Za pusacice - moja najdraza i najbolja mama na cijelom svijetu je pusila sa mnom i u trudnoci i dok je dojila. I to tako da dok me dojila je znala reci tati da joj upali cigaretu da povuce dim, a otpuhnula bi u stranu kao da bas u mene ne puse 😂 Nikad nisam bila bolesna i ne mogu podnijeti cigaretu, mozda zbog toga hahahha
I mami u obranu, sutila sam samo dok sam bila na sisi. S 3 mjeseca mi je pocela kasice raditi jer je mislila da ce me bar to malo zasititi, ali neeee. Sirota nije imala vremena ni cigaretu u miru popusiti 😍
Toliko sranja opcenito unosimo u sebe da mislim da se ne smijete gristi ako si ugodite s vremena na vrijeme 😉
Ivchi 😂😂😂 ista stvar! Jedan dan krenula objesiti ves barem 10 puta, znaci ciljano krenem do masine, i vidim musicu... Aha, idem pocistiti. Krenem objesiti ves, o, gle paprika, idem jest. E da, sad moram stvarno ves objesiti, idem susilo van odnijeti. Joj kak je lijepo vrijeme, bas bih mogla kavu skuhati. 10 sati kasnije kazem naglas: joj ves! A muz: sta jos to nisi objesila?!?! 😂
Kriszta, misliš da je prekasno s 4 mj.? Možda da sam pitala ima li ikako koji termin u 7. mj? Na koji odjel se ide za taj uzv?
Evo ja upravo guštam, mislim da nisam nikad tako uživala u kavi i cigaretama. :)
Ja jedva čekam da se krene beba smijat onak baš smijat, hahah :D sad mi je presladak kak otvara usta koliko se smije, ali ne pušta glas. Glasa se kao mačak :)
Jesu li se vaši "prosmijali" glasno?
Jutro curke!
Kako ste mi danas? Ninachh jeste se naspavali ovu noć?
Mi smo danas i okej spavali, zaspala u 8 probudila se u 12 taman kad smo mi otišli leći hehe i onda u 5h, samo šta i dalje štrajka sa jelom po noći je jela obroke od 60-70ml... Baš me već to frustrira...
Ivchi kao da si mene opisala! Vjerojatno sve nas hehehe
Stvarno sam se već par puta ozbiljno zapitala šta mi je s glavom. Krenem radit jedno, pa se sjetim nečeg sasvim desetog i sve ostavljam na pola jer se zaboravim :D Neki dan stavila vodu prokuhat za dohranu, zaboravila skroz na to, za pola sata čujem neke zvukove iz kuhinje i još je pitam šta je to?? A ono lonac već skoro prazan, kamenac se stvorio po loncu za veš ne trebam ni pričat, jadan se usmrdi ponovo u mašini koliko zna ostat hahahaha
Za forum imam dobar šalabahter, u jednom tabu držim stranicu odakle sam zadnji put stala a u drugom tabu zadnju stranu gdje pišem tako ne moram pamtit
Halila hahahahah sad kad te netko pita pa zašto opet samo nas okrivi :D
Svaka čast onima koje su prestale i zgadile im se, ja bi najradije da nisam nikad ni počela, ali i to je jače od mene, ne mogu zamislit kavu bez cigarete i sad mi paše kad se trebam ispuhat :P
Kamikazee ja se uvijek glasno nasmijem kad tvoj post pročitam
Tak je i moja mama sa mnom pušila i u trudnoći i nakon, eto zdrava donekle normalna sam ispala hahah
Imam čak i jednu fotku gdje ona puši sa mnom u ruci, bolje da tu fotku sakri da nitko ne vidi :P
I baš si sad spomenula, moja mama se čudi da kako tek sa 6mj krenu kašice, kaže da je ona i mene i brata već sa 3mj krenula na kašice, prije su svi tako... Da mi je već sa 3mj dala bananu.
Anna123 moja se isto tako smije, bez glasa, tu i tamo ako pusti glas to bude onako kao da zaskviči ko pravo žensko, nema još onog "hahahah"
Lola lijepo se provedi na krstitkama! Jesi nakraju otišla na spray tan?
Koliko sam blijeda ako se razgolitim zaljepit ću ljude oko sebe na ovom suncu
Ivona1905 dobro nam došla!
Imaju par curka ovdje te dr. Browns bočice pa će ti znat reći, ali kod grčeva odmah da budemo iskreni...nema magičnog lijeka treba samo puno strpljenja i nosanja , proći će s vremenom :) Mi ih nemamo evo sad ćemo u 3.tj, napokon, milina je sad!
Nama su pomogle dosta kapi Kids relief colic, one se daju tek kad krenu grčevi, ali svaka beba je drugačija tako da svakoj neke druge pomognu. Topli oblozi na trbuh su nam isto znali pomoći i nošenje u "avion" pozi...
Hha da bas to smije se i glasa ko mackica. Ujutro gleda u strop lampu ne znam sta i smije se tad stignem brzinski kavu i cigaretu..i moja je pusila pa mi nista nije tako da se ne zamaram s tim... jucer sam mislila da cu se bacit kroz balkon... bili ujutro na ultrazvuku mozga i sve proslo ok bez placa i dosli doma i od 12 ujutro do 1 u noc plac, nece NISTA.. place se a mi doma moramo pec kolace za sutra. Dosli kumovi nosali svi i nista ja to nisam mogla vise slusat, danas cemo vidjet dan.. ja ti imam te bocice e sad dal zbog nje nema grceve nevjerujem bas al odmoc ne moze :)
Nocas druga noc za redom neprospavana, ovaj put od 12-3 vristanje i ustajanje u 6 u jutro te se cendranje nastavlja jos uvijek, a veceras imamo svadbu/krstitke tako da ce sada biti 3 noc. Ja prestala pusiti prije 2 godine i sad mi dode da van se pridruzim i pocnem ponovno pusiti 😅😅
Tiny-tako i ja ostavljam stranice otvorene na kompu/mobu inace bih sve zaboravila :P
Ivana-evo ovo sta Tiny kaze bi i ia rekla. To mora proc. Nama pomogao espumisan.
Sortiraj odgovore
Najstariji