Ja bi si uzela flexi tai maramu..svi ju hvale, a meni ce zao bit ako nece htjet u nju il ce joj vruce bit :/
Moja cura je bila budna od 12.20-3.10. Izludila nas je. Grozna noc :(
Joj Ninachh bas mi je zao 😟
Nama bas suprotno - zaspao oko pola 11 i do 5! Naspavala sam se kao da sam s godisnjeg dosla!
Mi imamo babymoov maramu i koma mi je. Kao prvo nije rastezljiva i kad sam ga jednom pokusala staviti prije mjesec-dva pogledao me onak: say whaaaat?!?!
A sad da se s njom omotam 16 puta kako treba mislim da bi si kozu htjeli skinuti i on i ja od vrucine. Najesen cu probati nekako, valjda ce htjeti iako vec sad sumnjam 😕
A joj ninachh :( al zato nocas to nije bilo moje djete od pol 12 do 6 i drito ko da sam s go dosla. Valjda zato jer se jucer naplakala... i ja bi maramu i samo odgadam tak da ju nakraju necu ni stic uzet.
Ja imam onu maramu s prstenovima, i bez veze mi je kako got ju narihtam imam osjećaj ga to prstenje smeta. Iako na fimićima izgleda jako jednostavno. Probala sam par puta dok je bio manji u pozu prsa na prsa i htio je bit unutra. Nismo sad dugo probali. Čula sam da su one iz mullera ok i nisu jako skupe.
Jutro curke!
Ispisala roman cijeli i onda mi obriše sve...Sad nemam volje ponovo sve tipkat...Već me i muž pita§o šta toliko tipkam heheh
A baš sam se lijepo potrudila sve teme proći
Baš ste se raspisale lijepo, pa onda sad ukratko šta sam popamtila..
Hvala na savjetima curke, ma sve smo mi RODE hahahhaha
Stalno natežem te sise damo da bude puna bočica mog mlijeka i da joj ne trebam AD dati. Onda se znam iznervirati kad nemam šta izdojit a mužu nije jasno šta se mučim kad imamo AD sa strane.
Ni ja ne znam zašto se maltretiram ali to je jače od mene :D samo da joj mlijeko mogu dat hehe
Kak sam se požalila tak joj se kakica normalizirala. Sad kaka svaki drugi dan. Jučer nije vidit ćemo hoće li danas. Jedino šta sad jako punooooo prdi. Jučer je samo jednu bočicu AD-a od 90ml ujutro popila, ostalo sve moje mlijeko. Tvrdim da to nije do hrane nego joj se jednostavno crijeva trebaju razviti. Kad pogledam tek su nas prije dva tjedna pustili grčevi i eto sad kaka manje. Taman kak kažu da se do 3mj razvijaju.
Za sad se i dalje isto hranimo pa ću za savjet pitat pedicu kad dođemo na kontrolu. Ne želim ju samo na AD prebacit. Inače koristimo Nan Pro.
Kriszta bitno da je malena zdrava, budete se uskoro u rutinu vratili pa će opet biti sve ok
Jučer smo pol dana bili vani pa opet nisam zapisivala, ali popije tako oko 400ml dnevno
Kamikazee dobro da mi tebe imamo pa da sve za nas istražiš ;) znači Mustelu kupujem. Inače svi hvale Musteline proizvode, zato im i je cijena poveća.
Ne sječam se tko je spomenuo, ali da... moja kao da obožava kad si mama misli sad idem u miru zapalit, popit srk kave da se obavezno probudi ;) Jučer ona zaspala, ja se taman namjestila na kauču kad evo nje, zakmečala kao da ju netko tuče!
Pušim, ne gledam jel prije ili poslije izdajanja....jbga :/
Maramu sad već duže nisam koristila i baš sam je se jučer sjetila kad smo hodali po najvećem suncu okolo kak bi se skuhali i jedna i druga da smo sad omotane onako :D
Kupanje imamo oko 7/8 ovisi kakvog je raspoleoženja (budna/pospana) i ne znam kako vaše ali naša baš i ne uživa u kupanju. Sad s vremenom manje plače, ali je obavezno da na početku zakmeči tek toliko da nam da do znanja da se njoj to ne sviđa
Nakon toga, sad kad je ovakvo vrijeme je oblačimo u bodije kratkih rukava non stop. U stanu nam je 24-25 i spava u tom bodiju i čarapicama, prekrimo dekicom i poplun nategnem sa strane da ne otpliva.. Hlačice sad već rijetko kad oblačimo. Baš jučer po onoj vrućini, izludila i ja i ona, nakraju sje ostala samo u bodiju...I bude topla tako da čim dodam još koji sloj počinje biti mokra pozadi...
to je to šta mi je sad ostalo u glavi a znam da je bilo još toga ,i ovo je roman, onda mogu mislit šta je ono prvo šta sam pisala bilo
Joj Ninacch..mogu misliti! neka ne spava po cijele dane,ali noć..?! Puno teže izgurati
Kamikazee hvala ti ,onda po toj računici moja malena jede otprilike koliko treba,( ima 5200g,,sicusna je) ne mogu točno izračunati,kad preko noći samo siki.
