Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    29. Travanj 2025. 20:52

Inace,mi vas pratimo leteci. Alii tu smo,citamo vas🥰
    Mi sko veliki vec,imamo preko 5kg. Cikimo,imamo frenulum pa se malo borimo s cicanjem odn hvatom.  Nisu ga htjeli rezat jer je opna debela i previse bi krvarilo. 
    Broj robice smo uglavnom vec na 68,brzo smo jako prerasli ove male brojeve

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Čokoladica 🍀
    29. Travanj 2025. 21:05

Yvone

PikyB

Pitanje za mame - koje kapi dajete bebama a da ne izazivaju grceve? I kako ide prijava pedijatru? Trebam otpusno pismo iz bolnice i onda se javim pedijatru u roku 15 dana od poroda ili mogu i prije poroda? Sve sam to zaboravila iz prve trudnoce, a i malena nije imala nikakve probavne smetnje🤞

Mi dajemo Biogaja kapi. Upis kod pedijatra ide nakon poroda i prijave u matični ured. Dobili smo ove upute: dostaviti otpusno pismo, izvadak iz matice rođenih i preslik knjižice cijepljenja. To smo poslali na mail i ostavili kontakt. Dobili smo poziv od med. sestre kada možemo doći potpisati izjave i odnijeti to na HZzo.

Zar se ne moze ovo rijesit preko e gradani? Netko je bio napisao pa sam screenshotala da se moze.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Lejla97
    29. Travanj 2025. 21:10

little baby

Lejla97

Mamice koje ste rodile u Zg, posebno Vinogradska, zaboravila sam zvati za PHD posteljice, kud to zovem? I za onaj nalaz za bolesti kaj su im uzimali krv, kud to zovem?

Kakav PHD nalaz?? Kolko ja znam ne nosi se posteljica na nikakve analize. Bar evo do sada kolko sam radala,5 puta nitko mi nije posteljicu slao na PHD.
    A ono sto su im vadili krv iz pete,to oni zovu ako nesto nije uredu. Kolko me sjecanje sluzi,neka me netko ispravi ako sam u krivu😂

Evo u otpusnom pismu mi tako pise 
    Sa prvom nije pisalo nista, bas idem slikat, samo cas

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Lejla97
    29. Travanj 2025. 21:13

https://ibb.co/MxQKM9yV

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

• PikyB
    29. Travanj 2025. 21:22

Yvone

PikyB

Pitanje za mame - koje kapi dajete bebama a da ne izazivaju grceve? I kako ide prijava pedijatru? Trebam otpusno pismo iz bolnice i onda se javim pedijatru u roku 15 dana od poroda ili mogu i prije poroda? Sve sam to zaboravila iz prve trudnoce, a i malena nije imala nikakve probavne smetnje🤞

Mi dajemo Biogaja kapi. Upis kod pedijatra ide nakon poroda i prijave u matični ured. Dobili smo ove upute: dostaviti otpusno pismo, izvadak iz matice rođenih i preslik knjižice cijepljenja. To smo poslali na mail i ostavili kontakt. Dobili smo poziv od med. sestre kada možemo doći potpisati izjave i odnijeti to na HZzo.

Hvala❤️

2019 ❤️baby girl
    2022 Missed ab. 21 tj 😔
    2024 ➕ dolazi baby boy 💙

• točkica1213
    29. Travanj 2025. 21:56

Izbor pedijatra - po novom može se obavit preko e građani tj e-HZZO. Ja sam pedijatrici od sina poslala otpusno pismo i rekla da želim i nju upisati, pitali su samo moj oib i one su sve odradile, ja sam samo dobila poruku na e građani da mi je dijete upisano kod tog pedijatra
    Robica - mi smo jako brzo prerasli 50 i 56 iako je rođena 50cm duga, broj 50 je prerasla za tjedan dana, a 56 za tri tjedna, sad smo na 62
    Lejla meni su rekli za nalaz krvi iz pete da oni zovu samo ako nalaz nije dobar, ako nitko ne nazove kroz mjesec dana, da je sve oke, za posteljicu ne znam

3🧒

Minnieus
    29. Travanj 2025. 22:15

Hej cure! Jos vas nekoliko ceka svoje srecice 🥰
    Ja sam bila odsutna jer smo opet zavrsile u bolnici zutica + e.coli....antibiotik....ali evo nas opet doma.
    Sad napokon mozemo uzivati. Idemo u kratke setnjice i gustamo dok je lijepo vrijeme.
    Moina vidim da si u bolnici i cekas inducirani. Drzim fige da sve prode brzo 🤗
    Ostale cure s bebicama kako ste? Kako ste? Kako su bebice?
    Trudnice koje broje sitno jeste nestrpljive?

22.08. +

little baby
    29. Travanj 2025. 22:30

Lejla97

https://ibb.co/MxQKM9yV

Aaaa onda ih trebas nazvati. Mozda je kod tebe nesto bilo pa iz tog razloga. Meni ne pise to. Niti mi je pisalo ikada evo

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.