Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bozidarkica
    13. Rujan 2025. 21:55

Moj termin 17.4.

Nosim se trenutno sa stresom ali na poslu, nije dobro, razbolila sam se jer mi je od toga svega pao imunitet. Trenutno 38 temperatura i nadam se najboljem. 

👰1993
    🤵1992
    💙 Stiže nam dečko

Sreca4
    14. Rujan 2025. 08:54

Bozidarkica

Moj termin 17.4.

Nosim se trenutno sa stresom ali na poslu, nije dobro, razbolila sam se jer mi je od toga svega pao imunitet. Trenutno 38 temperatura i nadam se najboljem.

Dodam ♡
    Jako mi je zao,cuvaj se i nadam se da ce ti ubrzo biti bolje🥹🩷
    To je najgore sada,sve se prima na nas,svake bolesti😮‍💨

• Čupkica
    14. Rujan 2025. 10:01

Bas mi je zao sto prozivljavate, drzite se 🤗
    Bozidarkica pazi se i zelim da brzo ozdravis. 

Ja isto imam ispravak termina rekla mi je da ce ostaviti po zadnjoj mengi pa je moj 6.4. 🥰

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

• duga77
    14. Rujan 2025. 10:29

Bok svima, 
    Prvo, Bella_le, jako mi je zao i zelim i tebi i tvojoj obitelji puno snage i saljem dobre vibrice. 

Nakon godinu dana pokusavanja , i kad sam se vec spremala na dodatne pretrage, nakon uklonjenog polipa s vrata maternice napokon smo pocetkom 7 mjeseca docekali plusic. Sreca, zbunjenost, briga.. ma znate vec..- sve u isto vrijeme. 
    Od simptoma samo osjetljive grudi,blage mucnine ako bi bila gladna i probadanja.
    Par dana nakon pozitivnog testa pocinje sumnjivi iscjedak, odlazim kod gin koja ne vidi nista zabrinjavajuce al daje mi preventivno utrogestan i kaze da mogu samo cekati.. 
    Na prvom pregledu- vidljiv samo gestacijski mjehuric (oko 4 tjedna trudnoce)
    Drugi pregled , oko 5. Tjedna (otisla privatno)- vidi se sitni embrij sa + srcanom radnjom.
    Treci pregled ( 8+5) - sve ok, preporuka nastaviti s utrogestanom i pojacati dozu ako se blago krvarenje koje sam imala opet ponovi(sto se i dogodilo)
    Tjedan dana kasnije, uvjerena da nemam vise nikakve simptome i pod napadajem panike idem na hitnu- sve ok.
    Zadnji pregled 11+6 ili 12+0 (ovisi kako se bebica namjestila) sve ok.
    Odradila kombinirani, urin, krv- sve super. Na brisu nadena gardnerella za koju se nadam da je rjesena terapijom koju sam dobila.
    Trenutno sam 13+3, termin 20.3.2026,  na "skidanju" s utrogestana.
    kupila sam baby watcher i uspjevam uhvatit otkucaje oko 140. 
    Ansksioznost malo popustila ali mi je i dalje sve to novo, cudno i nepoznato. Jednostavno mi je nevjerojatno za pojmiti da svakog dana, svake sekunde, ispod mog srca kuca jos jedno- ono koje smo toliko zeljeli. 

Saljem vam svima veeliki zagrljaj 💞

Vanilla Diva
    14. Rujan 2025. 10:44

Cure meni je iduci pregled 9.10. 
    Ovo za bake i djedove, jako mi je zao. Ja sam sa svojom bakom isto jako bliska, cuvala me cijelo djetinjstvo ( nisam isla u vrtic). Djed je nazalost umro, ima vec 13 godina a baka je jos tu. Hvala bogu dobro je ali ne znam kako bi mi bilo da dozivi nesto slicno. Nemam savjet za nosenje sa tugom i stresom, osim jedino da je to zivot i da je nazalost pun gubitaka. Ja se tjesim uvijek, samo neka je "po redu". Imamo prijatelje koji su izgibili kcerkicu od 5 godina. To je nesto najstrasnije. A bake i djedovi su ipak prozivjeli zivot. Mislite na sve predivne trenutke koje ste imali. Vjerujem da je jako tesko 🥹

