Proljetne bebe/mame 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mamasita4
    28. Srpanj 2016. 15:58

Audrey ja isto koristim razlicitu bocicu al cisto iz prakticnih razloga,ne znam ni sama zasto...mozda zbog toga,da raspozna sto dolazi hahaha....inace,samo da pitam,otkud si?

TinyBabyToes
    29. Srpanj 2016. 08:51

Jutro

Da pohvalim malu damu, zaspala je oko pol 9 uz jedno buđenje za klopu u 4, spavala sve do 8,15
    hehehe

Kriszta kupila sam i ja jučer onu bočicu s ručkicama :) Uzela sam Mam (kad njih već dvije imamo koje koristimo), ručkice se daju skidati i stavljat na bilo koje Mam bočice, pa ću joj baš stavit na bocu s vodom, nek se malo igra :D
    Jesi ponudila svojoj novu bočicu? Kak je reagirala?

Audrey mi nemamo različitu bocu za AD i vodu (dvije iste imamo, jedna manja, jedna veća) i zna ona razliku ;) i nisam primjetila da ju to zbunjuje. Baš sam joj na početku dala namjerno iz iste jer nije htjela vodu piti a ovako se dala zavarat. Sad pije normalno vodu. Iz žlice je samo pljuvala sve van hehe

TinyBabyToes
    29. Srpanj 2016. 08:53

I da, naručila sam si jučer "Veliku knjigu razvojnih..." trebala bi mi već danas stići

crna123
    29. Srpanj 2016. 09:51

Jutrooo blago vama kaj se tak jednom bude meni i dalje nakon 1:45-2 osim nakon prvog obroka sta dajem ad to bude 4 sata. I ja kad sam stavljala rano nije islo sad oko 10, pol 11 bocicu pojede i oko 11 zaspi i budenje oko 9 i to mi je ok.

ivchi87
    29. Srpanj 2016. 10:14

Tiny ja sam pokusala prije koji thedan narucit knjigu i nisam mogla... registriram se i onda ocu se logirat kad narucujem i neda mi. Pa sam odustala. Vidla sam na rodinim stranicama neke igre pa tako radimo. I bravo za spavanje, od totalnih nespavalica vi ste postali glavni spavaci na temi :)

Ovaj moj je malo unormalizirao dobivanje na kilazi zadnji mjesec, dobio je 800 g, kilu manje nego prva dva mjeseca... tako da smo na 7400. Posto prosli put njega nije pedica htjela cijepit danas nisam ja dala. Nema mi nikog u zg da mi pomogne ak bude kakva izvanredna situacija pa nisam htjela. Znaci prvi put ce se cijepit sa 4 mjeseca kad se pedica vrati s godisnjeg. Ma i bolje sto kasnije. 

Primjecujem da vise ne spava ko do sad preko dana, mozda mu vise ne treba tolko sna pa se budi svakih pol sata, 20 min, 45 min... a nakon sat i pol postane cendrav pa moram nosat. Ak je to neka prijelazna faza, ne svidja mi se :D

Spavanje je i kod nas sa jednim budjenjem pravim za jelo, al onda ide jedno okretanje na trbuh pa jedno prebacivanje u krevet pa stenjanje dok kaka... jedva cekam da se pocne sam okretat i da mu se skroz ta probava sredi. Mislim da ce odma prospavat cijelu noc jer vidim da se on ne budi radi cice nego ga najvise crijeva probude... 

Idem sutra frizeru i tak se veselim, mmmmm kad me izmasiraaaa :))) nadam se da ce mi ostat sta kose nakon toga posto mi ispada u pramenovima. Jel vama stala padat? Meni stan izgleda ko frizeraj, mali je pun kose stalno, kreveti boze sacuvaj, u jelu ima kose stalno premda mi je svezana konstantno... koma.

Kamikazee
    29. Srpanj 2016. 11:03

Meni isto kosa ispada dosta, poludila sam prije 2 tjedna, odrezala siske i napravila undercut iza! 
    Mogu svezati rep, a mali mi se barem ne lovi za malo kose na vratu sto mi je prije ispadalo. Frizerka mi umrla od smijeha, kao malo ce siske srezati, a ja ono - rezi!! Pa napravit ce mali undercut - nista malo - brij!!!! 😂 Preporodila sam se, nikakve kopcice ne nosim, ako nabrzaka trebam frizuru samo siske operem, ostatak u rep i bok! ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.