Nesto je u zraku ocito s tim ne spavanjem po noci, i mi smo budni od pola 3.
A zato vi to uspjevate sve popamtit ko je sta reko... ja na mobu citam pa nemam sistem :)
Jel druge mame ne idu s bebama koje placu u kolicima van il samo moj place? Jer ja jedino nas tri bedaka vidim vani: ja guram kolica a muz nosi mog tupsona. A bokte, nece vise u auto, nece u kolica, nece spavat, nece dudu. Neki dan naso muz racune od kibica, kolica, autosjedalice pa kaze ocemo vratit sve?... Reko nadji ti radje racun od tupsona pa da zamijenimo :D
P.S. salim se, dodjem se samo malo ispuhat :D
Hahahhahah Ivchi 😂😂
Moj se isto nocas budio svakih sat vremena 😖
Iz nekog razloga nas ne place kad smo svo troje u setnji, onda samo promatra. Ali ako samo ja ili samo muz idemo s njim to je onda show!
I ima opet novu foru - ne puni baterije samo spavanjem vec i plakanjem/vristanjem! Znaci vrijeme mu je za spavati, trlja okice, krenem ga uspavljivati i vristanje. Nakon par minuta odjednom vidi nase zajednicke fotke i usred plakanja osjetim trbuscic kako se trese. Pogledam ga, a on se naglas smije fotkama 😂😂😂 i onda opet plac! Vec sam morala jako piskiti, on nikako zaspati i rekoh bas me briga, placi, nista ti nece biti tu minutu. Spustim ga na krevet i odem. TISINA! Vratim se, a on gleda plafonijeru i smije joj se! Njoj, ne meni! Kao da nista nije bilo, dijete odmorno! Boze sacuvaj!
Bok curke,
iako je pizdek nekim čudom cijeli dan spavao napokon sam sjela. Naravno pratila sam što pišete ali preko moba pa nisam mogla puno pisati. Vidjela sam da ste pisale o maramama meni to nikako ne leži. Nije mi niti palo napamet da si kupim maramu i da ga tako nosam.
Pizdek je ogroman, neki dan me je žena pitala "Koliko ima? 6./7. mjeseci?". On je tako dugačak da je duži od male frendice koja ima 9. mjeseci! Pisala sam kako nije kakao redovito i evo već tri dana kaka svaki dan, danas je kakao čak 2 puta. Pretpostavljam da je radi AD-a. Naime morala sam mu uvesti AD jer je non stop gladan. Mislim da mu moje mlijeko više nije dovoljno, pogotovo zato što je danas nakon 2 minute sisanja odmah zaspao. Ali može biti da je prošao taj 3. mjesec u kojem se crijeva razvijaju najviše. Jer vidim da su se i vašim bebicama stolice prorijedile.
Od jučer smo krenuli s kašicama. Zasada je to samo kašica od riže, samo par žličica ali vidim da mu se sviđa. Tako da sam danas kupila 20 HIPPovih kašica, malo sam zabrijala. Naravno planiram mu ja kuhati kašice ove su mi kao da ih imam za van. (Kao da će sutra početi jesti kašice, brijačica.)
On spava cijelu noć, ali vidim da je gladan jer me je sinoć probudio zvuk njegovog mljackanja. Ustanem se, dođem do krevetića a malac spava i jede krevetić! Morala sam ga uzeti i nahraniti, tako mi ga je bilo žao.
Preko dana je inače spavao po pola sata, max. Taman sjednem da odmorim i evo njega ali danas. Danas je cijeli dan spavao. A s obzirom da nisam navikla, nisam se nikako mogla opustiti. Stalno sam gledala kako je, da li je budan. Ništa nisam stigla napraviti zbog toga.
ivchi87 niti ja ne mogu vani dojiti. Uopće se ne osjećam dobro, uvijek se moram izdajati i nositi sa sobom. A s obzirom da nemam previše mlijeka to mi bude problem.
A što se tiče plača u kolicima, plakao je zadnjih par dana non stop ali sam skužila da je zato što je gladan. Sada se je to smirilo, ako plače to je kada ga tek stavim i onda mu malo čaja dam i smiri se.
hahhaha...tupsona
Kamikazee i moja je pušila sa svo troje za vrijeme trudnoće i dojenja i super smo ispali. (kako ko).
Što se tiče plakanja i trljanja očica, pizdek isto plače kada treba spavati. Jako se trudi da ne spava iako se vidi da ne može gledati.
A smijanje, ne smije se još baš glasno ali ispušta nekakve zvukove čudne. Također, počeo je pričati, non stop nešto laprda. Danas je bio vani s bakom, pred kućom do naše i ja sam ga iz stana čula.
Ninnach užasno mi te je žao, nadam se da će to proći uskoro. Ne mogu si zamisliti tu situaciju.
P.S. popust u Kozmu traje još sutra.
SIMAL
Kriszte Tiny nisam na kraju bila na spricanju nisam stigla iskreno, obavila sam zato frizera i pramenove 😉 Doma sam imala neki proizvod sa samotamnjenje pa sam se malo time namazala, al na kraju se i nije kuzilo.
Prosle krstitke predobro, dakle iznad svih mojih ocekivanja! Mali je isto noc prije slabo spavao ko i vasi vidim i mislila sam da ce biti katastrofa nervozan, al eto bio je dobar i nije cak spavao ni preko dana. To mi je bilo najbitnije, ja sam se napokon stigla podruziti sa svojim prijateljima 😀 Dakle pripremis se za najgore, a ono ispadne super.
