Proljetne bebe 2026.🌷🍒🐣🍓🤰🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Čupkica
    12. Rujan 2025. 10:49

Da se javim i ja s pregleda. Sve je dobro, hematom se  smanjuje, a bebica se bas lijepo u par navrata mrdnula. Moram priznati da nikad nista ljepse nisan vidjela 🥰 i sva sam emotivna zadnjih pola sata 😊 
    Rekla je da vec iduci tj.mozemo napraviti Nifty pa pretpostavljam da cemo tako nekako i to napraviti. 

23.7. ➕
    28.8. imamo ❤️
    Stize nam curica 🩷

mimix
    12. Rujan 2025. 11:22

Evo i mene sa pregleda. beba odgovara mjerama za ovaj tjedan, i sve ostalo je uredno.  sledeci pregled je 9.10 a termin poroda je 6.3

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔
    + 6/2025

• dasii
    12. Rujan 2025. 11:33

Pozdrav cure, 
    Pisala sam neki dan da me doktor iztraumatizirao na pregledu kako se samo vidjela GV doslovno 0 empatije vec je otpisao trudnocu i pravio plan za otpis trudnoce (ne usudim se ni reci) boze me sacuvaj. Ugl da skratim morala sam se smiriti i sama uzet stvar u ruke iako me nisu slali na betu. Betu sam osla privatno u srijedu izvaditi i beta je bila 15.732 ui/l a danas dva dana nakon je 31.904 ui/l po svemu beta se lijepo dupla ja mogu malo odahnit i cekam pregled kod svog ginekologa u utorak. Ovaj prije doktor kod kojeg sam isla mi je vodio ivf postupke zato mi je moj gin preporucio da odem na prvi pregled kod njega jer sam imala prethodna tri spontana kao veci je strucnjak u tom polju, bez obzira sto sam ipak ostala spontano trudna. 

🧔🏻‍♂️36 👩30
    🏁 01/2022
    ➕07/2022 ~ 08/2022 💔10 tt blighted ovum
    ➕12/2023 - 01/2024 💔 7tt missed ab.
    📃 normozoospermia
    📃 kariogrami uredni
    📃 pai1 heterozigot, mthfr heterozigot
    📃 nema elemenata za zgrušavanje krvi
    📃 nalazi krvi, hormoni, stitnjaca kao i brisevi uredni
    ➕ 8/2024, otkucaji. Na 8 tt nema otkucaja 💔👼🏻
    1.IVF KBC OS 02/25 stimulirani Rekovelle + orgalutran = 5 blastica --> ET 15.02 jedne blastice ❌
    6,7,8 mj pauza od ET-a
    ➕29.08 spontana trudnoća

• Toncica24
    12. Rujan 2025. 11:41

Kazen ja uvik najsigurnije je izvadit betu pa ponovit za dva dana
    Super svima na pregledima danas i nadan se da ce sve bit dobro svima

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• a2025
    12. Rujan 2025. 11:44

Cestitam cure na odlicnim pregledima i hvala bogu daa bebice super napreduju🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

@dasii bas mi je drago da se beta super poduplala i da mozes malo odahnut… drzim fige za utorak da sve prode kako treba🤞🤞🤞 ti nasi doktori, hvala im na svemu, ali nisu ni svjesni koliko njihove rijeci bole…. Meni je negdje sa 8tt kada sam dosla zbog smedarenja, plus problem sa sritnajcom koji se otkrio kada sam vec bila u 6tt rekao da je sljedeci korak pobacaj… svijet mi se srusio, do 12 tt nisam ni disala normalno…tako da, te rijeci toliko bole🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹

👩‍❤️‍👨2013
    Spontani 6/2021 💔
    ➕11.06.
    UZV ⏳27.06. 6+5🐣
    UZV ⏳ 04.09. 16+6 🥰 sin 🩵
    UZV 3D/Anomaly ⏳ 02.10. 🤰🏼🙏🏻
    UZV ⏳ 30.10. bebac 860g 🩵
    ⌛️ OGGT test 31.10. gestacijski dijabetes, nataste 5.6
    UZV ⌛️ 27.11. 🥰🤰🏼🩵
    Sljedeci UZV ⌛️ 29.12.
    Due date ⌛️🩵 13.02.

Cherry
    12. Rujan 2025. 12:06

To dasii, beta je odlicna! Vjerujem da ce se u utorak vidjeti da se sve dobro razvija 😊

I cure cestitke na dobrim pregledima! 😃

Ja sam zahvalna na svojoj doktorici, sto je pristupacna i normalna. Dosla sam kod nje zbog krvarenja, potvrdila je trudnocu i narucila me za par dana da vidi kako se trudnoca razvija. Ali sve je to odradila vrhunski bez da mi je usadila dodatni strah, tj. smirila me je. 
    A na drugom pregledu mi je rekla da se trudnoca razvija, dala mi je uterogestan i rekla mi da je na proslom pregledu zapravo mislila da je to pocetak pobacaja. Onda je isla na godisnji i preporucila mi je da za 10 dana odem privatno na pregled (jer i sama zna da joj je zamjena katastrofa). I opet me je narucila da dođem na pregled prvi dan kad se vratila s godisnjeg.
    Imam osjecaj da brine o tome sto je i fizicki i psihicki najbolje za mene. 
    A vama curama, pogotovo onima koje su u velikim gradovima s vecim izborom doktora, preporučam da si nađete nekog tko vam odgovara. A ne da se zbog doktora osjecate lose.

Sreca4
    12. Rujan 2025. 13:25

Dan svima🎀
    Cestitam na lijepim pregledima svima,bas mi je drago da su bebice super😊😊
    Dasii ajme odlicno,divne vijesti za betu!! Bude to sve odlicno🥰
    Ivy96 dobro nam došla 💜

• overthinkertiti
    12. Rujan 2025. 13:46

Pozzzzz svima :)
    pridružujem se temi u 15 tt. S bebicom je sve ok, no doktor me zbog Hashimota šalje na fetalnu ehokardiografiju. Kaže da je to uobičajena praksa sa trudnicama sa Hashimotom. Endokrinologica kaže da to nema nikakve veze sa Hashimotom. Ima neka da je imala takav slučaj? Na internetu ne pronalazim informacije o tome...

Lullaby
    12. Rujan 2025. 13:52

Mislim da je moja gin ok, ali ja idem privatno jer sam rizicna i osjecam se sigurnije kod doktorice koja radi u bolnici. I lakse je tako sve odraditi kad ona svih zna i sve mi dogovori. Mislim da mi je spasila proslu trudnocu sa svim lijekovima i pregledima. Bas sam danas zvala soc ordinaciju da javim da cu privatno voditi sve i rekli su nema problema.

Ajme ja sam pametna pojela 2,3 fete prsuta. Budala zaboravila da ne smijem.

👦🏻 37
    👩🏻 37
    👶🏻 4

• Toncica24
    12. Rujan 2025. 13:57

Lullaby-zasto nesmis jest prsut?

1.8.2021 Curetak stigao 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI