Nisam imala lose iskustvo s chicco uloscima, bili su mi skroz u redu nisu mi promakali sa strane ni nista.
Natecene noge nemam ali mi se nekad navecer javi takav osjecaj zatezanja u stopalima ko da su natecena ali nisu i tocno me trazi da odem u lezeci polozaj da se to opusti 🤷🏼♀️
Kawa za izdajalicu, nisam imala elktricnu avent, al ja sam uzela medelinu primarno da navucem mlijeko jer sam znala da ce malecka vj biti u inkubatoru, a na kraju sam morala koristiti njihove rucne. A sad kad smo tako dobro uspostavljene mogu se s bilo kojom izdojiti. Pa zato mislim da mi ova skupa medelima nije bila potrebna, al ok😅super prihvaca bocicu i cicu, ma sve sto joj das. Posto pije i zeljezo u obliku sirupa pocne otvarat usts kad vidi da dolazim sa zlicom i to isto tamani🤣cini mi se da bi mogla biti izjelica kao starija seka😅
Ulosci chicco i gacicepo paket od oboje. Ulozaka ce ostati al nezgodno je odvajati barem meni bilo jer nemaju one svoje kosuljice kao obicni ulosci.
Kakanje po noci ja mislim da je to sasvim normalno, s tim da nama sad rijede kaka po noci, i rijede kaka opcenito. Prije kao da je svaka pelena bila barem malo ukakana😅
Babybell ti si rodila gromadu od bebe i ako dobiva ne budi je po noci. Super je da spava. Samo nemoj to bas rec patronazi one ne budu zadovoljne ako se beba ne budi za jest😅mi koje imamo palcice ili bebe sa zuticom moramo budit, al ako je beba tako velika i dobro dobiva ne treba budit, to je moje misljenje, ja sam tako s prvom i ogromna je, a evo i sad tako s drugom kad je stasala. Bome ja sam joj pocela tutice 68 oblaciti vec, ne znam kad prije, ful mi se izduzila😅
Moina javi se ❤️
Tockice super da si se i ti javila bas sam se i za tebe pitala gdje si nam😊 i Leje i Monika, i Blackie❤️
Ako sam koga zab, nije namjerno mi smo pun gas vani i uzivamo🥰
Danas ju je patronazna vagala i izgubila je pola kile. Znam da to nije prestrasno jer je ona velika, ali opet sam se lose osjecala i cak rasplakala radi toga. Jer sam ju pustala da doji na zahtjev cak i po 3,4h razmaka. Sad smo na svaka 2h pa cemo vidjeti stanje u sri
👱🏼♀️34.g-05/23 AMH 0,1 pmol/L, FSH 26,1
dijagnoza: preuranjena menopauza, POI
MTHFR homo, PAI 4G/5G heterozigot - clexan 0,4
🧔🏻27.g-oligoasthenozoospermia
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
4.IVF 05/24- 1 folikul❌ 5.IVF 06/24- 1 folikul❌
08/24 ➕ spontana trudnoća, NIFTY✅ curica🩷
Cure koje ste rodile da li su vam noge i dalje oticale? Meni je sad gore nego u trudnoci
1.IVF 10/23-1 folikul, 1js ❌ 2.IVF 12/23-2 folikula, 0js❌ 3.IVF 03/24-1 folikul, 1js❌
Babybell a to je drugo ako gubi onda ces je morat buditi naravno. Cek, pol kile od kad ste izasle je izgubila ili si mislila 50 gr? Ok pomalo, sad ce to s cescim podojima krenut gore sigurno. Ma jasno da si se uzrujala. Najvaznije je da oni dobivaju. Mi od kad super dobivamo, ja ne budim vise po noci tako da spoji i po 4-5 sati sto je divota nakon tog pocetka kad sam se isto tako stalno budila.
Tinchilina pa sad ne znam kolika je al pred 2 tj je imala 4,2 kg i 56 cm, a dobivali smo tada 250 gr u tj dana. Mislim te 68 sto sam joj obukla su joj ok al ono imaju mjesta jos. Al da, iz 56 smo izasli sigurno😅ali mi vec imamo 2 i pol mjeseca🥰
Moina sretnoooo❤️
👧🏼 35 g.👨37 g.👨👩👧2021👨👩👧👧2025
RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)
Ari ajme već dva i pol mjeseca 🥰 a moj se rodio s 4180 i 54, zadnje vaganje 4360 🤣 mi smo već u 62 i taman mu je 🫣 baš je velika beba... moram revidirati odjeću i isto lagano pripremiti 68. a ove 50 i 56 spremiti 🤣
Moina sretno sutra!!! Neka sve pride što lakše i brže!