Mali savjet oko krsnih odjela NE VRIJEDI LIPE, a dala sam 350 kn za to jos piše 100% pamuk WTF, mali mi se tako uznojio u tome tih pola sata da sam ga odmah presvlacila u autu ispred crkve. Vidjela sam da su druga djeca bila skoro pa normalno obucena, ono nista ekstra i najbolje je tako. Bar se nisu uznojila 😒
Jutro!
Buđenje u 5 i neda se zaspat nikako, evo tek malo prije zaspala. Užas, baš su me živci od umora ulovili. Tko mi kriv kad nisam legla spavat s njom u 21h nego sam produžila do ponoći uz tv.
Složila si kavu šta ću.
Stvarno ponekad želim da sam tata. Bio je dogovor da ju muž sad u 5 nahrani a ja da drijemam, ne znam kako se okrenula ta priča ali eto ja pijem kavu a muž spava?!
Mala se budila u 12h i u 3h, kaže meni muž pa i ja sam se probudio. Super. Probudio se da mi kaže da je ona budna i okrenuo se na drugi bok.
Ivchi hahahahhahahaah tak ti moj, sve bi prodao :D
Ne znam, moja za sad voli kolica, prek dana u njima spava tako da joj vožnja u njima još draža. U autu se za sad ništa ne buni...
Simal ti si se opremila kašicama hehehe
Koliko je sad dug i težak?
Sad si me i sjetila, neki dan smo u šetnji vidli jednu bebu i stvarno ne znam da li sam ikad vidjela tako ogromnuuuuuuu bebu! Ostala sam u šoku! Pogledam svoju žgoljo nasprem te bebe. Pošto smo kao slabi s kilama, zapitala sam se odmah jel ova moja zbilja neishranjena?! O.o
Donekle sam prokužila malu kad je pospana. Koliko znakova ima teško ju je ne prokužit.
Prvo ide zjevanje, pa trljanje okicama, zatim cuclanje prstiju ili šake :P, uz to obavezno mahanje glavom lijevo pa desno, a nogama stalno lamata pa si onda makne deku sa sebe, tad joj uvalim dudu. Pa bude borba pljune van pa plače da bi ju nazad i tako u krug par pokušaja. Kad ju napokon ulovi u usta i ne pušta nadaš se da je kraj.
Ako do tad ne zaspi onda krene bacat smajliće i bleji okolo kao da se tek probudila :D
Pa ponovimo ono sve sa početka priče.
I na zadnje...cmizdranje i tad više ništa šta joj nudiš ne želi ( a želi)
Većinu puta ona brzo zaspi ali kad ne može onda se ovako natežemo....
Hehehhehe da super mi je taj njihov powernap, kad ga uspavljujes pa zazmiri na 5 minuta a onda se probudi odmorniji nego nakon 12 sati sna. Ili kod Kamikaze vristanjem napuni baterije.
I moj place prije spavanja, to nam je redovni ritual. A onda me muz nazivcira pa kaze da ima grceve. Njemu su svako plakanje grcevi, ko da beba ne smije plakat i bez grceva. Ja se ufam da bolje spava nakon malo plakanja.
Ja bi frizeru. Al ne znam kak da to jos izvedem jer ocu pramenove a to mi dugo traje, bu mi mali visil na sisi ispod one frizerske kute. I tamo di ocu u Ivy u maksimirskoj narucuju za tipa 3 tjedna, a ne znam kaj bu sutra a kamoli za 3 tjedna.
Simal kolko ti mali ima kila? Ja se isto plasim da ce mu bit premalo mlijeka kad prevec poraste, a flasicu nece... za sad curim na sve strane al vec ja unaprijed razmisljam, posto jako voli papat i isto mislim da je velik pa ce mu i vise trebat.
Jutro cure,
onda očito svi vodimo borbu sa spavanjem. Kako je Tiny opisala,tako i kod nas krene,kad je malena pospana,bude i plača,preko dana,ali zato navečer urlanje. Uvela novu foru,što mi se iskreno baš i ne sviđa.Papanje poslije kupanja,jeva pojede od umora,zaspi dok jede ili na podrigivanju na 20 min i onda otvori te prekrasne okice (a mama poludi) i krene pričanje,smijeh,igranje,ako mi je na rukama,ako je u krevetiću,ona plač dok ne izvadim,pa pričanje,igranje...ne znam odakle joj sad to?! skuzila sam,da ne može zaspati,ako se ne pomazimo..
Ninacch iskreno se nadam da neće malena tvoja tako dugo. Ja sam to prošla sa svojom,pa poslije toga 3 tj urlanja preko dana,čovjek da poludi.A koji je razlog,da tvoja malena neće da spava? Nema,samo tako...faza,koja će proći,ali treba to izgurrati,drži se!
Kako je bilo u svatovima?
Lola suoer,što sve dobro prošlo! :) Ja isto se već unaprijed bojim kako će ova moja,kad budemo imali.
Nova frizura? Odmah ko nova žena,jel tako?!
Sad više ne znam,tko šta napisao...sigurno ću se sjetiti kasnije,nešto još napisati :)
joj da,moja isto od 5h ujutro neće da spava već danima,onako se baca u krevetiću,pa stavim pored i ista priča,baca se,diže noge,stenje,evo opet neka nova fora,koja se mami ne sviđa. Možda sam samo ja prezahtjevna? :D
Sortiraj odgovore
Najstariji