Prvo sam htjela i ja babymoov maramu,ali točno što ti kažeš,nije mi se činilo elastičnom...ova moja je elastična,ali je svakako prevruće za ljeto.
Kriszte da on samo sise, ne želi ad odbija ga, tj odbija bocu. U pocetku je znao tu i tamo popit bocicu sad vec neko dulje vrijeme mu nisam davala i sad frajer NECE i NECE. Najgore mi je to sto se ne mogu nikud maknut bar na 2,3 sata da znam da je doma sit i miran. Mozda da promijenim ad za sad sam mu znala davat Hip combiotik. Al kas frajer nece niti da povuče, samo se igra s dudom i zvace ju i onako me gleda ok dosta je bilo sad mi daj sisu.
Pusenje prije trudnoce sam pusila i eto do sad nista, stovise mi se zgadila cigareta i smrdi mi i fuj mi je. Sretna sam eto bar radi toga 😀
Mi sutra imamo krstitke.mislila sam otici na onaj spray tan jerbo sam bijela ko sir! Sta mislite jel to pametno dok se doji? Ovi u salonu tvrde da je to sve ok nema straha, a meni isto nije svejedno...
Lola tako i moj s flasicom. Sto mene deprimira jer sam u 8. Mjesecu kuma na svadbi i bit ce doma s bakom bar 12 sati. Ne znam kak da ga naucim a do tad cu bas morat, ne dat mu cicu sve dok ne pocne jest na flasicu? Muka mi je to, jucer isli na jarun, bio gladan, podojila ga, kad ju je pustio oko mene fontana ko po obicaju, ja sva mokra poslije, on mokar, joj komplicirano mi je to dojenje, nemojte me rec RODAma. Ok doma, al ovo mi bas ide na zivce sto se ne mogu izdojit i vani mu elegantno tutnut flasicu i svi sretni i zadovoljni...
Evo zaspo je dok sam otipkala. Primjecujem otkad spava samnom u krevetu da zna zaspat ovako sam bez nanasanja, mozda ima vise pouzdanja da cu i ostat kraj njega. Ma dobar mi je zadnjih par dana, moram ga pohvalit kad ga inace samo tracam.
Ja cekam postara da donese sling Pixikid, 310 kn uz dmov popust. Javim za koji dan kakav mi je.
Jos sam nes htjela prokomentirat al ne znam sta, ja se divim kako vi pokrijete sve teme u jednom postu, ja se ne sjecam kaj je pisalo u proslom. Mozak mi je uzas, perem zube dvaput za redom, nekog nesto pitam i onda ne znam sta mi je odgovorio jer ili nisam slusala il nisa m zapamtila, ostavim ves po 10 sati u vesmasini, sva sam dementna.
Ne znam više tko je pitao za kolica... Uglavnom, mi smo jučer bili u šetnji i mala dama se veći dio puta nije htjela voziti, morala sam ju nositi da gospodična može gledati okolo, kad iz košare ne vidi. Po povratku doma više nije bilo sunca pa sam joj spustila krov i onda je bilo super. Zato smo danas stavili sportski dio na kolica, ide i u nulti položaj, a meni je pedijatrica rekla da je kad navrši tri mjeseca mogu stavljati u polusjedeći. Nadam se da će sad bit zadovoljna.
Ovu noć je super spavala, od 22 do 4:30 i onda još do 8:15. Ja sretna. Polako povezujem da lijepo spava kad idemo u šetnju, a kad je ružno vrijeme ili iz nekog razloga ne odemo, onda cijelu noć tulumari.
Ninachh, baš mi žao. Vjerujem da si strgana nakon takve noći. A inače sad većinom lijepo spava?
E a vi... vi.. pušačice jedne... bolje da nisam ništ pitala. Izdržim cijelu trudnoću bez cigareta, kavu pijem i dalje bez problema, što prije nisam mogla zamisliti bez cigarete.... i sad kad vidim koliko vas puši unatoč dojenju, odma jučer navečer i ja zapalila, kao, zašto bi ja bila bolja od vas... ma grozne su te cigarete. Nadala sam se da neću opet počet pušit, ali.. Baš kao što Simal kaže, jedva čekam da prestanem dojit pa da bez grižnje savjesti zapalim.
Sortiraj odgovore
Najstariji