Rosie uz dojenje dodajem i AD. Zadnji put smo ga vagali u nedjelju. Prešišao je porođajnu težinu što je ok. Rekli smo patronažnoj da može uzeti vagu jer možda nekome vise treba, mi smo se izvukli iz one početne krize. Tako da sad neznam koliko dobiva. Dogovorili smo se da će nam još doći patronažna izvagati ga prije prvog pregleda kod pedijatrice. Nadam se da će dobiti dovoljno.
Babybell nemoj se kriviti. Napravit ćeš najbolje što znaš i umiješ i bit će ok.
Ulošci - nosila sam Chicco i potrošila gotovo cijeli paket za 3 dana u bolnici. Ostala mi možda 2,3 uloška. Stalno sam mijenjala da mi bude urednije a i dosta sam krvarila. Kad sam došla doma stavila bi Libresse i na to Lola lady special. Sada sam na Vir Special i odlični su mi.
Veličine odjeće me nekada izluđuju jer mu je 56 skroz knap ovisno o brandu a 62 preveliko. A sve u sušilici se smanji od Npr. Sinsaya. Danas sam kupila 3 hlačice i 2 njihova bodija br 68 jer kad operem to mu je taman.
Babybell a to je drugo ako gubi onda ces je morat buditi naravno. Cek, pol kile od kad ste izasle je izgubila ili si mislila 50 gr? Ok pomalo, sad ce to s cescim podojima krenut gore sigurno. Ma jasno da si se uzrujala. Najvaznije je da oni dobivaju. Mi od kad super dobivamo, ja ne budim vise po noci tako da spoji i po 4-5 sati sto je divota nakon tog pocetka kad sam se isto tako stalno budila.
Tinchilina pa sad ne znam kolika je al pred 2 tj je imala 4,2 kg i 56 cm, a dobivali smo tada 250 gr u tj dana. Mislim te 68 sto sam joj obukla su joj ok al ono imaju mjesta jos. Al da, iz 56 smo izasli sigurno😅ali mi vec imamo 2 i pol mjeseca🥰
Moina sretnoooo❤️
Izgubila je ukupno pola kile od porodjajne tezine. Veceras ju muce grcevi nikako da uspije zaspat
Nisam se dugo javljala bilo je dosta nekih obaveza, desavanja aktivnosti, ali sad je malo laksi tempo.
Nama je 08.05. 2 mjeseca, trenutno ima 4100, a rođen je sa 3080
Pedijatri su zadovoljni svime sto se tice malenog, jedino su nas uputili na neke vjezbice fizioterapeut da nam pokaže da mi izvodimo jer kao prijevremena je beba pa preventivno da se radi, ne moze nastetiti.
On stvarno spava dugo, po 3 h otprilike kad god zaspi, nemamo s tim problema , jedino ima neke svoje periode kad je budan od 21-23 pa zaspi, ali ne place vec razgleda okolo haha
Ovih dana ga malo muci zatvor, probali smo kapi probiotske , ako koja ima neki savjet svaki je dobrodošao.
Ja sam se prije par dana bas ruzno osjecala . Muz i ja smo isli na vjencanje njegovog dobrog prijatelja, bebaca smo ostavili kod moje mame i dosli kuci uvece po njega. Takve smo kritike dobili , naročito ja u smislu " kakva si ti to mama ostavis tako malu bebu " uzas, ja sam to ignorisala ali mi nije jasno kako ljudi sebi daju za pravo tako postupati. Ja ne zelim biti hladan roditelj, ali ne zelim biti ni roditelj koji previse veze dijete za sebe, neka sredina mi je najbolje. Tako da moze funkcinosati normalno ako sam ja odsutna koji dan.
Kako se vi snalazite sa tim komentarima drugih??..
Cure koje tek ceka porod zelim vam srecu, da prođe sto lakse i sto brze.
Ari, ajme 2 i pol mj 😍 nevjerojatno mi je to. 🥰 al znači ipak ti budu te veličine nekih 3mj, to mi je ok. Jer s malim ne znam jesmo zdurali do 1 mj sa 56, već smo bili na 62 i vrlo brzo na 68. Možda je i neka prednost, ne da prizivam al ako ćemo gledati dobro u svakom zlu, da kod prijevremenih beba ipak mama dobije malo više vremena da se "dobije" dok beba ne dosegne neku veću kilažu. Jer je meni otišla kičma jer je J sa 3 mj valjda već uduplao porođajnu tezinu a ja fizički nisam bila spremna nosati taj teret po cijele dane.
💙 5/2023
Yvone vjerojatno vam hvat nije najbolji pa se umori od sisanja pa zato ne dobiva na dojci samo, ali dobro moći ćeš i izbaciti ad ako budeš htjela 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji