Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kawa
    30. Travanj 2025. 11:28

moina cestitke na deckicu, drago mi je da si imala porod kakav si zeljela 🥰 zelim ti brz oporavak i da ste sto prije kuci sa sekom 💙
    kod nas jucer pregled i ctg uredan, kaze doktor da je beba jos visoko i da nisam nesto otvorena ali da se nesto desava, ako sam ga dobro shvatila nisam bas zacementirana dolje 🤣 tako da pripremamo zadnje stvari po kuci i cekamo malca koji je procijenjen izmedu 3800 i 4000g 🤦🏻‍♀️   ako se do pon nesto ne dogodi moram opet na ctg, a srijedu u bolnicu na plodnu vodu ali nadam se da je dotad mali vec vani.

♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
    ♂️ astheno
    2024.: 2x IUI ❌️
    06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
    08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
    sin 💙

Babybell
    30. Travanj 2025. 11:29

AriBari

Babybell kako je curetak i kako ide s budenjem i dojenjem? Kad dolazi patronaza opet?

Evo maloprije nam je bila patronazna. Ima istu kilazu kao i prije 2 dana, kao dobro je sto nije nastavila padat. Barem ju odrzavamo. Dojim ju preko dana svaka 2h, po noci dva puta ide na svaka 3 jer ju jako tesko uspijemo probudit😄 opet ce nam doci patronazna u utorak pa cemo vidjeti stanje i ako treba uvesti dohranu jednu

👱🏼‍♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
    dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
    MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
    🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
    1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
    4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
    08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷

Pjegica.
    30. Travanj 2025. 14:08

Moina cestitam, bas lijepo da ti je porod bio divan i kratak 🤗
    Mi smo danas imali ctg, vag pregled i preko trbuha. Na ctg mi je ocitalo par trudova koje ja nisam osjetila, vag. kaze da sam otvorena za jedan prst, a beba je procjenjena na 3300. Sve ostalo je dobro i 07.05. idem opet na kontrolu kod svoje gin, a nakon toga u bolnicu 😅
    Nadam se da ce se nesto pokrenuti pa da necu morat na nijedan pregled ic 🤣

• PikyB
    30. Travanj 2025. 14:20

Kawa drzim fige da se nesto pocne dogadati!

Mene je danas dr pregledao ultrazvucno, sve izgleda ok, ctg mi nije radio ali nije ni rekao da ce iduci put pa vjerojatno nece, rekao je da inducirani porod u 39 tj znaci 39+ nesto a ne 38+ nesto kako sam se ja ponadala.. 
    Cerviks se skratio minimalno za 5 mm, ali isto ocito se nesto dogada.. 
    Svakako se nadam da se akupunkura pogurati porod kroz 10-14 dana, to bi mi bilo idealno :) 

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.