Ja obavila isto pregled u TA, ctg nije rađen, za tjedan dana tek. Zatvorena sam a beba se okrenula poprijeko 😭 Nije ni zadak nego ukoso… ako ostane tako idem na carski. Nadam se da ce se jos okrenuti.
Pripremila sam si frida jednokratke te bokserice. Koja je razlika s tim gacama za CR bas?
28 👩❤️👨 31
3/24 - biokemijska
9/24 ➕🤞🙏🏻
Pozdrav mame, čestitam svima. Ja bi se samo brzinski ubacila u vasu grupu jer vidim da je najaktivnija trenutno na forumu. Vadila sam betu prekjučer i bila je 41 danas je 138 jeli to okej ?
Ovo bi trebao biti 16dpo
Hvala svima
Ja imam ipak jedno pitanje.
Ugl. prošli put nisam jela ništa prije pregleda i rekla je kad ja jedem da onda i on guta plodnu vodu i po tome vidi pun želudac i zna da je s jednjakom sve ok. Prošli put je bio prazan želudac, danas sam jela i opet je bio prazan.
Ona je rekla da to gleda svaki put baš zbog tog problema s jednjakom i išla sam gledat u trudničku osim danas i zadnji put, 24.12. je još napisala da je prazan, a za sve ostale datume i preglede (kojih ima 4 zapisanih) nije ništa zapisala za želudac.
Ja se nadam da je i te pute gledala, ali kako želudac nije bio prazan da nije komentirala ni ništa zapisivala. Ali baš me to danas malo zabrinulo.
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Hej, pratim vas, citam ali nemam nista pametnog za reci/napisati 😅
Ja sam svoj pregled obavila jos u utorak jer je moja dr na go pa su me premjestili kod drugog dr dok se ne vrati moja. Uglavnom ctg uredan, cerviks zatvoren i 4 cm, maleni visoko, uzeli su mi bris i sad cekam nalaz. Sljedeci pregled 9.5.
Moja torba je spremna od sljedeceg pregleda ju vozim sa sobom za nedo bog, robicu do 62 sam oprala i slozila jos mi je ostala 68 oprati i sloziti i tu cu s robicom stati pa cu prema potrebi vaditi i prati sljedece velicine.
Koliko ste cekale za nalaz bris?
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cupko, meni dr na jednom pregledu nije vidio zeludac ali se vidio mjehur i rekao je da je to normalno da se mora vidjeti zeludac a ako mu je prazan vidi se pun mjehur. Na iducem pregledu se vidio i zeludac.
NanaJ isto nosim torbu od iduceg puta jer sam u terminu, a bris i ja jos uvijek cekam nalaz, jucer nisu radili a mozda su i danas spojili. Prosli put mi nisu stigli bris napraviti pa sam dobila kroz venu antibiotik na porodu, sve je bilo ok.
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
ari da bas se tebe cesto sjetim jer imam dojam da si i u ovoj trudnoci bila aktivna kao sto sam ja sad jos dok sam sama, to me tjesi da cu i u drugoj moci uzivati ako napravim razliku dovoljnu da prvo dijete krene u vrtic 🤣
cupko, blackie , nana super za dobre preglede 🥰
nalaz brisa sam dobila za par radnih dana ako se dobro sjecam, ne vise od 4-5.
fridamom bokserice sam kupila i spakirala, nosila ih je prijateljica poslije cr ali njoj nisu pasale zbog materijala jer joj je bilo vruce usred ljeta 🤷🏻♀️
mini ako si vadila u istom lab i otprilike u isto vrijeme trebala bi bit duplo veca ili malo vise, kod tebe bi rekla da je ok.
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Cupko, meni dr na jednom pregledu nije vidio zeludac ali se vidio mjehur i rekao je da je to normalno da se mora vidjeti zeludac a ako mu je prazan vidi se pun mjehur. Na iducem pregledu se vidio i zeludac.
NanaJ isto nosim torbu od iduceg puta jer sam u terminu, a bris i ja jos uvijek cekam nalaz, jucer nisu radili a mozda su i danas spojili. Prosli put mi nisu stigli bris napraviti pa sam dobila kroz venu antibiotik na porodu, sve je bilo ok.
E meni mjehur mislim da nije nikad nešto komentirala 🤷🏽♀️ jedino je rekla da je višak plodne vode isto znak da s jednjakom nije nešto ok, a ja da nemam viška.
Ma koliko vidim po netu to je baš rijetka anomalija i često je popraćena drugim poteškoćama pa se nadam da je sve ok i da će drugi tjedan imati nešto u želudcu 🙄🙏🏽
28👩🏽
30🧔🏽♂️
9.9. ⏸️
24.9. 5+5t ❤️
15 t, it's a boy💙
Cure koje ste rodile, jel koja prioremila frida bokserice za rodilište, pogotovo ako ste znale da idete na carski? Bojim se da iz nekog razloga to ne bi bilo ok, iako sam ih nakon prvog poroda koristila odmah drugi dan i bile su mi puno bolje od onih mrežastih.
Ja ne znam koje su koje ali sam si kupila one sive frida bokserice jer sam mislila da cu rodit vaginalno. I pitala sam nakon carskog jel okej da to nosim i rekli su da da. Bile su mi super jer mi nisu stiskale rez a lijepo su pridrzavale trbuh. Cimerica koja je isto bila na carskom je imala mrezaste i nisu joj bile bas preudobne. A ti sad sama odluci naravno. Mozda da si uzmes par jednih par drugih pa vidi ali meni su bile dobre
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Ja obavila isto pregled u TA, ctg nije rađen, za tjedan dana tek. Zatvorena sam a beba se okrenula poprijeko 😭 Nije ni zadak nego ukoso… ako ostane tako idem na carski. Nadam se da ce se jos okrenuti.
Pripremila sam si frida jednokratke te bokserice. Koja je razlika s tim gacama za CR bas?
Tako je moja bila ali smo isli na carski zbog moje uske zdjelice i velike bebe. Ako nemas tih problema stigne se ona jos okrenuti
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
Mene zanima da li su vam dali za bebe da piju omegu 3?
Sortiraj odgovore
Najstariji