Jos nas je maloo 😄
Ja jutros obavila depilaciju i pedikuru i sad mogu ic rodit 😀
Cure, jel se depilirate dole kompletno i kojim metodama? Mene vosak boli i na preponama, pa ne znam kako bi i to jos pretrpila 🙈 vise se obrijat ne mogu, jer ne vidim
Dole se ne depiliram, al san kupila lidera prah za smuckat za depilaciju da me muz sredi ako bude trebalo
Ja sam planirala, da me ne briju oni u rodilištu, ali evo ne znam vise treba li ili ne.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
kokili super za remont 🤣
pikyb nadam se da ces ti stici, da nece bit ko i prosli put 😁
ja sam isto pedikuru obavila, prije tjedan dana sam bila i na depilaciji al sve se mislim da odem jos jednom ne rodim li do ponedjeljka. vec godinama idem na brazilku secernom pastom i sad bi mi bio horor da me obriju nakon toliko truda i trpljenja 🤣
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Mene strah depilacije ali tako bi rado da se sredim i za ljeto isto da budem mirna 😅
Uspijem se obrijat al mi treba jedno 20-30 min jer sve na opip radim 🫠
Pjegica super za dobar pregled! Bitno da je sve ok, pred ciljem jesi, pitanje je sata…dana..kad će krenuti.
Depilacija ja vam se divim da izdržite vosak ili slično na tim intimnim dijelovima. Ja sam se redovito održavala britvicom u trudnoći jer me uvijek bila frka ako završim na Hitnoj da moram biti uredna 😂🤣. Nisam vidjela ništa od 20 i nekog tjedna pa sam si pomagala ogledalom koje bi si stavila na kadu ili u kadu, nije mi bilo druge 🤷♀️
Moina čestitke na bebici i brz oporavak ti želim❤️
Dobivanje bebe na težini - koliko su vaše bebe dobivale prvi mjesec po tjednima? Znači isključivo dojim od njenog 6-7 dana, bili smo jučer kod pedijatra i ona predlaže uvođenje za sad jedne formule na dan umjesto cice i vaganje i dalje da patronažna dolazi jer da ne dobiva dovoljno. Ukupno je u mjesec dana dobila 830 grama, s tim da je prvo tjedno dobivala 200-230grama dok je sad zadnji tjedan dobila 110grama. Pedijatrica taj ukupan prirast na težini nije doživjela, samo kako je ona mršava i da je tih 110gr za tjedan malo🤷 a u mjesec dana je narasla 5cm
3🧒
Moina cestitam na bebici!!
Baš sam gledala za prvu malecku, rođena je sa 3500, izašla je iz rodilišta sa 3100. Nije dobila bočicu u bolnici samo je dojila i prva patronažna mi je napravila totalni stres da ne dobiva da odemo kupiti adaptirano i mi kupili i bočice i sve i beba nije htjela primirisati tome, ni kasnije nije nikad prihvatila bočicu i dudu. Tako da sam nastavila po osjećaju samo dojiti i na prvom pregledu kod pedijatra sa 1 mjesecom je imala 5050.
Nego, cure, spasite me, izašao mi je hemoroid, umirem kako boli, ne mogu sjediti, ne mogu hodati, kako da si pomognem? Imam faktu mast, ali skužila sam da mu je prošao rok..
👩🏻90. 🧔🏼89. 👶🏻 19.
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
Kariogrami uredni, MM 01/24 astenozoospermija
AMH 2,4 ng/ml, histeroskopija✅ ostali nalazi ok
12/22 blighed ov. 💔, 07/23 missed ab. 💔, 11/23 blighed ov. 💔, 6/24 pr. spontani 💔
........stigla 🌈 5.6.2025. ❤️❤️
Jel se vi cure znojite po noci? Ja nenormalno. Presvlacim se po 3 puta svaku vecer sve bude na meni mokro kao da sam iz tusa izasla. I posteljina i kosa svee. Citala sam da to tijelo izbacuje jos visak vode a i zbog hormona. Jer se sad snizavaju razine estrogena i progesterona koje su bile visoke u trudnoci a raste prolaktin radi dojenja. I da to moze tako trajat od 2tj do par mjeseci😱 pa poludit cu ako cu se tako znojit iducih par mj. I to bude samo po noci. A ne osjecam vrucinu cak mi bude i ledeno
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Moinačestitke na bebici i brz oporavak ti želim❤️
Dobivanje bebe na težini- koliko su vaše bebe dobivale prvi mjesec po tjednima? Znači isključivo dojim od njenog 6-7 dana, bili smo jučer kod pedijatra i ona predlaže uvođenje za sad jedne formule na dan umjesto cice i vaganje i dalje da patronažna dolazi jer da ne dobiva dovoljno. Ukupno je u mjesec dana dobila 830 grama, s tim da je prvo tjedno dobivala 200-230grama dok je sad zadnji tjedan dobila 110grama. Pedijatrica taj ukupan prirast na težini nije doživjela, samo kako je ona mršava i da je tih 110gr za tjedan malo🤷 a u mjesec dana je narasla 5cm
To je normalan prirast na težini za dojenu bebu za mjesec dana, prema SZO prosjek je od 664-1030 g mjesečno. Ja osobno ne bi uvodila adaptirano jer nema potrebe. Bebu se ne gleda jel "izgleda mršavo" šta god joj to značilo, gleda se prirast i broj popiškenih, pokakanih pelena. Ona vjerojatno dobiva nešto od nekog proizvođača adaptiranog.
Hvala cure.
Jucer je bila malena kod nas, odusevljena je sa bracom. Bila je jako tuzna kad je morala ici jer je rekla kako zeli da mama ide doma isto! Bila sma bas tuzna ali kazu da ju je brzo proslo.
Ovaj moj mali samo spava, nikako da pocne jest kak spada, iako ima puno pokakanih pelena. Doslovno ga ne mogu probuditi 🫣 lezi u kreveticu, razgolila sma ga da se malo probudi i nista. Probala sam masirat nogice, vlazit nogice, skakljatbga - nista. Prespavao gospodin vadenje krvi iz pete 😂
Poslje ce ga vagat al ne izgleda ko da je izgubio ista na tezini. Jucer je 30g imao manje ali nakon 4 pokakane pelene.
Ja se dobro oporavljam, problem je sto ne jedem puno pa ne moram na wc, silim se jesti vise a nikako. Dobila sam kapi za pokretanje stolice pa cemo vidjet. Prije poroda sam isla 2 puta na wc i tokom poroda se crijevo do kraja ispraznilo. Kazu babice to je sve normalno ti se fokusiraj na tiskanje, one su to pokupile i bacile. Reko a kaj cu sad, mali mora van kak god. Tako da valjda sam se skroz ocistila i sad nemam kaj 🤷🏼♀️
Jel se vi cure znojite po noci? Ja nenormalno. Presvlacim se po 3 puta svaku vecer sve bude na meni mokro kao da sam iz tusa izasla. I posteljina i kosa svee.Citala sam da to tijelo izbacuje jos visak vode a i zbog hormona. Jer se sad snizavaju razine estrogena i progesterona koje su bile visoke u trudnoci a raste prolaktin radi dojenja.I da to moze tako trajat od 2tj do par mjeseci😱 pa poludit cu ako cu se tako znojit iducih par mj. I to bude samo po noci. A ne osjecam vrucinu cak mi bude i ledeno
Tako mi je bilo poslije prvog poroda, bome je potrajalo nekih mjesec i pol, dva 🫣
Sortiraj odgovore
Najstariji