Pijem caj od lista maline od danas dvije salice, idem na vjezbe za trudnice 2 puta tjedno, puno hodam, idem na akupunkturu. Navodno ananas ne pomaze jer bi ga trebale pojesti u ogromnim kolicinama da bi djelovao. Datulje sam jela u prosloj trudnoci - nije pomoglo. Masiram medicu i to je to vise manje. Pocela su me leda boljeti dosta pogotovo dok hodam jer mi je trbuh ogroman i stopala su mi ogromna.. ne spavam bas po noci, dosta se budim i umorna sam.. cerviks mi je na 30 mm.. nesto se dogada polako..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Pijem caj od lista maline od danas dvije salice, idem na vjezbe za trudnice 2 puta tjedno, puno hodam, idem na akupunkturu. Navodno ananas ne pomaze jer bi ga trebale pojesti u ogromnim kolicinama da bi djelovao. Datulje sam jela u prosloj trudnoci - nije pomoglo. Masiram medicu i to je to vise manje. Pocela su me leda boljeti dosta pogotovo dok hodam jer mi je trbuh ogroman i stopala su mi ogromna.. ne spavam bas po noci, dosta se budim i umorna sam.. cerviks mi je na 30 mm.. nesto se dogada polako..
Di ides na akupunkturu, ako si u Zg?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Di ides na akupunkturu, ako si u Zg?
Privatno idem, ali cujem da se moze i preko hzzo u vinogradsku ici..
2019 ❤️baby girl
2022 Missed ab. 21 tj 😔
2024 ➕ dolazi baby boy 💙
Dobro jutro cure. Mogu se pohvaliti da sam ja jela ananas i datulje, pila čaj od lista maline, hopsala po lopti i mužu te hodala po stepenicama gore dole svaki dan... I urodilo je plodom, rodila sam tri dana prije termina :) a za akupunkturu sam čula da je poliklinika Pintarić dobra.
💁🏼♀️32god
💁31god
Sortiraj odgovore
Najstariji