🩷👧19.08.23.
    🤰Due date 26.3.2026., stiže curica 🩷

• Newgirl
    14. Rujan 2025. 15:39

Curke, kakve ste sa slatkim i hranom opcenito? 🙈
    Ja nisam normalna, tako me vuce slatko svaki dan, a znam da ne smijem. Tako da svaki dan pokoji kolac, neka cokoladica, gluposti.. kako se vi uspijete kontrolirat, pogotovo ako ima mama koje su vec rodile 🤔 

Dječak 💙

Zebra
    14. Rujan 2025. 17:07

Duga77, dobrodosla! Znam da je nemoguce, ali probaj smanjiti nerviranje i stresiranje, sve bude ok ❤️
    Sreca4, ti preuzimas vodenje liste?
    Newgirl, ja zivim na slatkom 🤣🤣🤣 uzivaj, ako se dobro osjecas i nemas secer 🤣😁 velika vecina kila ode s porodom, ostatak s dojenjem 😎

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 06.10.

Lullaby
    14. Rujan 2025. 17:08

Nikako, jedem, dobila kilo  Trbuh mi se vec vidi dosta. Nema sanse sakriti do 12 tt. Panika me lovi sto cu obuci na posao 

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

Sreca4
    14. Rujan 2025. 17:32

Vanilla hvala na utjehi♡
    Duga77 dobro nam došla,neka sve prođe do kraja najbolje,želim ti od 🩷
    Zebra ma ko da je bitno,budemo popunjavale kad koja stigne,bilo je dosta iza,pa reko da stavim,imamo dosta novih i pregleda pa eto opet sam i preskocila koje🫣
    Newgirl ako nemas secer i neces ga imati opusteno. Najgore kad dobijes secer pa onda dijeta do poroda🥹
    Ja sam pak sandwich mama ... uzaaas,samo bi to jela😏😏

Lullaby
    14. Rujan 2025. 17:55

Duga77 da ti opisem svoju prvu trudnocu koja je bila rizicna da te malo utjesim  Prvo ja sam sama po sebi rizicna kroz trudnocu i pogotovo porod  zbog zdravstvenih problema (samo je carski dolazio u obzir), drugo beba je bila jako nisko i morala sam strogo mirovati, najavljivali su mi moguci porod vec u 6 mj, pa su na kraju otkucaji bili losi par tjedana i bili smo hospitalizirani. Tableta sam saku pila svakakvih. Muz je stalno govorio da jedva ceka dan kad cu stati s tim tabletama pustim. Imala sam komplikacije nakon hitnog carskog, opet u bolnici duze bili. Bilo je Korona vrijeme, muz nas nije ni vidio prvih tjedan dana. Nekako svasta se lose dogadalo, a ja sam bila smirena i imam osjecaj da mi je to najvise pomoglo da prodem sve. Isla sam dan po dan, nisam prognozirala, sto su rekli sam radila. Da sam puno razmisljala sto kako zasto poludila bi. Poradi na tome da se smiris i vjerujes u pozitivan ishod. Znam da je tesko kad nije sve po spagi, ali daj sve od sebe da svedes stres na minimum. Ja sam recimo procitala sve clanke, sve knjige o trudnoci, trazila s kauca robicu online, pravila popis za bebu, i to mi je pomoglo da iskljucim mozak malo od negativnih stvari i usmjerim se na lijepe stvari. Taj baby watcher mi je frend nudio, al mene je toga bilo strah, da cu panicno 10x dnevno koristiti ili da necu naci otkucaje iako je ok pa sam odbila  Sin je na porodu bio ok, on je mogao odmah doma za dva dana da sam ja bila ok.
    Dugo mi je trebalo da se ohrabrim za 2. trudnocu i evo sad se trudim biti pozitivna i jedva cekam da idem u soping za bebu i sve te stvari sto nisam mogla u prvoj. Mada imam osjecaj da nista ne znam vise, ko da je prije 100 godina bilo 

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI