Jos nas je maloo 😄
Ja jutros obavila depilaciju i pedikuru i sad mogu ic rodit 😀
Cure, jel se depilirate dole kompletno i kojim metodama? Mene vosak boli i na preponama, pa ne znam kako bi i to jos pretrpila 🙈 vise se obrijat ne mogu, jer ne vidim
Dole se ne depiliram, al san kupila lidera prah za smuckat za depilaciju da me muz sredi ako bude trebalo
Ja sam planirala, da me ne briju oni u rodilištu, ali evo ne znam vise treba li ili ne.
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
kokili super za remont 🤣
pikyb nadam se da ces ti stici, da nece bit ko i prosli put 😁
ja sam isto pedikuru obavila, prije tjedan dana sam bila i na depilaciji al sve se mislim da odem jos jednom ne rodim li do ponedjeljka. vec godinama idem na brazilku secernom pastom i sad bi mi bio horor da me obriju nakon toliko truda i trpljenja 🤣
♀️ 28; PCOS, IR, AMH 34.1 pmol/L
♂️ astheno
2024.: 2x IUI ❌️
06/24 1. IVF: ET 1BC ❌️ 3❄️
08/24 FET 1BC - 6dpt ➕️ ß 9dpt 204; 11dpt 406 🥰
sin 💙
Mene strah depilacije ali tako bi rado da se sredim i za ljeto isto da budem mirna 😅
Uspijem se obrijat al mi treba jedno 20-30 min jer sve na opip radim 🫠
Pjegica super za dobar pregled! Bitno da je sve ok, pred ciljem jesi, pitanje je sata…dana..kad će krenuti.
Depilacija ja vam se divim da izdržite vosak ili slično na tim intimnim dijelovima. Ja sam se redovito održavala britvicom u trudnoći jer me uvijek bila frka ako završim na Hitnoj da moram biti uredna 😂🤣. Nisam vidjela ništa od 20 i nekog tjedna pa sam si pomagala ogledalom koje bi si stavila na kadu ili u kadu, nije mi bilo druge 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji