Lola-sto je najsmijesnije, ne. Haha. Dojim na sjedecki, a ona mi lezi na jastuku za dojenje, ali imam tako nekakvo uzglavlje kreveta koje bas daje lijepu potporu mom vratu kad se naslonim pa jednostavno utonem u san :P
Kad netko uzme moju bebu ja okrenem glsvu da ju ne vidin da ne postanem lavica, pogotovo kad dodu djeca od muzeve sestre (10 i 8 godina) stalno ju pikaju po rukama, maze po glavi, krevelje se i unasaju joj se u lice, poludim!!! Ali ona im se smije pa da ne ispadnen rospijetina pred njegovom rodbinom okrenem se i ne gledam jer je svima to slatko kako se oni s njom igraju. Samo ocito meni nije, idu mi na zivce, najsretnija sam kad oni dodu, a ona spava :D
Ninachh tako i moj krevet ima, baš bude udobno hahahah samo mislim da bi ponekad mogla zaspati i stoječki
Uh, mene nitko ne sluša da kad spava da je puste na miru. Svaki put napomenem spava sad je tek zaspala nemojte ju dirat (i ovak i onak se bude probudila za pola sata jel) kažu da, da nećemo je dirat nek spava, i onda se istog momenta sjate svi oko nje i krenu je mazit po glavi i tepat, naravno da se probudi iste sekunde. I šta reći? Neda mi se više ni ponavljat priču svaki put, duboko udahnem par puta pa se smirim...
Daj tiny nemoj zezat? Diraju je kad spava?? Ja mogu sve pretrpit i na svasta zatvoriti oci, ali kad spava nitko ju nesmije ni taknut. Sam Bog da zaspi, a da ju netko probudi ubila bih ga 😲😲
Ha...svekrve...
Mi isto zivimo iznad njegovih staraca i sveki dolazi svaki dan vidjet malog, srecom ne bude dugo. Max pola sata ali meni je i to previse. Mali ju obozava i fakat joj se smije tako da pretrpim. Iako i meni uzasno ide nazivce kad krene sa tim sto ce pizdek jesti kad krenu kasice.... jest ce sta mu ja dam...
Ali nemrem joj ga ostaviti. Kad god ga ostavim i odmah place i bude mi je bas zao. A i ima psa koji je prekrasan i cist ali ima jako puno dlaka (samojed) a ona ga pusta preblizu malom a meni se to ne svida. A to radi kad ja ne gledam jer tna da mi se ne svida.
U svakom slucaju muz i ja smo se dog kroz dvije godine kupit stan i begat. Nekom srecom njemu isto smeta kao i meni.
SIMAL
Meni neki dan doso svekar i taknuo bebu po ruci bez da ih je opro. Tako htjela i muzeva sestea uzet ga. Mislim sta rec, necu se ponovo uzrujavat bolje. A svekrva ne mora nis ni napravit da me zivcira.
Mi smo sami sva sreca, stvarno svaka cast kako izdrzite sa svekrvama koje vam idu na zivce a s njima ste, ne zelim si to ni zamisljat...
Ja jos nisam posjete otvorila a bebac ce skoro dva mjeseca. Ne bi podnjela da ga neko oce nanasat. Ja nisam nicije nikad nanasala i to isto ocekujem od drugih samo ljudi tako ne razmisljaju. Samo kumovi i obitelj su bili kod nas, kad neko pita u dopisivanju kad ce ga vidit ja ignoriram :D planiram dopustit dolazenja tek nakon ljeta.
Mi se po noci nekad podrignemo, nekad ne. Moj bljucka dosta svakako al ja se tog ne bojim... bebe imaju refleks na bljuckanje, mislim da se oko tog ne treba brinut. Vise me mori sto kad se ne podrigne, jace se ujutro muci s kakanjem pa ga svakako drzim 10tak min uspravno jer najcesce u tom vremenu podrigne.
Moj lavic stvarno spava dosta preko dana zadnje vrijeme kad je sam samnom. I to je zato sto mu ja ne radim nikakvu buku jer mu smeta. A muz misli da bi ga trebalo navikavat na glasniju okolinu pa kad je doma nema sanse zaspat. Tako da je meni zadnje vrijeme i lakse kad smo sami. Posvadjamo se tu i tamo u danu kad mi ne da prdnut bez plakanja jer smatra moje ruke produzetkom svog tijela pa ga ostavim malo plakat da si uzmem jest i slicno i onda zaspi ko beba kad ga uzmem. Meni se trga srce al kriv je glupi postar sta mi je vec drugi put ostavio zuti papiric umjesto da je pozvonio. A kod njega moj sling. Jedva cekam danas do poste otic. Sa vristecim cudakom u kolicima kojem ne pase da ga vozaju. Da bar mene oce neko u lezecem polozaju po zraku do poste malo provozat dok ja spavam.
I meni kosa opada, kazu da je to visak koji je trebao otpast za vrijeme trudnoce, tad mi stvarno nije dlaka jedna s glave pala. Popijem tu i tamo centravit al mislim da je to tak svejedno...
hahahahhahahahahah Ivchi..svekrva te naživcira,bez da išta napravi hahahahahahha
Kakav sling si naručila?
Netko je prije napisao da ima onaj sa karikom,i ja sam imala taj i ne sviđa mi se,nikako nisam mogla narediti tako da i meni i bebi bude udoban. Bolja mi je ona marama od 5 m,samo što je sad pakleno vruće u njoj.
Ja se još uvijek nadam,da ću naći kolica kakva trazim. Jer imam košaru,a sportski dio se ne može spuštati...užas!
Uzela sam od pixiekida onaj iz dmove knjizice... iskreno nisam puno ni proucavala, vise impulzivno sam kupila u trenutku ne imanja vremena za proucavanje jer sam cijelu trudnocu smatrala to nepotrebnim. Ionako muz zeli kad poraste one klasicne klokanice il kak se to vec zove, on kaze da je ovo njemu zenskasto :D
Ja ne znam kaj se dogadja, ovaj moj spava prakticki jucer od 22 sata sa ukupno mozda 3 sata budnosti sveukupno za jelo. Ponasa se ko normalna beba, sve me strah sta mi sprema.
Kriszta 😂 Nemoj me zezati tema svekrve, daj da i ja malo procitam, mozda vidim koji pametan savjet tipa: kako joj reci da ne dolazi svaki dan vidit unuce jer nikome ne fali i nitko se nece naljutit ako ne dodje, a da je pri tom ne uvrijedis?! Meni ide na zivce sto se moj muz tako dobro slaze s mojima, a ja s njegovima ne. Mislim da je to zato sto ne zivi s njima pod istim krovom, samo zato.
Simal blago tebi kad ti se muz tako prilagodjava 😀 Da bar mi mozemo za dvije godine u svoj stan..
Sortiraj odgovore
Najstariji