Pozdrav,
kad ovo pročitam sve mi bed napisat da moj dečko spava popodne 2-3 sata u komadu, da je zaspao sinoć u pola 8 oko pola 10 zakmečao popio 100ml mlijeka u polusnu. Prvo buđenje u pola 5 hranjenje, kakanje, malo priče da mi ispriča što je sanjao i opet sapavanje do cca. pola 8. Hranjenje, igranje jutarnji rituali i sad opet spava.
Baš sam si spavalicu rodila ili mu se sviđa spavat uz zvuk kiše :-)
Znam da je Maya pisala kako se boji da ostaje bez mlijeka, ja nju tješim a meni se čini da i meni tak...
Ja već dugo ne osječam onu napunjenost u njima, čak ni nakon 6-10 sati , niti više nemam potrebe za presvalačenjem majica zbog curenja, tu i tamo se kroz dan pojavi koja kapljica na majici... Idem izdojit jučer nakon 6 sati od zadnjeg puta, ono.... 40ml iz obje??? Onda sam danas ujutro pak nakon duže stanke uspjela iscjedit 200ml? Mislim si super bit će za par obroka kad ono ovaj moj gladuš napokon prešao svoju granicu od 60-70ml i popila 140ml. Boca sad prazna... Mala spava, idem izdojit ma ne ide niš..
I baš to, treba jesti sve više a ja sve manje imam.
Hej curke,
nemam pojma koliko je dug niti koliko kila ima. Za tjedan dana idemo po drugu pikicu pa cemo sve saznati. I jedva cekam!
Iako nemam problema s kilazom jer nije debeli nego je fakat dugacak. S 2 mjeseca imao je 6050 g i 64 cm. Sad vec ima sigurno 8 kg ( vec smo na pelenama broj 4) ali ne znam koliko cm.
SIMAL
Pizdek, tupson, prasulence..lijepo mi castimo svoju djecu 😂😂😂😂
Ivci-ahahaha, ovo je super..da ga zamijenimo :P :P :P
Moja se smirila, sinoc ostavila 4 obroka svekrvi, svekrva joj dala jesti jednom u 7, ona zaspala u 8 i tek se u pol 1 probudila kad smo mi dosli..nakon toga jela u 3 i pol 7 i u 7 u jutro muz narucio svekrvu da cuva malu dok spavamo a ja nisam ni znala..uzela ju na spavanju :D :D probudim se u 9.15 i mislim si sta je ovo, di je dijete.
Bas smo se super zabavili, a na kraju i odmorili i naspavali ;D Svekrve zaista ponekad odlicno dodu 😄😄
Nasdva-pomalo sam ljubomorna :P :P
Tiny-a ona pije tvoje izdojeno stalno? Ne cica uopce?
Jer ja sam prestala koristit one uloske za cice, jednostavno vise ne curi visak, ali svejedno imam mlijeka..jooj zaista se nadam da ne ostajes bez mlijeka, ali ako ostajes..a gle..za koji dan puni 3 mjeseca, onaj naj naj bitniji dio je prosao :))
Super mi je kad napisem roman pa umjesto posalji stisnem svojim cevapom ocisti 😀
Tiny pramenovi nisu klasicni nego oni osuncani pa se uvijek prime. Odjelce je iz Malog andjela 😕 Jedino sam znala da oni imaju ta odjelca.
Ne znam jeste vec prosle temu podrigivanje na nocnom podoju? Dakle, nama je to nemoguce jer on spava ko torba tako da sam pitala pedijatre sta raditi. Jedan odg je bio drzati ga uspravno bar 15 min pa vratiti u krevet, drugi odg je bio vratiti ga u krevet NA POVISENO?! Nisam se snasla pitat kako na povišeno, jel zna netko na sto se misli tocno? Volim različita misljenja 😀😀
Ako je poviseno onda se misli na poviseno uzglavlje. To je ili klinasti jastuk ili povisiti madrac da se malo nagib napravi. Na jastuku pise nagib 15 stupnjeva pa eto.
Ja sam izbacila taj jastuk iz kreveta (naseg, njegov ionako sluzi samo za drzanje jastuka dok mijenjam posteljinu!) dizem ga na podriganac kad vidim da cesce povuce pa potegne cicu, pusti pa ponovo jer tako mi nesto govori. Ili je sisa prazna ili treba podrignuti. Podignem ga, podrigne, povuce jos 2 puta i zakrmi. Ali zapravo sve cesce mali pocucla i zaspi bez beda, ne zagrcava se, ne bljucka nakon sise opcenito pa mi je lakse.
I preko dana kad se zagrcne sa slinom ili bilo cime iskaslje sam, to mi je super. Pustim ga da sam odradi sto vise, a lupim ako iz prve bas ne iscisti sam grlo.
Tiny u vrijeme kada sam se ja samo izdajala i ja sam imala problema. Zbog toga sam opet prešla na dojenje. Nisam mogla pronaći rješenje a ovako si je on sam izvukao što je trebao.
SIMAL
Lola-kod nas je isto nemoguce podrignut se, jednostavno nece pa zato jednostavno vise ju ni ne pokusavam u noci podrignut. Dok pusti cicu vratim ju u kindu. Mislim da na poviseno u kindicu znaci da stavis jastuk, dva ispod madraca (mi smo stavili 2 ona ukrasna jastuka cim sam dosla iz bolnice, to mi patronazna rekla.)Koliko ja znam jastuk za bebe se uopce ne preporuca bar do godinu dana, a ako se ikakav daje trebao bi biti onaj ful tanki (tako sam cula da mame pricaju)
Sortiraj odgovore
Najstariji