kad ce taj vrtic vise….bar jedno manje.
Drzte se cure,jedno dijete je pjesma! hahahahahahahaha
hahahahhahahah

Ninach samo ti piši nama,da ti bude lakše. Znam da je to faza,prošla sam nešto slično,od onda kopam tu rupu za svoju mir :) J sam totalno bila na dnu...nisam mogla vjerovati,da joj ne mogu pomoć,ustvari da nikako ne mogu shvatiti zašto plače?! Koliko to kod vas već traje? Moja npr.nije ni napredovala,jer je odbijala jesti,kako tvoja po tom pitanju?
Moja malena u zadnja 2-3 dana,jako slabo jede. Pojede možda 500 ml u 24 h. Nadam se da samo osjeti promjenu vremena. Tako je počela i onda kad je plakala 3 tj. I zeleno kaki.
Tiny kakva ti je knjiga?
Ninach samo ti piši nama,da ti bude lakše. Znam da je to faza,prošla sam nešto slično,od onda kopam tu rupu za svoju mir :) J sam totalno bila na dnu…nisam mogla vjerovati,da joj ne mogu pomoć,ustvari da nikako ne mogu shvatiti zašto plače?! Koliko to kod vas već traje? Moja npr.nije ni napredovala,jer je odbijala jesti,kako tvoja po tom pitanju?
Moja malena u zadnja 2-3 dana,jako slabo jede. Pojede možda 500 ml u 24 h. Nadam se da samo osjeti promjenu vremena. Tako je počela i onda kad je plakala 3 tj. I zeleno kaki.
Tiny kakva ti je knjiga?
Moja ti je isto sad kad je baš bilo pakleno vruće slabije porcije jela, al nadoknadila bi predvečer ili u noćnim obrocima (u 11 i 5 ujutro).
Danas već vidim da je bolje s papicom.
A kakica je i nama već duže vrijeme zelenkastija, nije više žućkasta s grudiacama kao prije. Negdje sam čitala da ono zelena kakica- beba gladna, nije točno, tako da bez brige
A knjiga je ok, samo se zaboravim na to šta sam pročitala kad se krenemo igrat hahahah rob sam navika... sad ću ja samo za tebe poslikat par stanica da imaš šta kopirat

Ja cu pocet plakat sama zbog sebe jer je ovaj moj super. Probudi se u 3 i ja onda do jutra ko sova a on spava. I tako vec ne znam koliko vremena. Danas ak ne zaspim prek dana gotova sam, glava me rastura.
Dostavljaci, postari, svi su mi trn u oku. Steta sto nisi prije nasla pdf pa mu se zahvalila samo.
Mamasita ja uopce nemam ideju kako bi sama s njim. Jadan nit bi se kupao nit setao, nista :D
Ja cu pocet plakat sama zbog sebe jer je ovaj moj super. Probudi se u 3 i ja onda do jutra ko sova a on spava. I tako vec ne znam koliko vremena. Danas ak ne zaspim prek dana gotova sam, glava me rastura.
Dostavljaci, postari, svi su mi trn u oku. Steta sto nisi prije nasla pdf pa mu se zahvalila samo.
Mamasita ja uopce nemam ideju kako bi sama s njim. Jadan nit bi se kupao nit setao, nista :D
Poznato, noćas sam i ja tako ova spava ko top, a ja do 2 ujutro valjda budna bila, nikak zaspati!
a dostavljač...ma drugi put ću mu imat točan iznos, sve u lipama! I to onim žutim!!!
Tak da mu kasnije bude bilo teško hodat od vrata do vrata!

Krista moj zeleno kaka cesto, rijetko zuto, dr kaze da je to od bio gaie. Jedno je sigurno; gladan nije. Tako da ne treba to nista znacit.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji