Proljetne bebe 2025. 🦋🍀🐣🌤️🥰🤰

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AriBari
    28. Travanj 2025. 17:03

Kawa za izdajalicu, nisam imala elktricnu avent, al ja sam uzela medelinu primarno da navucem mlijeko jer sam znala da ce malecka vj biti u inkubatoru, a na kraju sam morala koristiti njihove rucne. A sad kad smo tako dobro uspostavljene mogu se s bilo kojom izdojiti. Pa zato mislim da mi ova skupa medelima nije bila potrebna, al ok😅super prihvaca bocicu i cicu, ma sve sto joj das. Posto pije i zeljezo u obliku sirupa pocne otvarat usts kad vidi da dolazim sa zlicom i to isto tamani🤣cini mi se da bi mogla biti izjelica kao starija seka😅
    Ulosci chicco i gacice po paket od oboje. Ulozaka ce ostati al nezgodno je odvajati barem meni bilo jer nemaju one svoje kosuljice kao obicni ulosci.
    Kakanje po noci ja mislim da je to sasvim normalno, s tim da nama sad rijede kaka po noci, i rijede kaka opcenito. Prije kao da je svaka pelena bila barem malo ukakana😅
    Babybell ti si rodila gromadu od bebe i ako dobiva ne budi je po noci. Super je da spava. Samo nemoj to bas rec patronazi one ne budu zadovoljne ako se beba ne budi za jest😅mi koje imamo palcice ili bebe sa zuticom moramo budit, al ako je beba tako velika i dobro dobiva ne treba budit, to je moje misljenje, ja sam tako s prvom i ogromna je, a evo i sad tako s drugom kad je stasala. Bome ja sam joj pocela tutice 68 oblaciti vec, ne znam kad prije, ful mi se izduzila😅
    Moina javi se ❤️
    Tockice super da si se i ti javila bas sam se i za tebe pitala gdje si nam😊 i Leje i Monika, i Blackie❤️
    Ako sam koga zab, nije namjerno mi smo pun gas vani i uzivamo🥰

👧🏼 35 g.👨37 g.👨‍👩‍👧2021👨‍👩‍👧‍👧2025
    RhD senzibilizirana🩸titar: 7tj-1:4➡️11tj-1:8(1:4)➡️Nifty uredan💜➡️14 tj Petrova(1:2)➡️16 tj- 1:8(1:16)➡️18 tj Petrova 1:2(1:8)➡️20 tj - 1:8(1:16)➡️22 tj Petrova 1:2(1:8, 1:4)➡️24 tj - 1:8(1:16)➡️26 tj Petrova - 1:4(1:16, 1:8)➡️27 tj 1:32(1:32)➡️28 tj 1:16(1:64,1:64)➡️30 tj 1:32(1:128, X)

Sirenita
    28. Travanj 2025. 17:19

Thumbelina31

Sirenita

Evo da se i mi malo javimo.Zasad dojenje ide dobro uz tu i tamo koju bočicu dohrane te mi je bila savjetnica za dojenje doma gdje mi je još pokazala nove položaje i pravilan hvat, stvarno je žena toliko empatična i draga, nije mi žao danih novaca. Jučer je i pala prva kratka šetnja. Idemo dan po dan.
    Sretno svim curama koje su pred samim finišom.❤️

Možeš li podijeliti kontakt? Ako se radi o Zagrebu, hvala! :)

Na instragramu je tvoja savjetnica za dojenje, iz Zagreba je, nama je jako brzo došla.

It’s a girl🩷

Lejla97
    28. Travanj 2025. 17:28

Čokoladica 🍀

Cure, TA u Vinogradskoj je u prizemlju zgrade 5, jel tako?

Da da, prizemlje

28👱🏻‍♀️ 45🧔🏽‍♂️
    16.07➕❤️

Sirenita
    28. Travanj 2025. 17:28

Babybell

Cure da li dojite na zahtjev ili budite bebe svaka 2,3h? Moja jako puno spava. Zna i po 4h u komadu odspavat. Da ju radje budim za podoj nego da ju tako puno pustim?

Moja je isto gromada od bebe i identično se događa da malo duže odspava tijekom noći. S tim da ju ja za ta 2 sata podoja i tijekom dana teze probudim pa ju pustim malo duže da odspava.

It’s a girl🩷

Moina
    28. Travanj 2025. 18:00

Sto se kakanja po noci tice;
    Moja patronazna je rekla da bebe prije hranjenja isprazne crijeva i onda osjete glad. Zato najcesce se prvo pokakaju a onda placu da su gladni, i moja mala je puno po noci kakala i puno je jela.

Ja sam u bolnici i sutra bi trebala indukcija bit. Mama je na putu da dode uskocit i pripazit malu da muz moze doc na porod

rosie0111
    28. Travanj 2025. 18:29

Moina

Moja patronazna je rekla da bebe prije hranjenja isprazne crijeva i onda osjete glad. Zato najcesce se prvo pokakaju a onda placu da su gladni, i moja mala je puno po noci kakala i puno je jela.

Ja sam u bolnici i sutra bi trebala indukcija bit. Mama je na putu da dode uskocit i pripazit malu da muz moze doc na porod

Sretnoooo 🫶

Čokoladica 🍀
    28. Travanj 2025. 18:36

Moina

Sretno 🌷

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Pjegica.
    28. Travanj 2025. 18:41

Moina

Sretno 🤗

• Tinchilina
    28. Travanj 2025. 20:52

Sretno Moina 🤗

Ari, ajme pa kud već 68? Pa kolko je sad stara i teška? Ja sam tolko pretjerala sa malom robicom, 50,56 i 62 jer sam kao računala da će bit manji u startu i da će mi  ta mala robica dulje potrajaat nego kako je bilo sa sinom, i sad si me šokirala 🫣

Ja ne znam jesu samo meni ti Chicco ulošci tolko loši ili u čemu je stvar? Prvi porod, carski, stavili mi 2 ta uloska nakon poroda, došla sestra nakon nekog vremena, krvi nema di nije bilo. Premotala me ko malu bebu, jer još uvijek nisam osjećala noge. Nakon nekog vremna ista stvar. Ugl, i narednim danima sam bila više krvava nego ne. Jer ta vata niš ne upija, to se samo slije s tog. Sad sam isključivo kupila Jessu za inkontinenciju i velike uloške za menstruaciju za naredne dane. Jedino ne znam jel se smiju ti ulošci ako je npr vaginalni porod, al kako znam da idem na carski pretpostavljam da ne bi trebalo biti problema koje uloške imam. 

💙 5/2023

Čokoladica 🍀
    28. Travanj 2025. 20:55

Cure, jel nekoga bole stopala? Kao da sam cijeli dan stajala na nogama, a pola dana prelezim. Nisu nista na ocigled natecene, ali kad idem obut nesto skuzim da jesu.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.