Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lejla97
    29. Travanj 2025. 14:28

Mamice koje ste rodile u Zg, posebno Vinogradska, zaboravila sam zvati za PHD posteljice, kud to zovem? I za onaj nalaz za bolesti kaj su im uzimali krv, kud to zovem? 

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Čokoladica 🍀
    29. Travanj 2025. 14:47

AriBari

Čokoladice super❤️si radila one vjezbice il se sama okrenula😊?
    Babybellma ti imas veliku bebu a gubitak do oko 10% od poradjene mase je ok, a kod tebe je 10% skoro pol kile. Moja je u rodilistu pala s 2750 na 2500 a to je isto skoro 10%, jer je moja puno manja. Ma stavljaj je onda sad cesce al kad krene dobivati, a to ce ti bit a tjednima sve vise i vise ces je moc pustiti duze da spava😊vazno je da ona dobiva a onda mozes sto hoces s tim spavanjem tako ja barem radim, i onda s prvom i sad s drugom😊i nemoj se grist radi toga, nije se nista strasno dogodilo😉
    Anxiety super da si se i ti javila❤️a za druge ljude ma samooo na ignore. Ja sam isto cula svakakve komentare jer moje bebe nemaju ustaljen ritam i da ih maltretiram jer sam stalno vani s njima pa sam sve to ignorirala. One vani spavaju ko top i nis im ne fali. Ja smatram sretna mama sretna beba, a ja kao mama ne bih bila bas sretna da sam zatvorena. A uostalom moja mama koja je stara skola je meni rekla jos kad sam bila trudna s prvom, da kad smo mi bili bebe nije bilo tog "ritma" i da smo mi na svadbama spavali u kolicima a kasnije na spojenim stolicama. Nisu trcali u 8 navecer doma jer smo mi morali spavati😅ja mislim da je na svakom da si odluci kako ce si napraviti, nekome je lakse da ustali ritam i da je spavanje doma tocno u odredeno vrijeme i to je sasvim ok, nekome nije tako lakse i to je isto sasvim ok. Svatko radi kako misli najbolje i nema potrebe za kritikama. Ali sto ces ne bi ljudi bili ljudi da ne zabadaju noseve i bockaju s negativnim komentarima😅
    Moina ma brzo ce to😊pa ste svi skupa❤️

Nisam radila vjezbice, pogledala sam ih i iskreno bilo me malo strah tih vjezbi, da mi se nesto ne dogodi 🙈

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

AriBari
    29. Travanj 2025. 16:39

Čokoladice neka bolje da je islo samo, al bas me zanimalo dal djeluje. Al da istina djeluju malo vratolomno🤭

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

• PikyB
    29. Travanj 2025. 18:16

Pitanje za mame - koje kapi dajete bebama a da ne izazivaju grceve? I kako ide prijava pedijatru? Trebam otpusno pismo iz bolnice i onda se javim pedijatru u roku 15 dana od poroda ili mogu i prije poroda? Sve sam to zaboravila iz prve trudnoce, a i malena nije imala nikakve probavne smetnje🤞

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• Kokili
    29. Travanj 2025. 19:01

Čokoladica 🍀

Evo me sa pregleda, bebica se okrenila 🥰🤞🩷 nije vise na zadak. Malo mi je lakse sad. Moram se sad opet preslozit u glavi za vaginalni porod 🤣 Sljedeci pregledi 5.5. i 13.5.

Nek tako i ostane 😃
    Meni se jucer beba okrenula za dolje (osjetim po stucanju i di me lupa nogama) i danas je opet nazad popreko 😅 
    Racunam jos stoput se more okrenit

35 ♏👩‍🦰,35♉🧔
    4.11.2022. Curica ❤
    19.5.2025. Decko 🩵

Čokoladica 🍀
    29. Travanj 2025. 19:07

Kokili

Čokoladica 🍀

Evo me sa pregleda, bebica se okrenila 🥰🤞🩷 nije vise na zadak. Malo mi je lakse sad. Moram se sad opet preslozit u glavi za vaginalni porod 🤣 Sljedeci pregledi 5.5. i 13.5.

Nek tako i ostane 😃
    Meni se jucer beba okrenula za dolje (osjetim po stucanju i di me lupa nogama) i danas je opet nazad popreko 😅
    Racunam jos stoput se more okrenit

Ma daaj 🤣 a ja jos pitam dr ako je sad dole oce tako i ostat, on kaze da sad kad je dole da je tesko da se opet okrene.

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lejla97
    29. Travanj 2025. 19:37

Ja dajem biogaia kapi
    Cokoladice pa ti si bila kod Cukelja danas, jesi dugo cekala?

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Čokoladica 🍀
    29. Travanj 2025. 20:09

Lejla97

Ja dajem biogaia kapi
    Cokoladice pa ti si bila kod Cukelja danas, jesi dugo cekala?

Jesam 😊
    Nisam dugo cekala, oko sat vremena.

~ '23. 2 x IUI ❌️❌️

Yvone
    29. Travanj 2025. 20:48

PikyB

Pitanje za mame - koje kapi dajete bebama a da ne izazivaju grceve? I kako ide prijava pedijatru? Trebam otpusno pismo iz bolnice i onda se javim pedijatru u roku 15 dana od poroda ili mogu i prije poroda? Sve sam to zaboravila iz prve trudnoce, a i malena nije imala nikakve probavne smetnje🤞

Mi dajemo Biogaja kapi. Upis kod pedijatra ide nakon poroda i prijave u matični ured. Dobili smo ove upute: dostaviti otpusno pismo, izvadak iz matice rođenih i preslik knjižice cijepljenja. To smo poslali na mail i ostavili kontakt. Dobili smo poziv od med. sestre kada možemo doći potpisati izjave i odnijeti to na HZzo. 

little baby
    29. Travanj 2025. 20:49

Lejla97

Mamice koje ste rodile u Zg, posebno Vinogradska, zaboravila sam zvati za PHD posteljice, kud to zovem? I za onaj nalaz za bolesti kaj su im uzimali krv, kud to zovem?

Kakav PHD nalaz?? Kolko ja znam ne nosi se posteljica na nikakve analize. Bar evo do sada kolko sam radala,5 puta nitko mi nije posteljicu slao na PHD. 
    A ono sto su im vadili krv iz pete,to oni zovu ako nesto nije uredu. Kolko me sjecanje sluzi,neka me netko ispravi ako sam u krivu😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.